Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, mintha a mai fiatal lányokat tökéletes genetikai minőséggel szinte tenyésztenék?
Van az a jelenség, ahogy öregszik az ember, egyre jobban szépülnek számára a fiatalabb generációk... Végén már az a szó is felizgatja, hogy "húszéves", több se kell hozzá. Bezzeg, mikor ő élt húszévesen a sajátjai között, akkor nem volt olyan felhőtlen véleménnyel róluk, ahogy azokról ma sincs.
Pl. aki ma számomra fognivalóan formás, az húszéves gyerekként nekem egy mérhetetlen bálna lett volna. Akinek ma szép babaarca van ráncok és májfoltok helyett, azt csodálattal nézem, 20 évesen meg ezt alapnak veszi az ember.
"Szinte mindegyiknek formás teste, gyönyörű babaarca, dús haja, telt szexis melle és érzéki kisugárzása van"
Csak ezeket veszed eszre. A rengeteg tulsulyos, csunyacska lanyok elkerulik a szelektiv figyelmed.
Ha most a magyar nőkre gondolsz szerintem semmi extra nincsen bennük.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!