Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem készítettek fel rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem készítettek fel rá minket az apáink, hogy ennyit fogunk szenvedni a csajozással?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elegem van belőle, hogy 26 éves koromban bárhova megyek, már minden normális lány foglalt, mindenkinek megvannak már a nagy múltbeli exei, meg nagy jövőbeli céljai, meg annyira rohadtul magától értetődő, hogy már 10 éve senki sem szűz. Mi kell ahhoz, hogy az ember időben felszálljon erre a vonatra? Annyi történt velem, hogy későn érő típus voltam, a szüleim meg nevelés helyett magamra hagytak a francba, és barátom se sok volt. Nem vettem részt dolgokban, nem tudtam kibontakoztatni magam, mert szar volt a kamaszkorom, folyton megaláztak. De azt gondoltam, hogy legalább később jobb lesz, idővel majd azért csak feltűnök a nőknek, mindenkinek jut pár, stb. De azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehetetlen ezen a piacon érvényesülni. Tudom magamról, hogy értékes ember vagyok és képes lennék odafigyelni a másikra és működtetni egy párkapcsolatot, de addig az alaplépésig se jutok el, hogy ez egyáltalán kiderüljön. Bárhova megyek, bármikor érzem, hogy szimpatikus vagyok egy lánynak, annak mindig negyedórán belül vagy megjelenik a barátja, vagy szóba kerül, hogy már el is van jegyezve. Miért van az, hogy csak a tomboló vágyat kapom meg, az eszközt, hogy kiéljem, már nem? Mit akar ezzel üzenni a természet? Nekem is pszichopatává meg puává meg hazugsággyárossá kell válnom? Ez az útja? Ettől lesz nőm? Apámnak is ettől lett? Vagy mi a f..sz? És most semmi kedvem a "jaj már megint egy nyavajgó incel"-típusú kommentekhez, mert qrvára nem segít, másrészt meg olyanok írják, akik egy percig se tapasztalták meg, milyen igazán mélyen lenni. Nekem pl. a családi hátterem révén van stabil és jó helyen levő állandó lakhelyem, mégse kezdem el kioktatni a lakáskereséssel küszködő, pénztelen egyetemistákat, hogy "jaj, szedd már össze magad, nem igaz, hogy még ennyire se vagy képes", mert tudom, hogy rohadtul olyanba ugatnék bele, amiről fingom sincs.

Egyszerűen azt érzem, hogy mintha lenne egy szavatossági idő, és aki addig nem szerez magának csajt, az rohadtul megszívja, mert ugyanolyan fajta nehézségekhez vezet, mint ha nem szerez időben piacképes diplomát, tőkét vagy ingatlant. Mint ahogy a pénz se boldogít, de a hiánya az nagyon rövid időn belül nagyon boldogtalanná tesz, mert alapszükséglet. A párkapcsolat is. Mit kéne tennem? Vagy mi volt régen, ami miatt ez más volt? Mert azt nem hiszem el, hogy a 80-as években is ekkora mizéria volt ez. Gyűlölöm ezt az egész k..va rendszert. És akkor legyek életvidám meg normális. De hogy a p...ába legyek életvidám, ha egyszer csak egy jó párkapcsolatra vágyom, és csak azt nem kapom meg? Nem vagyok se nyomorék, se pszichopata, csak egyszerűen csupa szar élményt gyűjtöttem be az évek során, nem támogatott senki és nem lett magas önbizalmam. Akkor most már örökre ez lesz, és ugorjak le a hídról, mert a nők szemében nem érek semmit? Miért nem lehetek ettől egy értékes ember?

2019. febr. 9. 16:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 anonim ***** válasza:
75%

#108 Te nem erted. A neveben is benne van: politikai korrektseg, szoval igenis a politikahoz van koze. Szova tenni valakinek a gerinctelenseget az nem politikai ideologia es vilagnezeti karanten. Amit te vedesz az Krisztus elott 500-ban is elitelendo volt, mert artatlan, johiszemu lanyok kihasznalasat mindig eliteltek.

A hatvanas evekben milyen szoveget nyomtal volna? Nem allsz be a sorba es nem leszel parttag, es aki azt mondja, hogy ne verd at a Piriket az egy mocskos bolsevik?

Van egy csomo konnyen kaphato liba, miert nem azokra hajt ra a kerdezo? Miert nem erre biztatod ot te is? Es foleg miert nevezed a punci utani gatlastalan tortetest pc ellenes fenegyereksegnek? Hiaba akarod magad felvilagosult rendszerkritikusnak beallitani, valojaban csak erkolcsi alapot gyartasz magadnak az aljassagra.

