Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?
Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.
A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(
Szerintetek mennyi lenne a reális?
Szeirntme igen baromi sok.
De ez sttol is fugg mennyit keres, ugye a hivatalos álláspont a fizetése fele oszlik el az összes gyerekei között.De nagyon extra magas a jövedelme ez is változhat.
Szóval mindenképp csökkenteni kell hiszem ugyanaz az az összeg már nem 3 hanem 4 gyerekre oszlik el!!!!
Ha nem lenne az ex, mégis miből élnétek?
Nekem ez annyira fura hogy nem vagytok együtt de még így is belőle élsz.
A fizuja br 360.000Ft, ez nagyjából 338.000 nettoban
238 ezret akartál írni gondolom
BR 360-at keresek, az kereken 239 400 Ft nettóban. A 338 ezer hogy jött ki?!
De még 338 ezerből is sok a 160 ezer gyerektartás...
Nyilván nem halnánk akkor sem éhen, de amíg nincs végveszély, addig pont a fejlesztések azok amikből az apjuk sem akar lefaragni. Együtt jártunk mindennek utána, közösen döntöttünk az adott fejlesztések mellett.
11, 10, 8 évesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!