Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem készítettek fel rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem készítettek fel rá minket az apáink, hogy ennyit fogunk szenvedni a csajozással?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elegem van belőle, hogy 26 éves koromban bárhova megyek, már minden normális lány foglalt, mindenkinek megvannak már a nagy múltbeli exei, meg nagy jövőbeli céljai, meg annyira rohadtul magától értetődő, hogy már 10 éve senki sem szűz. Mi kell ahhoz, hogy az ember időben felszálljon erre a vonatra? Annyi történt velem, hogy későn érő típus voltam, a szüleim meg nevelés helyett magamra hagytak a francba, és barátom se sok volt. Nem vettem részt dolgokban, nem tudtam kibontakoztatni magam, mert szar volt a kamaszkorom, folyton megaláztak. De azt gondoltam, hogy legalább később jobb lesz, idővel majd azért csak feltűnök a nőknek, mindenkinek jut pár, stb. De azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehetetlen ezen a piacon érvényesülni. Tudom magamról, hogy értékes ember vagyok és képes lennék odafigyelni a másikra és működtetni egy párkapcsolatot, de addig az alaplépésig se jutok el, hogy ez egyáltalán kiderüljön. Bárhova megyek, bármikor érzem, hogy szimpatikus vagyok egy lánynak, annak mindig negyedórán belül vagy megjelenik a barátja, vagy szóba kerül, hogy már el is van jegyezve. Miért van az, hogy csak a tomboló vágyat kapom meg, az eszközt, hogy kiéljem, már nem? Mit akar ezzel üzenni a természet? Nekem is pszichopatává meg puává meg hazugsággyárossá kell válnom? Ez az útja? Ettől lesz nőm? Apámnak is ettől lett? Vagy mi a f..sz? És most semmi kedvem a "jaj már megint egy nyavajgó incel"-típusú kommentekhez, mert qrvára nem segít, másrészt meg olyanok írják, akik egy percig se tapasztalták meg, milyen igazán mélyen lenni. Nekem pl. a családi hátterem révén van stabil és jó helyen levő állandó lakhelyem, mégse kezdem el kioktatni a lakáskereséssel küszködő, pénztelen egyetemistákat, hogy "jaj, szedd már össze magad, nem igaz, hogy még ennyire se vagy képes", mert tudom, hogy rohadtul olyanba ugatnék bele, amiről fingom sincs.

Egyszerűen azt érzem, hogy mintha lenne egy szavatossági idő, és aki addig nem szerez magának csajt, az rohadtul megszívja, mert ugyanolyan fajta nehézségekhez vezet, mint ha nem szerez időben piacképes diplomát, tőkét vagy ingatlant. Mint ahogy a pénz se boldogít, de a hiánya az nagyon rövid időn belül nagyon boldogtalanná tesz, mert alapszükséglet. A párkapcsolat is. Mit kéne tennem? Vagy mi volt régen, ami miatt ez más volt? Mert azt nem hiszem el, hogy a 80-as években is ekkora mizéria volt ez. Gyűlölöm ezt az egész k..va rendszert. És akkor legyek életvidám meg normális. De hogy a p...ába legyek életvidám, ha egyszer csak egy jó párkapcsolatra vágyom, és csak azt nem kapom meg? Nem vagyok se nyomorék, se pszichopata, csak egyszerűen csupa szar élményt gyűjtöttem be az évek során, nem támogatott senki és nem lett magas önbizalmam. Akkor most már örökre ez lesz, és ugorjak le a hídról, mert a nők szemében nem érek semmit? Miért nem lehetek ettől egy értékes ember?

2019. febr. 9. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/117 A kérdező kommentje:

#8:

"18-22-es fiatalokkal nem próbálkozol?"

A 18 még nagyon fiatal, a 22 már határeset. Úgy általában azt látom, hogy 20-22 alattiakkal nem érdemes próbálkozni, éretlenek, komolytalanok, lövésük sincs, hogy mit akarnak. Amúgy az a vicc, hogy már azok a csajok is le vannak osztva. Aki csinoska, az 18 éves korára már túl van az első szerelmén, ami örökre nyomot hagy rajta.

"Vagy ronda vagy nagyon? mert arra a fater sem tud felkészíteni, régen nem voltak olyan igények, na meg nem biztos, hogy ő is ronda volt."

Az a vicc, hogy kifejezetten helyes vagyok (állítólag). Átlagos a magasságom, a fizikumom, súlyom egy picit az átlag alatt van, de nem sokkal. Régen nagyon látványosan átnéztek rajtam a csajok, sokáig úgy néztem ki, mint egy gyerek. Most már ez nincs így, de még mindig azt érzem, hogy attól, hogy pl. a magasságom átlagos (kb. 174 cm), nem vagyok semmivel beljebb. Azt látom, hogy mindenkinek az átlag feletti kell.

