Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy részének végülis nem jut olyan nő, amilyenre vágyik?
"Arra vered, hogy megfizetik a kuli melód? Elmulsz 50, aztán kirugnak, mert nem fogod úgy bírni, mint egy fiatal. Aztán mész maszekolni meg rokkant nyugdíjat követelni. A HIVATALBA. A semmi nőkhöz, ugye."
Én nem verem magam, hanem tényeket közöltem. Kettőnk közül szerintem neked kell pucsítani pénzért :) Lehet verni magad, és igen te jöttél a diplomáiddal, csak épp most emberedre akadtál, gondolom ezért ez a hangnem. Anyámat szidtad, leírtam ki ő. Lúzereztél, nincsteleneztél, leírtam ki vagyok. Most meg verem magam? Te is csak 2 másodpercig látsz vissza, vagy csak ferdítünk? Egyébként meg a felhasználóneved alapján pár évvel vagy nálam fiatalabb, de tudod közeleg az a 35. életév, amikor már a pucsítás nem lesz mérvadó, s jön majd a "de kicseszett velem az élet" :) Nah akkor nézz ide vissza, hogy beszélsz te idegenekkel, s mit műveltél itt, de ha szerencséd lesz addig, akkor vkiből meggazdagodsz, aki ezzel párhuzamosan tönkre megy. De nyilván arra is lesz indokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!