Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?
Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.
A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(
Szerintetek mennyi lenne a reális?
40 Azért az anyuka megeri a pénzét iskolás korú nagyobb gyerekek mellett otthon ül. Nem óvodások vagy picik!!
Akkor az apukais joggal mondhatja eddig többet adtak most már anyuka dolgozzon
Nem fog dolgozni az anyuka mert mint írta is a kommentben nincs végveszély így természetes, hogy az ex eltartja az egész családot.
Pofámról lesülne a bőr....
Külön mentünk, mindenki új életet kezdett, semmi köze apuka új életéhez senkinek főleg ha fizet nem is keveset.
Jön ott is egy gyerek, legyenek boldogok. Miért ne lehetnének?
100at kérnék a 3 gyerekre és elmennék a helyedben legalább részmunkaidőben dolgozni.
Bár tudom az nehéz mert ahoz meg kell mozdulni.... És ugye bár még nincs végveszély 😉
47 A fogyatékos és az egészséges gyerek is ugyanúgy intézményben iskolában van napközben!!!
Ez nem lehet kifogás a lustaságra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!