Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem készítettek fel rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem készítettek fel rá minket az apáink, hogy ennyit fogunk szenvedni a csajozással?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elegem van belőle, hogy 26 éves koromban bárhova megyek, már minden normális lány foglalt, mindenkinek megvannak már a nagy múltbeli exei, meg nagy jövőbeli céljai, meg annyira rohadtul magától értetődő, hogy már 10 éve senki sem szűz. Mi kell ahhoz, hogy az ember időben felszálljon erre a vonatra? Annyi történt velem, hogy későn érő típus voltam, a szüleim meg nevelés helyett magamra hagytak a francba, és barátom se sok volt. Nem vettem részt dolgokban, nem tudtam kibontakoztatni magam, mert szar volt a kamaszkorom, folyton megaláztak. De azt gondoltam, hogy legalább később jobb lesz, idővel majd azért csak feltűnök a nőknek, mindenkinek jut pár, stb. De azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehetetlen ezen a piacon érvényesülni. Tudom magamról, hogy értékes ember vagyok és képes lennék odafigyelni a másikra és működtetni egy párkapcsolatot, de addig az alaplépésig se jutok el, hogy ez egyáltalán kiderüljön. Bárhova megyek, bármikor érzem, hogy szimpatikus vagyok egy lánynak, annak mindig negyedórán belül vagy megjelenik a barátja, vagy szóba kerül, hogy már el is van jegyezve. Miért van az, hogy csak a tomboló vágyat kapom meg, az eszközt, hogy kiéljem, már nem? Mit akar ezzel üzenni a természet? Nekem is pszichopatává meg puává meg hazugsággyárossá kell válnom? Ez az útja? Ettől lesz nőm? Apámnak is ettől lett? Vagy mi a f..sz? És most semmi kedvem a "jaj már megint egy nyavajgó incel"-típusú kommentekhez, mert qrvára nem segít, másrészt meg olyanok írják, akik egy percig se tapasztalták meg, milyen igazán mélyen lenni. Nekem pl. a családi hátterem révén van stabil és jó helyen levő állandó lakhelyem, mégse kezdem el kioktatni a lakáskereséssel küszködő, pénztelen egyetemistákat, hogy "jaj, szedd már össze magad, nem igaz, hogy még ennyire se vagy képes", mert tudom, hogy rohadtul olyanba ugatnék bele, amiről fingom sincs.

Egyszerűen azt érzem, hogy mintha lenne egy szavatossági idő, és aki addig nem szerez magának csajt, az rohadtul megszívja, mert ugyanolyan fajta nehézségekhez vezet, mint ha nem szerez időben piacképes diplomát, tőkét vagy ingatlant. Mint ahogy a pénz se boldogít, de a hiánya az nagyon rövid időn belül nagyon boldogtalanná tesz, mert alapszükséglet. A párkapcsolat is. Mit kéne tennem? Vagy mi volt régen, ami miatt ez más volt? Mert azt nem hiszem el, hogy a 80-as években is ekkora mizéria volt ez. Gyűlölöm ezt az egész k..va rendszert. És akkor legyek életvidám meg normális. De hogy a p...ába legyek életvidám, ha egyszer csak egy jó párkapcsolatra vágyom, és csak azt nem kapom meg? Nem vagyok se nyomorék, se pszichopata, csak egyszerűen csupa szar élményt gyűjtöttem be az évek során, nem támogatott senki és nem lett magas önbizalmam. Akkor most már örökre ez lesz, és ugorjak le a hídról, mert a nők szemében nem érek semmit? Miért nem lehetek ettől egy értékes ember?

2019. febr. 9. 16:26
 71/117 anonim ***** válasza:
82%

A világ a nőket helyezi előtérbe? A világ tehet arról, hogy a sok kiéhezett kan minden nőre ráír, apád meg arról, hogy nem tudsz férfiként viselkedni? Mesélj még.

Amúgy meg aki normális kapcsolatot keres, annak nem elég az, hogy a másik normális. Ha nincsenek közös célok, beszédtémák, érdeklődés, és nem vagytok összeillőek, akkor hiába normális a másik, abból nem lesz kapcsolat.

Ha nincs fizikai vonzalom kettőtök között, akkor hiába normális a másik, abból nem lesz kapcsolat.

