Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok leállni a csajozással?
takarodjal ezdeni.
egy kiados labnap utan menni sem tudsz, nemhogy nozni.
Még nem csalódtál eleget.
Ne aggódj, előbb-utóbb fog annyi pofáraesés érni, hogy felködlik benned a "mi a fsz értelme van az egésznek" kérdés...
A kérdés csak az, hogy mekkora veszteségek után.
Nem ölték már ki belőled a szerelmet a korábbi csalódások, elutasítások?
Én 21 éves koromig szűz voltam, bármit megadtam volna egyetlen lányért, egyetlen lánynak, örültem volna ha van valakim. De nem kellettem a csajoknak, miközben azért szerelmes voltam 14 éves koromtól kezdve jó néhányba. Nem a külsőmmel volt gond, inkább, hogy csendesebb, visszahúzódóbb voltam. A lényeg, hogy miután először összejött a szex már huszonévesen, az első két lánnyal egy év alatt, ott is mindkettőnél ők dobtak engem, pedig a másodikba is beleszerettem és volt pár csodálatos hónapunk együtt.
Ez 4 éve volt. Azóta nem voltam szerelmes, viszont dugom a csajokat hellyel-közzel rendszeresen. Idén pl. 4 csajjal voltam, de tavaly 11-gyel. Kb. megtanultam azt is, hogy kell csajozni. Volt kb. fél tucat lány azóta, akik meg belém zúgtak, kapcsolatot akartak, de hosszabb-rövidebb szexkapcsolat után elküldtem őket is, mert én meg nem.
Én pl. tudom, hogy a nők ölték ki belőlem a szerelmet régen a csalódásokkal, elutasításokkal amiket okoztak, pedig ha visszaemlékszem tizenévesen nagyon tudtam szeretni, szerelmes lenni. Most úgy vagyok vele, hogyha már 4 éve nem voltam szerelmes, akkor nem is leszek.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!