Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem készítettek fel rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem készítettek fel rá minket az apáink, hogy ennyit fogunk szenvedni a csajozással?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elegem van belőle, hogy 26 éves koromban bárhova megyek, már minden normális lány foglalt, mindenkinek megvannak már a nagy múltbeli exei, meg nagy jövőbeli céljai, meg annyira rohadtul magától értetődő, hogy már 10 éve senki sem szűz. Mi kell ahhoz, hogy az ember időben felszálljon erre a vonatra? Annyi történt velem, hogy későn érő típus voltam, a szüleim meg nevelés helyett magamra hagytak a francba, és barátom se sok volt. Nem vettem részt dolgokban, nem tudtam kibontakoztatni magam, mert szar volt a kamaszkorom, folyton megaláztak. De azt gondoltam, hogy legalább később jobb lesz, idővel majd azért csak feltűnök a nőknek, mindenkinek jut pár, stb. De azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehetetlen ezen a piacon érvényesülni. Tudom magamról, hogy értékes ember vagyok és képes lennék odafigyelni a másikra és működtetni egy párkapcsolatot, de addig az alaplépésig se jutok el, hogy ez egyáltalán kiderüljön. Bárhova megyek, bármikor érzem, hogy szimpatikus vagyok egy lánynak, annak mindig negyedórán belül vagy megjelenik a barátja, vagy szóba kerül, hogy már el is van jegyezve. Miért van az, hogy csak a tomboló vágyat kapom meg, az eszközt, hogy kiéljem, már nem? Mit akar ezzel üzenni a természet? Nekem is pszichopatává meg puává meg hazugsággyárossá kell válnom? Ez az útja? Ettől lesz nőm? Apámnak is ettől lett? Vagy mi a f..sz? És most semmi kedvem a "jaj már megint egy nyavajgó incel"-típusú kommentekhez, mert qrvára nem segít, másrészt meg olyanok írják, akik egy percig se tapasztalták meg, milyen igazán mélyen lenni. Nekem pl. a családi hátterem révén van stabil és jó helyen levő állandó lakhelyem, mégse kezdem el kioktatni a lakáskereséssel küszködő, pénztelen egyetemistákat, hogy "jaj, szedd már össze magad, nem igaz, hogy még ennyire se vagy képes", mert tudom, hogy rohadtul olyanba ugatnék bele, amiről fingom sincs.

Egyszerűen azt érzem, hogy mintha lenne egy szavatossági idő, és aki addig nem szerez magának csajt, az rohadtul megszívja, mert ugyanolyan fajta nehézségekhez vezet, mint ha nem szerez időben piacképes diplomát, tőkét vagy ingatlant. Mint ahogy a pénz se boldogít, de a hiánya az nagyon rövid időn belül nagyon boldogtalanná tesz, mert alapszükséglet. A párkapcsolat is. Mit kéne tennem? Vagy mi volt régen, ami miatt ez más volt? Mert azt nem hiszem el, hogy a 80-as években is ekkora mizéria volt ez. Gyűlölöm ezt az egész k..va rendszert. És akkor legyek életvidám meg normális. De hogy a p...ába legyek életvidám, ha egyszer csak egy jó párkapcsolatra vágyom, és csak azt nem kapom meg? Nem vagyok se nyomorék, se pszichopata, csak egyszerűen csupa szar élményt gyűjtöttem be az évek során, nem támogatott senki és nem lett magas önbizalmam. Akkor most már örökre ez lesz, és ugorjak le a hídról, mert a nők szemében nem érek semmit? Miért nem lehetek ettől egy értékes ember?