El kéne fogadni, hogy a társkeresés azoknak, akik nem csak VALAKIT keresnek, hogy legyen már valaki az életükben, hanem AZT a férfit (nőt) keresik akivel összeillenek és egységet tudnak alkotni, rendkívül nehéz. Nemtől függetlenül. Persze, akit elutasítanak, az gondolhatja azt hogy a másik válogatós, vagy hogy csak a pénzre, meg a külsőre megy, de ez nem mindig igaz. Van, aki igen, van aki meg egy olyan férfit szeretne az életében, aki hozzá illik.

Kérdező, veled súlyos bajok vannak. Abszolút nem értesz se a nőkhöz, se a világhoz, amit itt leírunk, de ugyanúgy támadásnak veszed és szarkasztikusan válaszolsz. Ne a tinderből indul ki, hanem a valóságból. Ismerkedj a való életben. Mondjuk ilyen természettel lehet, hogy a tinderen nagyobb sikered lesz, mert ott nem látszik, milyen vagy.

2019. febr. 11. 08:23
 72/117 A kérdező kommentje:

"A világ a nőket helyezi előtérbe?"

Igen. Nagyjából az egész emberi történelem a férfiak nőkért való versengéséről szól. Ezért specializálják magukat a férfiak különböző munkákra. Az állatvilágban is állandóan versengenek a hímek a szaporodás jogáért. Aki ezt nem látja be, az nem vitaképes.

"Amúgy meg aki normális kapcsolatot keres, annak nem elég az, hogy a másik normális. Ha nincsenek közös célok, beszédtémák, érdeklődés, és nem vagytok összeillőek, akkor hiába normális a másik, abból nem lesz kapcsolat.

Ha nincs fizikai vonzalom kettőtök között, akkor hiába normális a másik, abból nem lesz kapcsolat."

Mit fogsz legközelebb leírni, hogy kettő meg kettő az négy? Tudom, hogy így van, ezért olyan nehéz a párkeresés. BÁRMILYEN

El kéne fogadni, hogy a társkeresés azoknak, akik nem csak VALAKIT keresnek, hogy legyen már valaki az életükben, hanem AZT a férfit (nőt) keresik akivel összeillenek és egységet tudnak alkotni, rendkívül nehéz. Nemtől függetlenül. Persze, akit elutasítanak, az gondolhatja azt hogy a másik válogatós, vagy hogy csak a pénzre, meg a külsőre megy, de ez nem mindig igaz. Van, aki igen, van aki meg egy olyan férfit szeretne az életében, aki hozzá illik.

Kérdező, veled súlyos bajok vannak. Abszolút nem értesz se a nőkhöz, se a világhoz, amit itt leírunk, de ugyanúgy támadásnak veszed és szarkasztikusan válaszolsz. Ne a tinderből indul ki, hanem a valóságból. Ismerkedj a való életben. Mondjuk ilyen természettel lehet, hogy a tinderen nagyobb sikered lesz, mert ott nem látszik, milyen vagy.

2019. febr. 11. 09:59
 73/117 A kérdező kommentje:

"A világ a nőket helyezi előtérbe?"

Igen. Nagyjából az egész emberi történelem a férfiak nőkért való versengéséről szól. Ezért specializálják magukat a férfiak különböző munkákra. Az állatvilágban is állandóan versengenek a hímek a szaporodás jogáért. Aki ezt nem látja be, az nem vitaképes.

"Amúgy meg aki normális kapcsolatot keres, annak nem elég az, hogy a másik normális. Ha nincsenek közös célok, beszédtémák, érdeklődés, és nem vagytok összeillőek, akkor hiába normális a másik, abból nem lesz kapcsolat.

Ha nincs fizikai vonzalom kettőtök között, akkor hiába normális a másik, abból nem lesz kapcsolat."

Mit fogsz legközelebb leírni, hogy kettő meg kettő az négy? Tudom, hogy így van, ezért olyan nehéz a párkeresés. BÁRMILYEN nőm nekem is lehetne. De nem fogok összejönni olyannal, akivel a fentebbi dolgok nincsenek meg, mert minek.

A különbség az, és ezt nem fogom még egyszer leírni, mert rohadtul elegem van belőle(d), hogy a nők szélesebb merítésből válogathatnak, mert őket nem utasítják állandóan vissza, hanem ők ítélnek, náluk próbálkoznak, őket keresi a másik nem, nem fordítva. 60-as IQ és 6 év fölött ezt is be szokták tudni látni az emberek.

