Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?
Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.
A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(
Szerintetek mennyi lenne a reális?
Honnan tudjátok, hogy mennyire súlyos a 3 gyerek esete?
Honnan tudjátok, hogy a kérdező milyen anyagi helyzetben volt az első és a második gyerek születésekor?
Miért kell kiélezni arra a kérdést, hogy a kérdező eltartott akart lenni? Mire? 300ezer forintra?
Véletlenül sem fordult meg az utálkozók fejében, hogy "csak" a 3. gyerek lett súlyos eset és miatta nem tud visszamenni dolgozni?
91, szerintem is gaz igy 3at bavallalni, irtam is hogy lehet ekezni..(89 vagyok).
97, mar irtam, onnan gondolom hogy sulyos, hogy ocsem kb total ellatasra szorul, nem beszel, enni, wcre menni egyedul tud de ennyi az onallosaga. Es igy is jocskan ellenoriztek hogy kaohat e gyodot..a kerdezo meg kap szoval nem enyhe fokozatra gondolok.
Nem tudtuk róluk, hogy sérültek. Az autizmusra csak később derült fény. Az adhd és a többi sem merült fel az elején. Honnan tudtuk volna a nagynál csecsemőként, hogy 4 évesen megreked a beszédfejlődése vagy hogy nem lesz szobatiszta és az igényeit is csak mutogatással jelzi?
Régebben én is teljes állásban dolgoztam, akkor a párom még tanult. Úgy időzítettük az első babát, hogy befejezze a másoddiplomáját is és neki is legyen fix munkája.
Az elején minden jó volt, 4 éve kellett felmondanom végképp a munkahelyemen, mert nem tudtuk tovább megoldani. Egyikünk fizetése a gyerekmegőrzésre ment el és mégis szétzuhant minden.
Ők sem tudják még, hogy rendben lesz-e a picuri. Majd 4-5 évesen kiderül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!