Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?
Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.
A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(
Szerintetek mennyi lenne a reális?
Köszönöm a normális válaszaitokat!
Mi láttuk rajta, hogy valami van, de senki sem gondolta, hogy ekkora a baj. 1 éves korától jártunk korai fejlesztőbe tornára, utána beszédindításra, mindig az volt, hogy idegrendszeri éretlenség, majd kinövi... Az elején nem volt annyira nagy baj. 3 évesen mondókázott, egész mondatokat használt, azután 4 évesen mintha mindent elfelejtett volna. Akkor még a neurológus is azt gondolta, hogy valami az agyat érintő elváltozás, agyvérzés nyomát kereste, de semmi. 7 évesen kapta végül az autizmus kódot. A szorongásos rohamaira is először epilepsziával kezelték, de később kiderült, hogy nem epilepsziás.
Ahogy írtátok, ezek szerint ez tényleg túl sok pénz.
Ahogy kicsit átgondoltam, nem nagyon lesz más választásom, mint a fenti részt újból kiadni, az előző bérlő még szeretne is visszajönni. Abból én anyagilag jobban jönnék ki, csak akkor az exeméknek kell kiköltözni. Szerintem ez sem jó, de majd meglátjuk. Az a baj, hogy akkor csak a családi kedvezmény mentes pénze lesz és még albérletet is kell fizetniük.
Közösen le fogunk ülni és átbeszéljük még ezt, mert velük sem szeretnék kiszúrni.
A volt főnököm visszavár, de azt mondta csak minimum 4 órában.
Olvasd màr el, amit feletted írt....
Speciális intézménybe járnak mindhárman.
Az összeg is közös döntés volt, sőt az is, hogy felmonjak a munkahelyemen, mert egyikőnk fizetését vitte a gyógypedes aki addig vigyázott rájuk.
Mennyi lenne ilyen esetben korrekt összeg?
Nem akarok asszonytartást kérni. Pont azért beszéltük meg így, hogy a gyerekek után kapott pénzt teljesen ideadja és gyerekenként 20-20000Ft gyerektartást, hogy ne szúrjunk ki feleslegesen egymással.
Neki volt hol lakni, közel a gyerekekhez, nekem meg nem fájt a fejem, hogy miből éljünk a hónap végén és nem éreztem úgy, hogy az utcára tettem.
Ezek után szemtelenségnek érzem benyögni, hogy fizessetek lakbért, főleg, hogy annyit nem is tudnának mint az előző bérlő. Még adózás után is több mint a most tőlük kapott.
Pont az ilyen dolgokat szerettük volna elkerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!