2019. febr. 9. 16:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 anonim ***** válasza:
93%
49 jól mondja. 20-25év van közted apukád közt -gondolom. Nem aktuális már a csajozási technikája. Haveroké inkább.
2019. febr. 10. 08:07
 52/117 anonim ***** válasza:
37%
Na ez a kemény, nem a kád széle. Én majdnem ugyan így állok, mint a kérdező, csak 27 évesen. Én is próbálom fejtegetni néha, mikor nagyon elkeseredek, hogy hol rontottam el az életem, mi volt az oka, hogy kimaradtak ezek a tapasztalatok gyerekkorból, középiskolás koromból. Én a csendes, gátlásos, visszahúzódó személyiségemet okolom az egészért, amiért sosem mertem nyitni lányok felé. Rettegtem a megalázástól, mindig is konfliktuskerülő voltam, de elvoltam a magam kis csendes, szerény világában. Egyetemi gólyatáborban jött a felismerés, hogy basszus, se ismerkedni, se barátkozni nem tudok. Egyszerűen nem tanultam meg, vagy nem szereztem elég tapasztalatot hozzá. Nálam ezek a dolgok sokkal lassabban működtek mindig is. Hiába próbáltam lányokkal beszélgetni, keresni a társaságukat, menekültek előlem. Interneten is azokkal a nőkkel tudtam levelezni, chatelni a legtöbbet, akik kapcsolatban voltak. Aki esetleg szabad préda volt, az mindig lelépett, mikor kicsit is megismert. Én pont az a típusú szerencsétlen vagyok, aki se külsőre, se belsőre nem vonzó a nők számára. Pedig nem vagyok rossz ember, nem hiszem hogy ne lennék ettől még értékes, csak nem tudtam beilleszkedni normálisan a társadalomba. Mert ebben a korban már sokan eljegyzik a barátnőjüket, családot alapítanak, gyerekvállalás... stb Nekem az egzisztenciám meglenne hozzá, nem szórom a pénzt felelőtlenül, jó munkahelyem van, jól keresek. Csak az emberi kapcsolatok terén maradtam le. Amit már egyre jobban behozhatatlan hátránynak érzek. Anyám meg csodálkozik, hogy miért nem vittem haza még egy barátnőt se. Már azt is megkérdezte, hogy homoszexuális vagyok-e. Kezd egyre kínosabb lenni a dolog. Persze lehet a szüleim hibája is részben, de én nem feltétlen őket okolom, hanem a fura zárkózott személyiségemet, amivel születtem. Nem mi döntjük el hogy introvertáltak vagy extrovertáltak leszünk, csendesebbek vagy beszédesebb társasági emberek, minthogy azt sem, hogy milyen testbe születünk. A társadalmi nyomás meg ott van mindannyiunkon, meg az ösztönök, a hormonok, befolyásolnak minket... Ezt úgy értem, hogy én is szeretnék barátnőt, szeretnék szexelni, bennem is megvannak ezek a belső feszültségek, mint mindenkiben.
2019. febr. 10. 08:07
 53/117 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, 41 vagyok megint. Azért ragadtak le annál az emberek, hogy a nőket tárgyként kezeled, mert igaz hogy a kifejezést csak egyszer használtad, de minden kommentedből süt, hogy tényleg így van. Például nekem ezt írtad:

"Azt is nehezen hiszem el, hogy középkorú nőként testi igényre nem lehet partnert találni. A férfiak részéről állandó túlkereslet van, biztos van egy csomó egyedülálló korodbeli férfi. Sőt, fiatalabbak is kaphatók ilyenre (nekem is volt hasonlóban részem)."

Tehát képtelen vagy megérteni, hogy a nők egy jó része párkapcsolatot keres és ez akkor is így van, ha közben testi igényei vannak. Nem vagyok ösztönlény, sem ribi, hogy össze vissza szexeljek, csak azért, mert megtehetném. Én párkapcsolatban kívánok szexelni, ha ez nincs akkor uralkodom a testi vágyaimon. Nem rinyálok, hanem uralkodom magamon. És ami még fontosabb: nem tekintem eszköznek a másik nemet, csak azért mert viszket a punci. Te magad viszont igen, különben nem rinyálnál itt és nem kerültél volna te magad sem ilyen helyzetbe (már pedig azt írod, hogy volt már ilyenben részed)

Nyilván a kanos, fiatal srácok szóba sem jöhetnek komoly párkapcsolatra, és vonzódni sem tudok valakihez, aki a fiam lehetne. A velem korúak akik szexet akarnak, többnyire nős pasik, a nőtlenek vagy a fiatal lányokat hajtják vagy a kocsmában ülnek, nem tudom, én nem találkozom velük. Tehát azért, mert lenne, aki megdugna, még egyedül vagyok és magányos, mert párkapcsolatot keresek.

