Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme harcba szállni férfiatlan, genetikai hulladék embernek férfias, jó genetikával rendelkezőkkel szemben, vagy ne is próbálkozzon?
Akkor vágd le a t..köd és dobd oda a kutyáknak, te vesztes.
Szüleid büszkék lehetnek rád.
De akár a sírodat is megáshatod ilyen pesszimista és negatív felfogással.
5-ös
belső: mentális betegség(ek), férfiatlanság (tesztoszteron)
külső: rondaság, szintén férfiatlanság, izmosodni se igazán tudok (kortizol nagyon magas szintje miatt)
#9: "magas vagyok, a farkam sem kicsi, meg valamennyire széles vállam van"
Akkor semmi jogod sincs "férfiatlan genetikai hulladéknak" nevezni magadat. Távol áll attól. Ez a "nemes cím" max csak engem illethet meg. Először azt hittem nagyon gáz a helyzeted, de semmi másról nincs itt szó, mint a szokásos napi rinyáról. Az arcodon simán tudnál javítani kozmetikai szerekkel, fogápolással meg egy normális frizurával. Szedd össze a bátorságod, menj el egy buliba, ismerkedj össze egy magasfiú fétises buta kislánnyal és súgd a fülébe, hogy alul sem spórolt a genetika a centiméterekkel. Ennyi. Széles váll... LOL És még te mered magad genetikai hulladéknak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!