Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg túl sok pénzt kérek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?

Figyelt kérdés

Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.

A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(

Szerintetek mennyi lenne a reális?

2021. máj. 18. 09:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
25%
30 Lehet a jelenlegi párjának nincs gyereke és ő is szeretne!!! Vagy azért mert van múltja már az új pár soha ne akarjon semmit?valamit más “parositasból “ lehet nem is lesz beteg a gyerek.
2021. máj. 18. 10:32
 32/124 anonim ***** válasza:
72%
Ez komoly hogy 3 sni gyerek mellé csinál még? Hát az új nő se semmi..meg az egesz. Fizessen csak, tudod miert? Mert a vege az lesz hogy te huzod vonod a 3 gyreket o meg az ujra meg majd minden sz.rra rafogja hogy miert nem fog semmit mozditani..rajtad marad minden teher, legalabb fizessen. A mindennapi gondokbol ugyis ki fogja vonni magát. Figyeld meg, tuti ez lesz.
2021. máj. 18. 10:34
 33/124 anonim ***** válasza:
73%
És te ekkora gyerekek mellett miért nem dolgozol? Részmunkaidőben pl?
2021. máj. 18. 10:34
 34/124 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk miért az új nő a hibás? Ne akarjon saját gyereket mert az exének már van? 🤨
2021. máj. 18. 10:35
 35/124 anonim ***** válasza:
61%

35 Az új nő ha nincs gyereke sose akarjon mert a párjának van múltja? Áldozza fel magát?? Ezt ti sem gondoljátok komolyan.

Mondjuk 3 iskolás korú nem pici gyerek mellett illene dolgozni.

2021. máj. 18. 10:36
 36/124 anonim ***** válasza:
8%
GYES t ahogy olvastam Óvodás korúakra gondoltam de már nagyok 😀
2021. máj. 18. 10:37
 37/124 anonim ***** válasza:
70%
34:felelősségteljes férfi akkor sem hoz össze még egy gyereket ilyen feltételek mellett. A barátnő is belegondolhatott volna, hogy a pasit "csomagban kapta" a három (magasabb kiadással járó) gyerekével együtt. Át kellett volna gondolni, hogy ilyen feltételekkel bevállalják-e a babát, és ne a meglévő gyerekek rovására.Ők nem tehetnek az apuka felelőtlenségéről...
2021. máj. 18. 10:37
 38/124 anonim ***** válasza:
60%
36, mert fejlesztesekre ide oda kell hordani. Nem ugy megy mint a normal gyerekeknel hogy elvan obiba meg suliba. Ocsem is pl tok random volt hogy mikor bir legalabb 9 tol delig a suliban lenni. Ha meg epp rajott valami nem maradt nyugton haza kellett hozni. Nyilvan igy nem lehet dolgozni. A szulonek sem orom hidd el.
2021. máj. 18. 10:38
 39/124 anonim ***** válasza:
90%

33-as akkor itt súlyosabb SNI van, ha még kaphatsz gyest, gyod-ot. Az én lányom is SNI-s, de ő "csak" disz-es. Ezért nem mindegy, hogy mi az SNI, mennyire súlyos.

Tudom, hogy nem érdekel senkit, és nem akarok bunkó lenni, de azért egy vagy két ilyen fokú SNI-s mellé már biztos nem vállaltam volna többet, és apuka is lehet azért akar a másik nőtől, hátha az egésszéges lesz. Bocs.

Innentől kezdve a 160 nem sok, de a bíróság nem biztos, hogy meg fogja ezt ítélni 4 gyereknél.

2021. máj. 18. 10:38
 40/124 A kérdező kommentje:
Ők úgy gondolták, hogy a kicsi születése után csak a családi kedv. összegét adnák. Ekkora kiesést viszont csak úgy tudnék kompenzálni, hogy kiadom a fenti lakást ahol most ők élnek, akkor viszont nem kérheti a kedvezményt... ááááá Sehogy sem jó!
2021. máj. 18. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!