"általában az nyer aki a legnagyobbat mondja/mutatja magáról, aztán ha túlságosan nagyot hazudik kirakják idővel, de egy bizonyos szinten elfogadják, ha nem akkor is jut nekik legalább egy kis szex, ha más nem, ez egy ilyen játék."

Ja, ez is igaz. Ezt utálom a legjobban az egészben, úgy érzem, hogy szexhez, ami szerintem kb. a legszentebb dolog kéne, hogy legyen, csak "piszkos" módon juthatok, pénzért, vagy hazugsággal. Vagy verhetem a farkam virtuális nőkre és lehetek lelkibeteg. Külön gyűlölöm azt a képmutató dumát, hogy "JAJJ, CSAKA SZEXFONTOSNEKI! MICSODA ÖSZTÖNLÉNY!". Mondják ezt olyanok, akik stabil párkapcsolatban vannak és heti 4-5x szexelnek. Próbálnák ki egy hónapig anélkül. Egy átlag csaj a falat kaparná annyi szexhiánytól, amit én átéltem. Nem olyan föld felett lebegő angyalok ők sem, pont ugyanazok a profán igényeik vannak, csak mivel ők rendszeresen hozzájutnak, ezért nem bukik elő a frusztrációjuk, és eljátszhatják azt a képmutatást, hogy a szex az nem is olyan fontos igazából, a férfiak meg lesajnálandó ösztönlények, mert mindig csak az a jár a fejükben. Nem, nem igaz, mert nekik is rohadt fontos, csak mivel náluk nem hiánycikk, és nem kell megdolgozniuk se érte különösebben, ezért tehetnek úgy, mintha marginális dolog lenne.

#10:

A te válaszod tetszett a legjobban. Már egy ideje megállapítottam magamban, hogy azok a férfiak, aki 35-40 fölött is hosszú hajat hordanak, azok a legjobb arcok :) Ezt az életet mindig is irigyeltem, én sose mertem ilyesmiket csinálni. Helyette eléggé pedáns voltam, sőt, eltanultam a felnőttektől a maifiatalokozást, és minifelnőtt lettem. Ami amúgy megint nem csak az én döntésem volt, de ez messzire vinne. Viszont az elmondható rólam, hogy nagyon érdeklődő vagyok, mindenhez hozzá tudok szólni, és kifejezetten abban vagyok jó, hogy mindent megfigyelek, mindenféle random apró információrészleteket megjegyzek, és egy csomó mindent kikövetkeztetek így, ami másnak nem nyilvánvaló, ugyanúgy, ahogy Sherlock vagy Dr. House teszi. De amúgy szerintem azért vagyok "unalmas", pontosabban inkább megkeseredett, mert egy nagyon erős jellemű apám van, akinek nagyon nehéz ellentmondani, és olyan, mintha az ő értékrendje szabná meg az életemet.

2019. febr. 9. 19:12
 22/117 anonim ***** válasza:
86%

Jaj nem unjátok m ég ezt az alfázást?

Olyan hülye szó ez.

2019. febr. 9. 19:14
 23/117 A kérdező kommentje:

#11:

"Ez rinya. Páromnak második barátnője voltam, "

Szóval nő vagy. Akkor aztán biztos nagyon tudod, milyen nehézségei vannak a férfiaknak. Köszi a válaszod, jó, hogy benéztél, szia!

#12:

"A magadfajta emberek nagyon bullshitek. Végig gamelitek a fiatal éveiteket, 4 fal között vagytok mindig és nulla a szociális skill."

Soha nem voltam gamer, erről ennyit. De nyilván az a legkényelmesebb következtetés, hogy veled ellentétben én egy életképtelen kocka vagyok, akik lúzer, és ő tehet róla, bezzeg te. Azt vettem észre, hogy az emberek szeretik a másikat direkt kétdimenziósan látni, mert azzal tudják a leginkább különbnek érezni magukat. Úgy általában azt veszem le, hogy az egyik legáltalánosabb emberi törekvés a "hogyan vagyok különb, mint a többiek". Van, aki Mónika show-t néz, és röhög a sok fogatlan és fogalmatlan hülyén. Jól esik, hogy valaki ennyire primitív, még akkor is, ha én sem vagyok akadémiai tag. És van, aki a gyk-n válaszolgat, és direkt olyat feltételez az emberről, ami őt a legrosszabb, saját magát pedig a legjobb színben tünteti fel. Ezek a típusú emberek azok, akik szerint a hajléktalanok mind megérdemlik a sorsukat, mert nyilván a maguk hibájából jutottak az utcára, mert ők rosszak és hülyék és alkoholisták. Az, hogy mi történt velük, hogy milyenek voltak előtte, hogy devizahitel vagy egy szociopata feleség semmizte ki őket, mellékes, mi?