2019. febr. 23. 16:53
 112/117 anonim ***** válasza:
70%

#111: Nem tartozik az eredeti kérdéshez, így ha arról szeretnél vitatkozni, hogy mi tartozik a politikai korrektség fogalma alá, privátban állok rendelkezésedre, de ne offoljuk jobban szét a kérdést. Itt maradjunk annyiban, hogy nem értünk ebben egyet.

Egyáltalán ki az ártatlan, vagy jóhiszemű? Ugyanúgy, ahogy női oldalról az az érv a "rendes, kedves" pasik ellen, hogy csak azért rendesek meg kedvesek, mert nem volt még alkalmuk másmilyennek lenni, úgy ez az ártatlan, jóhiszemű lányokra is ráhúzható. Egy átlag 25 éves nőnek volt már néhány kapcsolata és a többségnek biztosan volt legalább egy amit ő szakított meg, fogalmazzunk úgy, hogy nem a legkorrektebb módon. Ő most akkor ártatlan? Esetleg ennek tudtában a következő pasijának már van erkölcsi alapja kihasználni, mert már nem is annyira ártatlan és jóhiszemű? Ez nem így működik.

A párkapcsolatokban mindig a nő választ. Ha kihasználó férfit választ, akkor vagy olyat is akart (igen, van ilyen is), vagy rossz emberismerő és rosszul döntött. De a választás az övé volt. Itt jön a csavar, ugyanis sokan újra és újra ilyen férfit választanak. Talán mert izgalmasabbnak tűnnek, talán titkon szeretnek valóban "gyengébb nem" lenni, vagy csak úgy gondolják, hogy már megtanulták kezelni az ilyen férfiakat, ki tudja? De az tény, hogy az ilyen típusú férfiak sikeresebbek a nőknél, mint a csendes, visszahúzódó "lúzerek". A problémát tehát azon nők gerjesztik, akik ezt a típust támogatják, és amíg a többi férfi azt látja, hogy ők a nyerők, addig a követendő minta is ez lesz.

2019. febr. 23. 19:48
 113/117 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy valaki leírja helyettem, és nem nekem kell vesződnöm nyilvánvaló tények szájba rágásával. Az utolsó gondolatához még azt tenném hozzá, hogy valszeg az ilyen férfiak az erőt, biztonságot sugározzák a nőknek, ezért ösztönszerűen feléjük húznak. Más kérdés, hogy nem kéne mindig az ösztönökre hallgatni, de előbb-utóbb majd megtanulják. Vagy nem. Mindenesetre incelek nem lesznek belőlük.
2019. febr. 24. 03:43
 114/117 anonim ***** válasza:
71%

"...az ilyen férfiak az erőt, biztonságot sugározzák a nőknek, ezért ösztönszerűen feléjük húznak."

Ez így van, így volt a történelem során mindig, és működött is. Csak a feminizmus terjedésével itt is keletkezett egy csavar. A mai egyenlőségpárti nevelés az, ami felrúgta a korábbi egyensúlyt. Rengeteg 20-as, 30-as nő van, aki emiatt nem találja a társát. Egyrészről ott vannak az ösztöneik, amik alapján a dominánsabb, törtetőbb, a szó minden értelmében erősebb férfihoz vonzódnak, közben a tudatos énjük az olyan férfit keresi, aki velük egyenlő (de semmiképpen nem gyengébb). Ennek a két halmaznak viszont így nincs keresztmetszete. Persze sok ilyen nőnek lesz párja, de ha megfigyeled ott vagy az történik hogy az egyik énjük győz, vagy megtalálják a számárukra elfogadható kompromisszumot és ehhez a megfelelő férfit is.

2019. febr. 24. 09:29
 115/117 anonim ***** válasza:
28%

Jaj Jaj gonosz nők

Nem elméleteket kel gyártani hanem probálkozni a gép elött rohadva hogy akartok baráti találni

2019. febr. 24. 09:36
 116/117 anonim ***** válasza:
100%
#115: Nem mondtam hogy gonoszak a nők, csupán a tapasztalataimat írtam le. Egy bizonyos kor felett pedig már van akkora tapasztalata az embernek, hogy ki tud zárni a másik nem tagjai közül egy réteget, akinél nem érdemes próbálkoznia, mivel biztosan nem illenek össze.
2019. febr. 24. 11:45
 117/117 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk. Tegnap is próbálkoztam egy farsangi táncos rendezvényen, de hiába. Valahogy már mindenkinek van valakije, akinek meg nincs, az a nők felől meg is rohadhat. Ez egy olyan vonat, amire ha nem szállsz fel időben, akkor nagyon ráb**zol, mert a nők lenézik azt, aki nem tud csajozni és pánikol.
2019. febr. 24. 12:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!