Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyenek? Teljesen elmegy mindenféle kapcsolattól a kedvem, mit lehetne tenni ezellen?
Figyelt kérdés
Kemény 2 napig beszéltem egy csajjal Tinderen. Normális egyetemistának tűnt, illedelmesen bemutatkoztam, sok mindent leírtam magamról, aztán ma azzal jött, hogy mi van a mozgással, említette, hogy ő nem szokott, mert neki nem is kell, mert tanul és olyan alkatú. Mondtam neki, hogy én sem nagyon szoktam, mert lusta is vagyok, kevés is az időm, vékony testalkatú is vagyok, meg más fajta mozgást szoktam végezni szinte naponta, hangszeren jászok elég sokat. Aztán erre egy másodperc alatt letörölt. És aki ilyen normálisnak mondaná magát, azoknak van valami flúgja. De akiknek meg kevés kérőik lenne, azok pedig éppen ellenkezőleg, örülnek, ha beszélgethetnek (mert ilyen csajjal is beszélgetek).2017. nov. 5. 22:49
2/5 anonim válasza:
Szerintem, ha komolyan társat keresel, hagyd a netes társkeresőket, mert sajnos az emberek többsége nem veszi komolyan az ottani ismerkedést. Persze van kivétel , de mintha tűt keresnél a szénakazalban.
3/5 anonim válasza:
Tinder valóban nem hosszútávu kapcsolatokra van kitalálva, hanem szexkapcsolatra, ha komoly kalcsolatot szeretnél mástipusú appot javaslok.
4/5 anonim válasza:
A netes társkereső az egy ilyen szemétdomb, az teszi fel magát aki hulladéknak érzi magát, és aztán csodálkozik, hogy hulladékot is kap cserébe. (Nem bombázó bikinimodell nőt vagy nem Brad Pitt-et)
5/5 anonim válasza:
Igaz én nem a Tinderen hanem közönséges chaten lettem hasonlóan ignorálva. Nem értettem először. Mígnem kicsit utána járva a lánynak(személyesen is ismertem) rájöttem mi volt a gond. Nem nyomultam rá a szex témára amit finoman, de ő feldobott(még élőben). Kiderült, hogy a csaj elég nagy faszpörgettyű korszakát éli és én alkalmatlannak bizonyultam, mert nem hajtottam rá. Gondolom a te "csajod" sem a férj keresés miatt van Tinderen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!