"Mert apád arra számított, hogy nem ilyen balek lesz belőled és nem fogsz tökölni a csajozással."

Hát ez igaz. Mondjuk nem sokat törte magát, hogy épkézláb férfit faragjon belőlem. Csak az elvárásai voltak meg, irányítást, törődést nemigen kaptam.

#14:

"A csajozás egy dolog, de ilyen felfogással általában az embereket nem fogod megérteni, általában nem érted meg, hogy hogyan zajlik az üzleti (pénzkereső) lét,"

Pedig hidd el, ha van valami, amire jól megtanított, akkor az ez.

2019. febr. 9. 19:22
 24/117 anonim ***** válasza:
78%
öcsém, annyira tudod fényezni magad, aztán te is látod hogy kutyának se kellesz :D vicc, komolyan...
2019. febr. 9. 19:27
 25/117 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, olyan vagy, mint egy hisztis 3,14csa.

Növessz tököt.

2019. febr. 9. 19:27
 26/117 anonim ***** válasza:
72%
ő a minifelnőtt, aha... XD XD XD ezzel a maifiatalok dumával meg egy 45 éves nőnek se fogsz kelleni, nem megy 23-24 évesnek te vadmarha :D nem is baj ha nincs senkid, nem kell minden kreténnek szaporodnia xD
2019. febr. 9. 19:29
 27/117 A kérdező kommentje:

"Ha legalább a külső lehetőségeid átlag felettiek lennének akkor nem itt hőbölögnél, idióta."

Nem nagyon sikerült megérteni a "külső lehetőség" szókapcsolatot, ugye? Nem arra utaltam ezzel, hogy átlag feletti fizikumom lenne, hanem arra, hogy jók az anyagi lehetőségeim.

"Amúgy ezek a mai huszonévesek síkhülyék, hiába magyarázod neki h miért gáz az ha egy nőt tárgként kezel, totál nem fogják fel. lehet h nincs is agysejtjük?

Valaki mondja már meg h miért olyan nehéz ezt felfogni nekik h a másik érző ember és alpári viselkedéssel csak magukat járatják le!"

Felfogjuk, te agyhalott majom, te nem fogod fel, hogy nem szó szerint értendő, amit írtam, csak megláttad azt a szót, hogy "eszköz" (nem, nem azt írtam, hogy tárgy, nem az én neuronjaimmal van itt gond), és azóta ezen kattogsz, mert annyira átmosta az agyad a tökéletlen pc-nyelvezet, hogy ilyesmiért te már lincselést indítanál. Leírtam utána azt is, hogy mit értek pontosan ez alatt, ahogy azt is, hogy szinte spirituális módon tekintek a szexre, de ez már nem megy bele a csökött agyadba, mert akkor nem lehetne sztereotipizálni, ami annyira jólesik mindenkinek. Leírom még egyszer, mert látom, hogy téged 30 fölött már utolért az időskori demencia: a nőnek a férfi, a férfinak pedig a nő a kielégülés ÚTJA, mert szexelni csak EGYMÁSSAL lehet. És nem, nem azt jelenti ez, hogy a szexnek csak testi oldala van.

Atyaúristen, de utálom ezeket a ki...ott szalmabáb érvelőket. Elképesztő b..zmeg, hogy minden egyes rohadt vitán előjön ez a típusú ember, és nyomja, nyomja a maga f..szságát. Erre innom kell egy pálinkát. Jó lenne, ha eltűnnél, ...szfej.

2019. febr. 9. 19:30
 28/117 A kérdező kommentje:

"nem is baj ha nincs senkid, nem kell minden kreténnek szaporodnia xD"

Sajnos mégis sikerül, te vagy itt rá az élő példa.

2019. febr. 9. 19:32
 29/117 A kérdező kommentje:
Kedves Olivér_99, aki privátot küldtél, ami természetesen az öcsédé, merthogy te egy 23 éves lány vagy (nagyon eredeti! 24-et kellett volna inkább írnod, az még vonzóbb lenne a szememben): értem, hogy nagyon szeretnéd, hogy leírjak olyan személyes dolgokat magamról, amiket aztán felhasználhatsz ellenem, mert most bepipultál rám, de ez a mértékű hülyének nézés már önmagában is elég sértő. Ugye nem gondoltad, hogy erre a privátra majd választ fogsz kapni?
2019. febr. 9. 19:40
 30/117 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy 20 éves p-csök akarnak kioktatni párkapcsolatokból. Vicces hely ez a gyk.
2019. febr. 9. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!