Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg túl sok pénzt kérek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?

Figyelt kérdés

Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.

A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(

Szerintetek mennyi lenne a reális?

2021. máj. 18. 09:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 anonim ***** válasza:
80%
Bírom az ilyet, mar van 3 gyerek, aztan az új barinőnél is becsúszika a " babóca" , majd hirtelen szamolgatni kezdik a gyerekekre szant penzt..ahelyett hogy a farkara kötne csomót..
2021. máj. 18. 10:06
 12/124 anonim ***** válasza:
96%
Neked pontosan mennyi a gyeded? Kell fizetned mondjuk lakbért?
2021. máj. 18. 10:06
 13/124 anonim ***** válasza:
30%
Ez rengeteg pénz, én biztos nem fizetnék ennyit. Ez egy teljes minimálbér kb.
2021. máj. 18. 10:07
 14/124 anonim ***** válasza:
96%

Hát azért nem biztos. Alap dolgokban a kisbaba azért több, mert ott a pelus, több gyógyszer is kell általában. A nagyobbnál meg különórák esetleg.

De még mindig nem tudjuk, hogy mennyit keres a volt férj, meg miért vannak még egy lakcímen.

Ha már ott is lesz gyerek, akkor a bíróság azt fogja nézni, hogy 4 gyereket kell eltartania az apának.

sok a kérdés, ennyiből nem lehet megmondani.

Én a 13 éves lányomra 40 ezret kapok, apja szerint sok, de ha úgy nézzük havi 15 ezer forint a lovaglása.

Bár én már nem egyedül nevelem, de attól még a gyerek költségei feleződnek.

2021. máj. 18. 10:07
 15/124 anonim ***** válasza:
97%
#11 nekem is ez jutott az eszembe, minek neki még egy, ha erre a háromra se jut elég. Mert gondoljunk bele, ha kell nekik komolyabb dolgokat venni, laptopot, telefont, vagy nyaralni vinni őket, akkor már az a havi 160 három gyerekre nem olyan sok. És most még ennyit sem adna.
2021. máj. 18. 10:09
 16/124 anonim ***** válasza:
98%

Ha valaki minimálbért keres, akkor ne is csináljon három gyereket. Én még a nettó 340-es fizumra se szülnék hármat. Ahhoz az apukának minimum nettó 500-at kell keresnie, hogy azt mondjam, jólétben fel tudjuk őket nevelni. Annyiból viszont 160 nem sok, szóval ez totál attól függ, mennyit keres apuka.

2021. máj. 18. 10:12
 17/124 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk azt mondta az ügyvédem, hogy minden gyerekkel kapcsolatos költséget írjak össze + a rezsi fele. De ebben legyen benne a nyári tábor osztva 12 hóra meg a pipere, kaja, bejárás, iskolakezdés, stb.

Nálunk is többre jött volna ki, de megegyeztünk (sajnos csak szóban), hogy amikor nagyobb kiadás van, akkor felezzük.

Ráadásul 2 éve még nem volt ennyi kívánsága, most már kamaszodik, kell több pipere, ruhák stb., tehát most olyan 50 ezer lenne a gyerek költségeinek fele alsó hangon.

Szóval tényleg jó lenne tudni mekkorák a gyerekek, van-e valami spec dolog pl., mert egy gluténérzékeny, tejérzékeny étrend az nem két fillér.

2021. máj. 18. 10:14
 18/124 anonim ***** válasza:
38%

18. Én viszonylag ritkán gyűlölködöm, szóval többen vagyunk itt az oldalon, nem én vagyok egyedül. Én is csinálhatnék több gyereket több nőnek, de sajnálom a pénzt, kisebb részben az időt. Meg ez milyen élet már?

Még huszonévesen egyetem alatt amikor albérletben éltem volt pár hónapig egy 35 éves elvált férfi a lakótársam, akinek 4 gyereke volt. A Tesco raktárban dolgozott és annyi volt az élete, hogy állandóan túlórázott, hogy tudja fizetni 4 gyerekre a gyerektartást és ezen kívül otthon mindig csak tévézett, ennyi volt a szórakozása és hogy hetente egyszer pizzát rendelt. Ez a negatív példa eléggé megmaradt.

20. Kérlek értelmesen válaszolj.

2021. máj. 18. 10:16
 19/124 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, tökre felismerhető a stílusod, nem tudom mit tagadod, mindenhová ugyan ilyeneket írsz, ebben a stílusban, nem kell játszani a fejed.
2021. máj. 18. 10:18
 20/124 A kérdező kommentje:

Amit én kapok az családistól mindenestől elmegy a fejlesztésekre. Mindhárman SNI-sek. Lefaragni csak ebből tudnék, amit viszont az exem sem akar.

Abból élünk amit az exem ad havi szinten. A fizuja br 360000Ft, ez nagyjából 338000 nettoban. Ebből 99000 a családi kedvezmény.

2021. máj. 18. 10:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!