Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok, hogy a nők párválasztása genetikai alapon történik?
81#
De azért ki lehetne lépni ebből a férfi-áldozat szerepből már végre.
De Téged ez miért zavar? A férfiak nem beszélik ki a problémáikat egymás között. Egy anonim oldalon sokkal könnyebben kiadják magukból ami nyomja a lelküket. Ha nem tetszik ne olvasd el. Nem kell belekötni valakibe, meg még inkább sárba taposni, mint ahogy sokan teszik. Sokaknak nagy segítség már az is hogy itt kiadhatják magukból.
Ráadásul ez a ha férfi vagy légy férfi ne picsogjál mentalítás nem fair. A nők sem tartják be a klasszikus nőies szerepeket, akkor a férfiaktól ez miért elvárás. Ő lehet domináns akkor is a férfi a hibás, mert ő miért nem dominánsabb. De a női szerepeket pl. a főzés, takarítás, egyéb házimunkát azt végezze a férfi is.
85: Megint kevered a szezont a fazonnal, összevegyíted a viselkedést az elvégzett házimunkával ami nem ép gondolkodásra vall.
De csináld csak. Se neked, se másnak soha nem lesz jobb a picsogásotok miatt. Azzal, hogy egymás buksiját simogatjátok csak a rossz beidegződést erősítitek meg egymásban.
Én kiszálltam.
Huha, nagyon sok hozzaszolas lett. Csak erre az egy gondolatra reagalnek:
"Mert ez ugyan ez lenne, a férfiak mégse abból indulnak ki, hogy Te aranyásó vagy. Szerintem meg is sértődnél."
Ilyen esetben a ferfi egy vacsora arat es a raszant idot vesziti el. Nem olyan nagy ugy egy meggyalazott testhez viszonyitva, amivel aztan orvoshoz kell jarni ki tudja meddig. Nem is ertem mit kell ezen magyarazni.
Annyira kivancsi lennek amugy, hogy az itteni ferfiak mit adnanak utravaloul serdulo lanyuknak? A felsorolt ova inteseket a szuleinktol kaptuk, nem egy puccos noi magazinbol olvastuk ki! Valaki mondja mar el mire fogja nevelni a lanyat! Onvedelemre es ovatossagra, vagy hogy legyen jotekony minden jottmenttel es feltetelezze mindenkirol a legjobbat?
"De a női szerepeket pl. a főzés, takarítás, egyéb házimunkát azt végezze a férfi is."
Mivel egy nap 24 orabol all es a nok is dolgoznak, ezert ja. Miert gondolod, hogy reszedrol ez jofejseg es hala jar erte? Te is abban a hazban elsz, az az alap, hogy hozzajarulsz a fenntartasahoz.
Az aldozati szerep pedig hosszu tavon karos. Nem visz elore, nem lehet kitorni belole, ha folyton megerositest kapsz rola. Igyekszem a leheto legpraktikusabban megkozeliteni, azt hallottam ugyanis, hogy a ferfiak raciobalisabbak a noknel: hova visz ez az egesz? Milyen eredmenyt var valaki a masik nem egyoldalu hibaztatasatol? Ez a masikban csak ellenallast szul, szimpatiat nem.
Azt en is elismerem, hogy egy kis duhongesre szukseg van. A baj ezzel az, hogy beindul a racionalizalo gepezet es ami a faradt goz kiengedesenek indult az dacos hozzaallaskent allandosul. Sokan orzik a sertettseguket, mint valami kincset. Ennek megis mi a haszna?
Na megjött a femináci hadsereg :D
Barátaim, jobb ha rájuk hagyjátok. Úgy is mindig a nőnek van "igaza". Jobb ha elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!