"Én is tudok egyébként egyedülálló, idősebb nőkről, de egy olyanról se, akinek ne lett volna előtte kapcsolata. "

És? Nem ez volt a kérdés, hogy volt-e előtte kapcsolata és ha igen hány. Az egyedül maradás volt a kérdés. Azon is elsiklottál hogy írtam, hogy 25 éves koromig én is láthatatlan voltam a férfiak számára. Sőt, az egyetemen több csoporttársam volt szűz, tehát nem voltam egyedül ezzel a problémával. Mind komolyan gondolkodó csinos lányok voltunk. A srácok a dekoratívabbak után koslattak, vagy már becsajoztak. Többen voltunk így, hogy huszon valahány évesen még soha, senki. Hiába hiszed azt hogy a nők el vannak árasztva pasikkal, mert nincsenek. Az hogy mindig van x lúzer aki dugná őket, az még nem opció egy nőnek. Döbbent, hogy számodra még az is jó és ezt irigyled tőlünk. Nem apáddal van baj hanem veled, ahogy a nőkre meg a párkapcsolatokra tekintesz.

2019. febr. 10. 10:33
 54/117 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, te írtál testi igényekről, így nem tudom, mit csodálkozol, hogy erre reagálok. Párkapcsolatról most hallok tőled először.

"Tehát képtelen vagy megérteni, hogy a nők egy jó része párkapcsolatot keres és ez akkor is így van, ha közben testi igényei vannak. Nem vagyok ösztönlény, sem ribi, hogy össze vissza szexeljek, csak azért, mert megtehetném."

Én viszont azt nem értem, mi ezen az ösztönlénység. Én azt látom, hogy vannak nők, akiknek egyszerűen az érzelmeik meg a moralitásuk nincs szinkronban a valós igényeikkel. Magyarán pontosan tudod, hogy mire vágysz, csak nem vagy hajlandó se nyilvánosan, se magadnak bevallani, mert félsz a ribicímkétől. Én nem címkézlek meg, és nem ítéllek el. Te se ítélj el engem.

"Én párkapcsolatban kívánok szexelni, ha ez nincs akkor uralkodom a testi vágyaimon. Nem rinyálok, hanem uralkodom magamon."

Jó, akkor uralkodj. Következő életedben, kívánom, szüless fiúnak, és tapasztald meg milyen egész fiatalkorodban kanosnak lenni. Majd kicsit átértékeled ezt az egészet. (Sőt, talán magad is megtapasztalod, ha jön a klimax.) Persze, minden ösztön elfojtható, csak kérdés, hogy érdemes-e. Állítom neked, hogy ha a férfiak nagyobb része lenne kénytelen azt átélni, mint én, akkor már polgárháború lenne.

"Nyilván a kanos, fiatal srácok szóba sem jöhetnek komoly párkapcsolatra, és vonzódni sem tudok valakihez, aki a fiam lehetne. A velem korúak akik szexet akarnak, többnyire nős pasik, a nőtlenek vagy a fiatal lányokat hajtják vagy a kocsmában ülnek, nem tudom, én nem találkozom velük. Tehát azért, mert lenne, aki megdugna, még egyedül vagyok és magányos, mert párkapcsolatot keresek."

Szomorú. Majd sajnállak, ha lesz rá időm.

"És? Nem ez volt a kérdés, hogy volt-e előtte kapcsolata és ha igen hány. Az egyedül maradás volt a kérdés."

Nem, nem az volt a kérdés, ugyanis mást jelent nőként és mást férfiként egyedül maradni. A nő egyedülállóként sokkal értékesebb a másik nem szemében, mint fordítva. Aki férfiként egyedül marad, az kénytelenségből teszi, nőnél viszont ez egy döntés. Ezért van az, hogy nőként sikk szinglinek lenni, míg az egyedülálló férfiakat lúzernek tartja a társadalom.