"Ismerkedj a való életben."

Szoktam. Általában az illetőnek van barátja. Vagy unott fejet vág, nem kellek neki - miért megyek egyáltalán oda? Honnan veszem én egyáltalán a bátorságot, hogy odamenjek, amikor senki se hívott? És ha odamentem, mikor megyek már el végre? Tudod, gyűlölök porszívóügynököset játszani. Elegem van belőle, hogy erre a szerepre kárhoztat a társadalom, hogy házaljak, mint egy porszívóügynök az értéktelen portékámmal, ami max. 100-ból egy embert érdekel, és aki ajtót nyit, annak látom az unott fején, hogy "jajistenem, már megint egy porszívóügynök, hogy küldjem el minél hamarabb úgy, hogy vállalható legyen?". Mert kb. ezt érzem. Egyetemen, az én koromban a normális csajoknak már van barátja/menyasszonya. Múltkor el akartam menni egy beszélgetős körbe, ahol normális lányok vannak, ahonnan azért utasítottak el, mert elmúltam 25 (fél évvel). Ha elmegyek tánckörbe, sportolni, bárhova, ott is garantált, hogy nem én fogok kelleni a csajnak, lesz még úgyis három kan, aki kétszer olyan magas, kétszer olyan izmos és kétszer annyi ideje ismeri, akihez odamegyek. Szórakozóhely? Legalja. Ott minden csajnak bocsivanbarátja, amúgy ők csaktáncolnijöttek és körben állnak, hogy kívülálló véletlenül se kerülhessen közel hozzájuk, mert tudvalevő, hogy a szórakozóhelyekre járó fiúk mind drogosak vagy iszákosak vagy teperős disznók, akik csak egy éjszakára akarják őket, úgyhogy inkább egymással csókolózzunk, ne a fiúkkal. Mi van még? Tök mindegy, ott is a bénázó fiúk lesznek többségben. Egyszerűen annyi a sikertelen fiú, hogy bárhova mész, minden tele lesz velük, én meg nem vagyok annyira feltűnő, hogy kiemelkedjek közülük. A lányoknál én csak egy újabb lúzer vagyok, aki nem jut szexhez. Mellette van egy krónikus prosztatagyulladásom, aminek köszönhetően már az is fáj, ha feláll a farkam, és életemben kb. egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor szexeltem. De azért pazarok a kilátásaim így 26 évesen, ugye? Meg ne legyek cinikus meg megkeseredett meg rosszindulatú. Biztos majd holnaptól minden megváltozik, és majd hirtelen engem akar az összes lány. Ja, nem. Esküszöm, a legjobban a katolikus barátaimat irigylem, akik már 23 évesen házasodnak, ők lerendezték ezt a mizériát idejében, és nem érzik magukat értéktelen szarral házaló teleshop-eladónak.

Ezért írtam ki úgy a kérdést, hogy miért nem készítettek fel erre. Akar ...szom élni ilyen feltételek mellett. Azt se bánnám, ha holnap elütne egy autó.

"Mondjuk ilyen természettel lehet, hogy a tinderen nagyobb sikered lesz, mert ott nem látszik, milyen vagy."

Tinderen senkinek nincs férfiként jó esélye, az egy nőkre írt program. Persze tudom, ki akarna megkeseredett emberrel járni. Van olyan, hogy jó hangulatom van, és akkor össze tud jönni valami, de azt még olyankor is meg szoktam kapni a lánytól, hogy amúgy általában nálam magasabb meg idősebb pasikkal szokott összejöni. Tényleg, cica? Akkor elmehetsz a ...va anyádba, én meg nálad vékonyabbakkal szoktam összejönni. Semmi se jó nekik.

2019. febr. 11. 10:16
 74/117 anonim ***** válasza:
86%
Olvasd vissza magad és tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki találna egy ilyen személyiséget vonzónak.
2019. febr. 11. 18:15
 75/117 anonim ***** válasza:
86%

Leszámítva a szerencsétleneket akik a GYIK-re járnak fel sírni napi 100 kérdésben. Senkinek nincs baja a csajozással.

Amit te globális problémaként állítasz be az az egész lakosság 3%-a.

Nem nem vicc, csak itt koncentráltan jelenik meg. Egyébként az ilyen mentalitású emberektől sikítva menekülnek a nők. Mivel senki sem szeret egy síró kétségbeesett emberrel ismerkedni. A görcsölés taszító.

