Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem készítettek fel rá minket az apáink, hogy ennyit fogunk szenvedni a csajozással?
Egyszerűen elegem van belőle, hogy 26 éves koromban bárhova megyek, már minden normális lány foglalt, mindenkinek megvannak már a nagy múltbeli exei, meg nagy jövőbeli céljai, meg annyira rohadtul magától értetődő, hogy már 10 éve senki sem szűz. Mi kell ahhoz, hogy az ember időben felszálljon erre a vonatra? Annyi történt velem, hogy későn érő típus voltam, a szüleim meg nevelés helyett magamra hagytak a francba, és barátom se sok volt. Nem vettem részt dolgokban, nem tudtam kibontakoztatni magam, mert szar volt a kamaszkorom, folyton megaláztak. De azt gondoltam, hogy legalább később jobb lesz, idővel majd azért csak feltűnök a nőknek, mindenkinek jut pár, stb. De azt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehetetlen ezen a piacon érvényesülni. Tudom magamról, hogy értékes ember vagyok és képes lennék odafigyelni a másikra és működtetni egy párkapcsolatot, de addig az alaplépésig se jutok el, hogy ez egyáltalán kiderüljön. Bárhova megyek, bármikor érzem, hogy szimpatikus vagyok egy lánynak, annak mindig negyedórán belül vagy megjelenik a barátja, vagy szóba kerül, hogy már el is van jegyezve. Miért van az, hogy csak a tomboló vágyat kapom meg, az eszközt, hogy kiéljem, már nem? Mit akar ezzel üzenni a természet? Nekem is pszichopatává meg puává meg hazugsággyárossá kell válnom? Ez az útja? Ettől lesz nőm? Apámnak is ettől lett? Vagy mi a f..sz? És most semmi kedvem a "jaj már megint egy nyavajgó incel"-típusú kommentekhez, mert qrvára nem segít, másrészt meg olyanok írják, akik egy percig se tapasztalták meg, milyen igazán mélyen lenni. Nekem pl. a családi hátterem révén van stabil és jó helyen levő állandó lakhelyem, mégse kezdem el kioktatni a lakáskereséssel küszködő, pénztelen egyetemistákat, hogy "jaj, szedd már össze magad, nem igaz, hogy még ennyire se vagy képes", mert tudom, hogy rohadtul olyanba ugatnék bele, amiről fingom sincs.
Egyszerűen azt érzem, hogy mintha lenne egy szavatossági idő, és aki addig nem szerez magának csajt, az rohadtul megszívja, mert ugyanolyan fajta nehézségekhez vezet, mint ha nem szerez időben piacképes diplomát, tőkét vagy ingatlant. Mint ahogy a pénz se boldogít, de a hiánya az nagyon rövid időn belül nagyon boldogtalanná tesz, mert alapszükséglet. A párkapcsolat is. Mit kéne tennem? Vagy mi volt régen, ami miatt ez más volt? Mert azt nem hiszem el, hogy a 80-as években is ekkora mizéria volt ez. Gyűlölöm ezt az egész k..va rendszert. És akkor legyek életvidám meg normális. De hogy a p...ába legyek életvidám, ha egyszer csak egy jó párkapcsolatra vágyom, és csak azt nem kapom meg? Nem vagyok se nyomorék, se pszichopata, csak egyszerűen csupa szar élményt gyűjtöttem be az évek során, nem támogatott senki és nem lett magas önbizalmam. Akkor most már örökre ez lesz, és ugorjak le a hídról, mert a nők szemében nem érek semmit? Miért nem lehetek ettől egy értékes ember?
#100: Na ez egy tipikus PC válasz volt, amivel elsőre egyet is lehet érteni, valószínűleg jól fel is értékelik majd. Sőt lehet példaként hozni, hogy lám ilyenek valójában a "kedves, rendes" férfiak.
De ha jobban belegondolsz, a kérdező pont arra írt példát, hogy ha az kevésbé korrekt módon, önzőbben viselkedne a nőkkel, akkor több sikere lenne. Ebben viszont van valami, mert az olyan férfiak tény hogy sikeresebbek. Így most ő sérül, akkor meg majd más. Ez elsőre bunkóságnak tűnik, de még ha meg is lépné ezt, akkor sem lenne rosszabb azoknál a férfiaknál, akik ugyanezt teszik és azoknál a nőknél, akik liánoznak. Viszont a jelenleginél biztosan sikeresebb lenne.
Ne huzd ram a vizes lepedot ezzel a PC dumaval. Szerintem te nem tudod mit jelent ez a szo. Az olyasmire vonatkozik, hogyha megserted a pc iranyelveket 30 napra tilt a facebook gyuloletbeszedert es ha hires emberkent mondasz vmi illetlent kirugnak az allasodbol.
