Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy (fiatal) nő azt írja ki társkereső bemutatkozó szövegben, hogy egyébként rajta vagyok egy másik társkeresőn is, az már biztos, hogy prostituált?
Tehát rajta van egy hagyományos, ingyenes társkeresőn. A bemutatkozó szövegben meg 1-2 sablon bemutatkozó mondat után azt írja, hogy egyébként megtalálsz a xyz.hu-n is.
Na most ez az xyz.hu az nem kifejezetten (vagy legalábbis a nevéből nem ez hangzik közvetlenül) egy örömlány kereső oldal, és elvileg nem is szexpartner kereső. De ha én most tényleg társat akarnék találni, akkor minek írnám ki, hogy amúgy megtalálsz egy másik weboldalon is? Nekem az lenne a lényeg, hogy megtaláljuk egymást, tök mind1 hogy hol.
Akik ilyet írnak ki, azok prostik?
Sztem egyáltalán nem. Jelentheti pl. azt is, hogy:
- hé, nemcsak itt keresek párt, lehet, hogy a másikon előbb találok, és akkor nem válaszolok vissza neked
- megnézheted azt a profilomat is, hátha új dolgot találsz ott rólam
Na mi van itt is van pár marketinges akiknek nem tetszik hogy tudom? :D
Bizony, egyértelmű, hogy a saját/megbízótok oldalát hirdetitek. Mellesleg a google képkereső képet visszafelé kereső funkciója is hasznos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!