Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?
Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.
A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(
Szerintetek mennyi lenne a reális?
97-es pont ezt írtam én is. De sajnos választ nem kaptunk. Bár ugye nem ez volt a kérdés.
Kérdezőnek még egyszer. Fel kell írni a gyerekek költségeit, és azt kell felezni, de sajnos te mivel nem dolgozol a fele költségét sem tudod vállalni a gyerekeknek, itt lesz a gond.
Ha tudtok üljetek le hármasban, és írjatok össze mindent, mind a négy gyerek szemszögéből. Talán sikerül valamit összehozni.
Azért ez rengeteg fejlesztésre főleg ha még ahogy kiderült a széltől is fél a gyerek, megéri e?....
Ha valaki ekkora pénzeket kifizet legalább vannak eredmények ????
Azért ezt érintett szülőként nem hiszem el, hogy 3 éves koráig minden rendben volt a gyerekkel és csak 4 évesen derült ki, hogy súlyosan sérült. Max nem akartátok észrevenni.
A lányom is autista, középsúlyosan érintett, de már 1 évesen tudtuk/láttuk, hogy más mint a többi, 2 évesen egyértelmű volt. Pedig a leírtak alapján ő kevésbé súlyos eset, mint az első gyereked.
Mindegy, nem is ez volt a kérdés, csak mindig kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt olvasom, hogy súlyos eseteknél sem vették észre a szülők, hogy gond van.
Apukának meg az új nőnek meg nagy bátorság volt belevágnia a gyerekvállalásba, de ők tudják.
A kérdésre meg már többen is válaszoltak.
Nem tudom mennyire súlyos az állapotuk meg nem látok bele a mindennapjaikba, de nekem az a bajom, hogy anyuka nem a megoldásra törekszik és arra, hogy valamennyire önállósodjanak is, hanem tartja a markát egyfolytában.
Ha ennyire gáz a helyzet, akkor egy speciális intézményt kell nézni a gyerekeknek, ahol tudják kezelni a betegséget a SZAKEMBEREK és megoldják, hogy ne kelljen délben elugrálni a gyerekekért. Akkor anyuka is tudna dolgozni. Elhiszem, hogy ez így kényelmes, de egyrészt apuka sem él örökké, másrészt nyilván lófact nem ér nekik a kezelés, más megoldást kellene találni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!