Ez is egyfajta természetes szelekció.

30 F

2019. febr. 11. 18:38
 76/117 A kérdező kommentje:

"Olvasd vissza magad és tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki találna egy ilyen személyiséget vonzónak."

Tökmindegy, mert volt, amikor nem ilyen voltam, és akkor se találtak vonzónak. Ha meg mindegy, akkor nem fogok feleslegesen jópofizni. Ez az ars poeticám többek között ezen az oldalon, és ezt üzenem mindenkinek, aki a stílusomon ütközik ki. Leírhattam volna mindezt kedves, megnyerő szavakkal is, de minek? Barátaim, csajom úgyse lesz erről az oldalról. Akkor legalább hadd adjam ki a mérgemet. Valahol hoz egy megkönnyebbülést, hogy arrogáns lehetek, ugyanúgy, mint a káromkodás.

Egyébként meg rühellem azokat az embereket, akik szerint vannak rossz-jó, kedves-bunkó stb. emberek, mert a legtöbb ember nem eredendően rossz, és egy kis megértéssel csodákat lehet tenni. De mindenki instant tökéletességet akar, fel se merül, hogy megértsük a másik élethelyzetét. Elítélni annyival könnyebb, meg jobban esik.

"Leszámítva a szerencsétleneket akik a GYIK-re járnak fel sírni napi 100 kérdésben. Senkinek nincs baja a csajozással."

Haha, persze. És akkor szerinted a prostitúció intézményét kik tartják el? Az is a lakosság 3%-a? Nevetséges.

Nem is beszélve arról, hogy Amerikában pl. tömeges a Tinder-használat. Nem csak a csajozással van baj, hanem általában is az emberi kapcsolatokkal. Szerintem meg jobb közelítés azt mondani, hogy nagyjából mindenkinek meggyűlik a baja a csajozással, csak van, aki jó adottságokkal rendelkezik és megtanulja, a maradék meg egy idő után feladja és kiegyezik azzal, aki van. Szar kapcsolat biztos vagyok benne, hogy sok van. Olyan nekem is lehetne. Nem is véletlen, hogy a házasságok kétharmada válásba torkollik. Te is itt oktatsz engem, biztos van párod, de aztán simán lehet, hogy 2 év múlva egyedül leszel, és mondjuk nekem lesz valakim addigra. Nem gondolom, hogy attól, hogy van VALAKID, automatikusan menő leszel. A nagy truváj az, hogy normális és vonzó nőt legyen képes meghódítani az ember. Én pl. nem nagyon fecsérlem az időmet olyan lányra, aki azt mondja, hogy nem szereti a gyerekeket (bármi is az eddigi benyomás itt rólam, én imádom őket), márpedig elég sok ilyen van. Azt se szeretem, ha egy lány belül férfias, karakán. És ha így elkezdem szűkíteni, akkor végeredményben nem olyan nagy a halmaz, amiből válogatni lehet. Eleve emberből is kevés van, aki normális, és szívesen barátkoznék vele, legyen az férfi, vagy nő, de párkeresésnél erre még jön rá az, hogy még pluszban vonzódjunk is egymáshoz és ne legyen foglalt. Mikroszkopikus az esélye. Azon is csodálkozom, hogy eddig is találtam egy-két lányt, akinél klappoltak a dolgok.

"Egyébként az ilyen mentalitású emberektől sikítva menekülnek a nők. Mivel senki sem szeret egy síró kétségbeesett emberrel ismerkedni. A görcsölés taszító."

Jahm, azt tudom. És a rossz benne az, hogy ez egy ördögi kör, mert a sikertelenség még több frusztrációhoz vezet. Ezért van az, hogy az a kisszámú férfi, akit ez súlyosan érint, nagyon hangos. Egyébként a helyedben örülnék, ugyanis régen az ilyenek országokat foglaltak el. A frusztrált férfiak nagyon veszélyesek.

2019. febr. 11. 19:24
 77/117 anonim ***** válasza:
86%

"Egyébként a helyedben örülnék, ugyanis régen az ilyenek országokat foglaltak el."

Emelt szinten érettségiztem töriböl. De az őskortól kezdve az ókori birodalmakon át egészen Manhattan terv-től a Hidegháborún át Szeptember 11-ig.

