Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan társkereső ahol idős nők fiatal fèrfiakal ismerkednènek vagy flörtölnènek?
Engem is erdekel ez az oldal,bar en meg boven nem vagyok idos kategoria,csak nalam joval fiatalabb fiuk erdekelnek. (18-23 evesig)
N/34
Szerintem minden társkereső oldalon vannak olyanok, akik a fiatalabbakra vadásznak. Bár már két éve nem használom, de ha emlékeim nem csalnak, voltak ilyen érettebb nők Badoon is. Persze attól is függ, mennyire legyen idős...
38/N
Szerintem ez nem spécibb dolog, mint hogy valaki a telteket vagy a hosszú hajúakat vagy a zenészeket vagy az egyenruhásokat szereti, vagy az olimpikonokat vagy az okosakat vagy a jómódúakat vagy a vidékieket.
Ismerkedni kell azzal, aki szimpatikus, és kiderül.
Attól, hogy valakinek 3 szerelméből 3 20 éves, még nem fog bejönni neki minden 20 éves.:))
Remélem nincs.
Társkereső- ahol flörtölnek..
Aki keres az talál, nem kell ehhez külön társkereső.Amit én ebben a felállásban inkább szexpartnerkeresőnek neveznék.
Szó sincs arról,hogy pálcát törnék afölött aki ilyenbe belemegy, de lassan már erről szól minden.
az összes társkereső ilyen.
Harmincas férfiként rendszeresen 40+ éves magányos, gyerekes nők írogatnak, hogy mennyire szimpatikus vagyok, mennyire megismernének.
Engem is érdekelne, pedig még nem vagyok annyira öreg...
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!