Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy részének végülis nem jut olyan nő, amilyenre vágyik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 17:23
131/136 anonim válasza:
Azért azt figyelitek, hogy női oldalról főleg támadás jött mindenre, férfioldalról meg a #128-as és #129-es válasz szintje is becsúszott jó párszor?
132/136 anonim válasza:
Empátia.
Megint olyan dolgot vártok el irányotokba, amit nem vagytok hajlandóak viszonozni...
134/136 anonim válasza:
Én egyedül szeretném leélni az életem pontosan azért mert tudom, hogy sose találom meg azt az embert aki elfogad úgy ahogy vagyok. Emiatt teljesen felesleg tenni érte bármit is.
135/136 anonim válasza:
Én addig maradok egyedül ameddig nem találok magamnak megfelelő társat. Engem nem érdekelnek azok a polgári társadalmi elvárások amik erőltetik és egybe tönkreteszik az embert azzal, hogy ennyi idősen már kéne, hogy tapasztalt légy, annyi idősen már házasodnak, x évesen már gyerek kéne. Nem és nem. Senki ne jöjjön össze senkivel kényszerből, hogy utána egy rossz kapcsolatban éljen! Egy normális párkapcsolatban az a lényeg, hogy szabadabb legyen az ember, mint egyedül és ezért az a fontos, hogy olyas valakivel legyen együtt, akit szeret és vonzónak tartja. Persze nem azt mondom, hogy legyenek ideál képek, mert a képzelet és a valóság teljesen más, hanem akkor érdemes valakivel összejönni, ha megvan az a többlet, az a kellemes érzés, szeretet, amitől egy párkapcsolat tényleg működőképes lesz és nem hazugságon alapuló kényszer kapcsolat.
136/136 anonim válasza:
Válaszokat olvasva megvetem mind a nőgyülöleteket, felszínes, primitív statisztikákat, amiknek annyi értelmük van, mint a közvélemény kutatásoknak és megvetem az ilyen válassz a saját ligádban féle hozzászólásokat is. Emberek vagyunk nem termékek, ezért írtózom a "húspiacolásoktól" és a 10/-es kategorizálásoktól. Tudom, hogy sajnos kapitalizmus van, de ne vegye el az eszeteket ez az elidegenült rendszer és próbáljatok törekedni a nemi egyenlőségre, olvassatok társadalom nemi olvasmányokat és az igazságtalan kettős mércéket, ami mind a férfinak mind a nőnek rossz, közösen lépjünk fel ellene, de ezt csak ésszerű beszélgetésekkel lehetne elérni nem ellenségeskedéssekkel és mutogatásokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!