Sosem találkoztam még frusztrált férfiak ország elfoglalásával mint megtörtént esemény.

Sokkal inkább az rémlik h a területek és az energiaforrások miatt voltak ilyenek. Mondjuk Elzász-Lotaringia vagy a gyarmatbirodalmak.

De "remek" hogy te a Vörös Khmer-ek népirtásiban is országlerohanó frusztrált pasikat látsz.

Azért én mondjuk ezt egy államvizsgán nem adnám elő.

"Jó tudni" hogy Krím 14-es elfoglalása is azért történt meg Janukovics bukása után mert szerencsétlen Putyin mint a világ 2. leghatalmasabb embere nem tudott nőhöz jutni. "Nyilván" a Krím-i félszigetre dugták el a világ összes nőjét.

Ezt az elméletet azért berakom az Állam elrabolja a nőket mellé :)

2019. febr. 11. 20:14
 78/117 A kérdező kommentje:
Pedig ha egy kicsit távolabbról nézed, akkor igaz. A tesztoszteron hajtja a háborúkat (nők, kisgyerekek és öregek még akkor se kezdenek háborúzni, ha szűkösek az erőforrások). Katonák általában fiatal, nőtlen férfiakból lesznek, a családosoknak ugyanis már van vesztenivalójuk, őket nehezebb irányítani. Nem véletlen, hogy katonának kb. 23 éves korig a legalkalmasabbak a fiúk. Bennük még tombol a tesztoszteron és buzog a bizonyítási vágy. Nincs nőjük, nem érzik, hogy mit veszíthetnek. A háborúval meg lehet csapolni a másik tábor férfilakosságát, amivel a nőtlen fiú területhez és nőhöz jut. Így ment ez mindig is. Aztán hogy ezt éppen milyen ideológiai mázzal öntötték le, hogy egy tehetséges pszichopata vallásra, rasszra vagy osztálykülönbségre hivatkozva adta meg az erkölcsi igazolást a fiatal férfiaknak, az mindegy volt. Az I. vh-nál pl. nagyon szépen kirajzolódik ez. Ha értesz a történelemhez, akkor tudod, hogy annak a háborúnak kb. 0 racionális értelme volt. Bismarck csinált egy átláthatatlan szövetségi rendszert, ahol már mindenki függött mindenkitől, aztán II. Vilmos az egészet lesöpörte a francba. Persze, ha megkérdeznél egy korabeli szerb nacionalistát, akkor azt mondaná, hogy ő a hazáért küzd. De ha a hazát egy elvont fogalomként kezeled, ugyanúgy, mint azt megelőzően a monarchiát vagy a nemzetet, vagy vallást vagy akármit, akkor kirajzolódik az a minta, hogy bizonyos időközönként megszaporodik az emberiség, létrejön fiatal férfiak kritikus tömege, akik nem jutnak elég nőhöz és erőforráshoz, és akkor keresnek valami indokot, ami miatt katonai alakulatokba lehet tömörülni, és csapatostul le lehet rohanni a szomszédot.
2019. febr. 11. 20:51
 79/117 anonim ***** válasza:
32%
Azt írod, régen nem voltál ilyen. Dehogynem, aki nem normális az nem egyik percről a másikra lesz az. Aki meg csak azzal kedves akitől hasznot remél (becsajozás stb) az nem kedves, hanem egy féreg. A kedves ember mindig az. Az értelmes is. Gáz vagy és nem azért mert nincs nőd. Azért nincs nőd, mert gáz vagy. És buta.
2019. febr. 11. 21:33
 80/117 A kérdező kommentje:
Kedves 78%-os, még ha mégoly butának tartasz is, elhiheted, hogy volt időm és alkalmam megérteni a nem túl cizellált véleményedet. Értjük, megvetsz. Most, hogy ezt sokadjára is értésemre adtad, nem nagyon látom értelmét, hogy ezt huszonegyedjére is leírd ide, mert nem viszi előre a beszélgetést. Javaslom, hogy a "te egy buta/rosszindulatú/szánalmas/gáz/féreg stb ember vagy" - sablonból álló véleményedet ezentúl privátban küldd el nekem, ahol majd hosszas megfontolás után elolvasás nélkül kidobom a szemétbe, és mindkettőnk nyugodt lélekkel élheti tovább az életét.
2019. febr. 11. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!