A kerdezo egy olyan embert akar bantani, aki neki nem artott. Egy szemelynek akar artani, nem a vilagnak, a sorsnak, a tarsadalomnak, minden nonek valaha. Egy darab artatlan, mit sem sejto kis Julcsanak.
Szerintem Te érted félre.:) PC, vagyis politikailag korrekt. Nem csak arra használják, amire gondolsz. Olyan szövegekre is vonatkozik, amelyekkel könnyű azonosulni, mert egyetértve vele jobb embernek érzed magad, de valójában nem takarja a teljes igazságot. Itt egy példa:
- Kérdező (nő): Szerintetek ha keveset mozgok, van rajtam egy kis felesleg, akkor lehet sportos pasim?
PC válasz: Persze hogy lehet, egy igazi férfi nem csak a külsőségeket nézni. (ez fel lesz értékelve itt a Gyakorin)
Korrekt válasz: Miért vársz el olyat a férfitól, amit te magad nem tudsz viszonozni? Irány le a konditerembe, válts étrendet, életmódot. Egy olyan férfi, aki foglalkozik a testével, miért érné be egy elhízott nővel? (ez viszont csúnyán le lesz értékelve)
Igen, hasznaljak erre is, mert mindenki tulerzekeny (a ferfiak is), es a kis problemaikat szeretik osszemosni a nagyokkal, hogy gyozzenek a vitaban. Nem tudom komolyan venni a pcn valo ilyen sirankozast, amikor vkire a politikai velemenyeert ratori a facebook rendorseg az ajtot vagy elvesziti az allasat.
Kikerem magamnak a pcvel valo egy lapon emlitest, mert szerintem en kemenyebb jobboldali vagyok, mint itt a pinaert siro antifeminista kozhelyekkel elok jo resze.
Értem. Két kérdésem lenne:
- miért van az, hogy akkor se kellettem a csajoknak, amikor "jellemes ember" voltam?
- miért van az, hogy a legkelendőbbek a csajok körében a "nem jellemes" szexis csibészek? Válassz ki egy tetszőleges orosz oligarchát, Donald Trumpot, Hajdú Pétert, Berki Krisztiánt vagy Való Világ győztest. Ők lennének a jellemes emberek? Úgy beszélsz, mintha a becsületességért meg a nemeslelkűségért járna a kapcsolat. Lóf**zt. A nőknek csak az számít, mennyire vagyok magabiztos. Vajh miért van, hogy általában a drogosok, büntetett előéletűek nem maradnak pár nélkül? :)
"Egy szemelynek akar artani, nem a vilagnak, a sorsnak, a tarsadalomnak, minden nonek valaha. "
Hát, ha ez opció lenne, akkor megtenném, ne félj :D Csak ezt kicsit nehezebb kivitelezni. Mondjuk a lövöldözős incelek valami ilyesmivel próbálkoznak.
#104: Látom fogalmad sincs arról, amiről írsz.:) Senki nem kérdezte a politikai hovatartozásodat és a téma szempontjából teljesen lényegtelen is. Totál mindegy, hogy egy ember problémájáról van szó, esetleg világméretűről, a lényegen nem változtat. Itt egy kis olvasmány a témával kapcsolatban: [link]
Te azt állítottad, hogy ha a kérdező a "lúzer" kategóriáról váltana a nőket kihasználó kategóriára, akkor az elítélendő lenne. Holott gyakorlatilag csak azt tenné, amit egyébként a legtöbb kérdés alatt írnak (elsősorban nők) tanácsként, és amit a sikeres férfiak is tesznek (akik azért sikeresek, mert bejönnek a nőknek): ismerkedik és ahol úgy véli hogy van esélye, ott bepróbálkozik. Ha meg mégsem jött be a kapcsolat illetve a partner, akkor tovább áll. Julcsa meg majd talál mást, az már legyen az ő dolga. Az ilyen kapcsolatokat általában az egyik fél szakítja meg, a másik pedig sérülni fog. Elég gond az, hogy ha valaki a saját sérülésétől félve nem mer kapcsolatot kezdeményezni, ne hogy már a másik lelkivilága is az ő gondja legyen.
Kérdező, lehet, hogy te nem is a normális nők, hanem a buta libák között keresgélsz. Egy magára valamit is adó nő nem állna szóba egy valóvilágos ostoba figurával, sem pedig egy Hajdú Péterrel.
Tudom, hogy nagyon gazdag, stb. de az értékrendje annyira buta és egyszerű, hogy egy értelmiségi nő, aki valamit is ad magára, és vannak igényei intellektuális téren, nem tudná elviselni rövid távon se.
Ha olyan nőket hajtasz, akik ilyen emberekhez törleszkednek, akkor szerintem a nők felét nem is veszed észre. Nyisd ki jobban a szemedet, mert vannak normális nők bőven. De ne a műkörmös, festett szemöldökű instagramsztárokat üldözd, mert nekik szerintem nem te vagy a célcsoportjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!