Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy részének végülis nem jut olyan nő, amilyenre vágyik?
15: Pont ez a baj, hogy még abban az ötben is talál hibát, mintha direkt a hibákat keresnék. Férfiként nehéz elképzelni, hogy van egy tökéletes nő, akivel mindenben passzolnánk, de elhajtom, mert "van egy tetoválása a jobb karján".
Nekem mondjuk bejön a tetkó egy nőn, nem erről van szó... de ezek olyan apróságok, hogy "már megint nincs rajta sapka"
"A férfiak nincsenek benne a szépségiparban, sajnos nem törődnek magukkal annyira, mint a nők."
Nem, sajnos a nők sem törődnek magukkal. A partyszemöldök meg a műköröm nem "törődés". Meg az sem, hogy ha végre párkapcsolata lesz, felszed magára 15 kilót, mert már nyugodtan elkényelmesedhet.
Na, vajon mennyi idő múlva jön valami beszólás a felettem lévő 3 férfinek? Mennyi idő alatt lesz a beszólás felpontozva és mennyi idő lesznek az általuk írt válaszok lepontozva?
#21: Így van. Sok nő kikosaraz 100 férfit, aztán levonják az általuk univerzálisnak hitt konklúziókat: Nincs egy normális pasi sem, nem kellenek senkinek, stb.
#22: True. Csomó nő ismerősöm úgy van benne a szépségiparban, hogy rengeteget tudnak nézelődni meg neten youtube bjuti csatornákat néznek, de a kinézetükön ez nem nagyon látszik...
#23: Így van.
Ez nem beszólás, csak mindig úgy csűritek-csavarjátok, hogy az jöjjön ki belőle, hogy a nők a rosszak és túl nagyok az igényeik. Véletlenül sem arról van szó, hogy a ligátokon felül akartok párt választani, és ezért nem jön össze.
#27: Nem beszólás, hogy idevágtad, hogy a válaszolók közül valaki kövér, ronda és csóró? Hát akkor szerinted mi? :D
"Ez nem beszólás, csak mindig úgy csűritek-csavarjátok, hogy az jöjjön ki belőle, hogy a nők a rosszak és túl nagyok az igényeik."
Te egyáltalán elolvasod a válaszokat? Képes vagy őket kettős mérce nélkül olvasni? Az egész oldal abból áll, hogy a nők még azt is a férfiakra hárítják, ha a nők rosszul választanak pasit. Olvasd már el az itt érkezett női hozzászólásokat... Mindenért IS a férfiakat hozták ki hibásnak, mindenben IS a nők voltak rosszak.
"Véletlenül sem arról van szó, hogy a ligátokon felül akartok párt választani, és ezért nem jön össze."
Már megint ez a királyi többes és hasonlók. Oké, az előbb már nyilván meghatározta valaki a szexuális életem, aztán nyilván egy azzal kapcsolatos kérdésre sem tudott választ írni. Nyilván letudod írni a ligámat, miközben pont arról írtam, hogy a férfiak elfogadóbbak és nem maguk feletti ligákra játszanak általában... Na, hajrá, írd már le, hogy milyen barátnőim voltak!
#28: Nagyjából pont ez miatt a szint miatt lép le az oldalról minden értelmes férfi. Teljesen korrekt, amit írtál, de itt nem erre van igény. Itt a férfiakat kell szidni és a nőket csodának beállítani...
#29: Na, megjött a következő beszólás, de a feltett kérdéseimre még egy válasz sem érkezett... Továbbá egy cáfolatot sem írtatok a fent leírt 3 illetőnek. És életemben nem PUÁ-ztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!