"Azon is elsiklottál hogy írtam, hogy 25 éves koromig én is láthatatlan voltam a férfiak számára."

Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem hiszem el. Egészen biztos vagyok benne, hogy a nők szokásos költői túlzásával van dolgunk. A fél karomat fel merném tenni, hogy volt vagy két tucat jelentkező nálad is, csak neked azok nem férfiak, hanem, ahogy írod, idézem:

"Az hogy mindig van x lúzer aki dugná őket, az még nem opció egy nőnek."

Szal a ti világotok úgy épül fel, hogy vannak a pasik (=a hímneműek azon 20%-a, aki nekem tetszik), és azon kívül vannak a lúzerek, akik se nem pasik, se nem emberek, hanem kartonfigurák, akik csak díszletnek vannak, mint a projekciók az Eredet c. filmben. Neked az a pasi, aki nálad bepróbálkozik és közben neked is megüti a szintet. Mindenki más csak lúzer, aki akár nem is létezhetne. Ez tökéletesen egybecseng azzal, amit korábban írtál a jelenlegi helyzetedről. Tudod, van egy nagyon szívtelen igazság, amit most megosztok veled: a piac mindenkit beáraz. Megtanítja, hogy mennyi az értéked. Mi, férfiak ezt elég hamar megtanuljuk, de ti abban az illúzióban éltek sokáig, hogy értékesebbek vagytok. Most pedig már, hogy középkorú lettél, és kéne pasi, még mindig úgy teszel, mintha korlátlanul lehetne válogatni, amihez hozzászoktál eddig, és frusztráltan konstatálod, hogy a pasik a fiatalabb nőket hajtják. Elmondjam, miért teszik? Mert abban a korban, amikor ki akarták volna élni magukat, és ilyen nőkre vágytak, a nők leszarták őket, és mentek az idősebb pasik felé.

2019. febr. 10. 11:27
 55/117 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, nem csak az a baj, hogy frusztrált vagy, hanem az is, hogy kb. egy 13 éves szellemi szintjén mozogsz: itt hisztizel, hogy neked alanyi jogon jár a pina.

Egy biztos, EZEN az oldalon nem fogsz becsajozni, azt már elcseszted:D

2019. febr. 10. 12:17
 56/117 A kérdező kommentje:
Hát az nem is volt nekem célom. Viszont általában ilyen kérdéseknél az szokott lenni, hogy a kommentelők 80-90%-a engem gyaláz és becsmérel, de mindig van egy-két értékes komment, ami új belátásokhoz vezet el. Ez itt is megtörtént, találtam két válaszírót, aki jó tippeket adott és a továbbiakban is szívesen beszélgetnék velük, és volt még pár, aki megértéssel fordult felém és rám reflektált, nem a dühömre.
2019. febr. 10. 12:35
 57/117 anonim ***** válasza:
91%

Jol van kerdezo, most mar tenyleg amellett torok palcat, hogy beled nem szorult jo erzes. Visszataszitoan erzeketlen vagy, emiatt nem tudsz masbol sem egyutterzest kivaltani. Nem veszed eszre, hogy az emberek a stilusod miatt fordulnak el toled? Es nem csak a nok! Ferfiak se kivancsiak a mindenkinel nagyobb problemaidra es az egodra.

A levelezesunket meg itt akar be is fejezhetjuk, ha eddig nem valaszoltal, pedig te irtal ram, akkor ezutan se tedd.

2019. febr. 10. 12:52
 58/117 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért fordultál hirtelen ellenem, pedig te voltál az egyik válaszoló, akire utaltam, hogy örültem a kommentjének...
2019. febr. 10. 13:16
 59/117 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, fogd már fel, hogy senki nem tartozik neked semmivel. Pláne nem vadidegen nők.
2019. febr. 10. 14:09
 60/117 A kérdező kommentje:
Miért, mikor mondtam én ilyet?
2019. febr. 10. 14:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!