Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem azt, mintha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, mintha a mai fiatal lányokat tökéletes genetikai minőséggel szinte tenyésztenék?

Figyelt kérdés
Semmi bántó szándék nincs a kérdésben, lehet rosszul fogalmaztam meg ezért mindenkinek előre is bocsi. Szóval azt látom, hogy a mai fiatal lányok szinte kivétel nélkül (de 10-ből 4 minimum) olyanok, mintha futószalagon gyártották volna egy prémium "genetikai gyárban". Szinte mindegyiknek formás teste, gyönyörű babaarca, dús haja, telt szexis melle és érzéki kisugárzása van. A 30 alatt szinte egyáltalán nem látok olyan lányt, akit ne fogadnék el azonnal barátnőnek. Iszonyatosan kívánatos mindegyik. De az különösen feltűnt, hogy sokkal több csajnak van nagyobb melle, mint régen és összességében szebbek is. Fogalmam sincs ennek mi az oka. Ennek tudatában már kezdem megérteni, hogy miért csak a pasik felső 10-20 %-hoz vonzódnak még az átlagos lányok is. Hiszen olyan minőséget képviselnek, amit csak kevesen engedhetnek meg maguknak és egy 5-6/10-es csaj a maga nemének kategóriájában olyan, mint egy 8-9/10-es pasi. Teljesen felborultak az értékek és hatalmas konkurencia alakult ki a pasik körében. Ma már egy 180 magas, sportosabb, átlagosan helyes pasinak is küzdenie kell, hogy vonzó barátnője legyen. A 170-es, vékony/kövér, csúnya pasik meg teljesen a periférián kívülre szorultak. Olyan lett a társkeresés, mint a vagyoni megoszlás. Az emberiség kis százaléka (magas, izmos, jóképű, nagyfarkú stb. férfiak) birtokolják az összvagyon (nők) döntő többségét, miközben olyan országok népességei élnek nyomorban mint Szudán, Venezuela, India (alacsony, kisfiús alkatú, ronda pasik).

2018. szept. 23. 15:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
Igen, a szép lányokkal az a hatalmas probléma, hogy rettenetesen válogatósak, és nagyon sok férfinak semmi esélye nincs arra, hogy valaha is barátnője legyen, alkalmi szexre sincs esélye sok fiatal férfinak sem!
2018. szept. 23. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
#11 Ne a szép lányokat okold azért, hogy nem akarnak ronda pasit. Te se akarsz ronda lányt.
2018. szept. 23. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, hogy genetikailag jobb lenne, csak azért, mert jobb ruhákban, nagyobb pushuppal jobban tud kinézni, mint a 20 évvel ezelőtti hasonló korúak. Másrészt az , hogy ránézésre szép, nem jelenti azt, hogy mondjuk nincs lyukas foga, nem hullik a festék alatt a haja, vagy hasonlók. 31 évesen soha életemben egy rossz fogam sem volt. Na ez genetika. Ennek ellenére én nem ezt nézem egy nőben, egyiket sem tartom genetikailag jobbnak bármelyik másiknál. (31/F)
2018. szept. 23. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:
7-es: Kérdező, hát a kérdésed költői kérdés, mert nem tudom a választ tényleg.
2018. szept. 23. 16:08
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Van az a jelenség, ahogy öregszik az ember, egyre jobban szépülnek számára a fiatalabb generációk... Végén már az a szó is felizgatja, hogy "húszéves", több se kell hozzá. Bezzeg, mikor ő élt húszévesen a sajátjai között, akkor nem volt olyan felhőtlen véleménnyel róluk, ahogy azokról ma sincs.

Pl. aki ma számomra fognivalóan formás, az húszéves gyerekként nekem egy mérhetetlen bálna lett volna. Akinek ma szép babaarca van ráncok és májfoltok helyett, azt csodálattal nézem, 20 évesen meg ezt alapnak veszi az ember.

2018. szept. 23. 16:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a korhoz semmi köze, hogy hogyan látjuk. Én sem a saját 45 éves korosztályommal hasonlítom össze a 20 éves lányomat (és volt osztálytársnőit, havernőit, kolleganőim lányait). Egyszerűen szebbek valamitől, mint mi voltunk anno, harmatos húszéves korunkban. És szerintem genetikailag szebbek.Másra nem tudok gondolni.
2018. szept. 23. 16:17
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

"Szinte mindegyiknek formás teste, gyönyörű babaarca, dús haja, telt szexis melle és érzéki kisugárzása van"

Csak ezeket veszed eszre. A rengeteg tulsulyos, csunyacska lanyok elkerulik a szelektiv figyelmed.

2018. szept. 23. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem pont hogy csúnyábbak mint húsz évvel ezelőtt,akkor alig voltak kövér lányok,most rengeteg van,még a tizenévesek közt is.
2018. szept. 23. 16:26
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha most a magyar nőkre gondolsz szerintem semmi extra nincsen bennük.

30 F

2018. szept. 23. 17:59
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, menj ki Angliába, utána lehet, hogy más színben látod a magyar lányokat/nőket.
2018. szept. 23. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!