Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, mintha a mai fiatal lányokat tökéletes genetikai minőséggel szinte tenyésztenék?
A mai fiatal lányok szedik a szemöldöküket, szoliznak, körmöshöz járnak, gyantáztatnak, kondiznak, bőrgyőgyászhoz járnak pattanástalanításra lézerrel, hajat vasalnak, sminkelnek.
30 éve ezek még a saroknál sem voltak.
Manapság sokkal hatásosabb módszerek vannak, ők pedig úgy nőnek fel, hogy van fogalmuk ezek használatáról.
Én is látom, hogy a mai tinik mind egyformán szépek, pedig nő vagyok. Az én időmben sokkal többfajta lány volt. Dundi, pattanásos, bozontos hajú, csúnya fogú, melltartóból sem volt pushup, sőt a szőrtelenítés is kellemetlen téma volt.
Anyáék idejében meg pláne.
Most könnyű széppé tenni magunkat, mert az információ sosem áramlott ilyen gyorsan, és sosem voltak ilyen hatásos szépítőszerek.
Én is azt mondom, hogy most nagyon sok a szép lány. Én a nyolcvanas években voltam fiatal huszonéves, akkor tényleg sokkal kevesebb szép lány volt. Nézem a lányom érettségi tablóját, mind (kivétel nélkül) gyönyörű arcú. Nálunk anno a 31 lányból a tablón kb. 2 igazán gyönyörű arcú volt, 1984-ben (pedig akkor is retusált a fotós, nem kicsit).
De most ahogy ismerőseim, barátnőim lányát is nézem, kivétel nélkül szépek, kifejezetten szép arcúak, szép hajúak (az én lányom is:)) És a szemem előtt nőttek fel, láttam őket csenevész lánykaként vagy duci kismaciként, aztán olyan 18 éves korra tényleg szépek, igazán, kritikus női szemmel is.
#8: Ez meg hogy jön ide te idióta? -_-
Magyarázz csak bele amit szeretnél! Nem siránkozni jöttem ide csak a jelenségre hívtam fel a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!