Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok barátnőt találni? Ennyire nincs rám szüksége a világnak?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy egyre jobban eltorzul a személyiségem, agyamra megy a kiéletlen vágy. Lehetetlenségnek érzem a becsajozást. Bárhova megyek, mindenütt párban vannak már a lányok, mindenkinek van kapcsolata, akinek nincs, azs se akar semmit, mert olyan k**rva óvatosnak kell lenni, nem szabad ismeretlenekkel ismerkedni, vagy csak szimplán nem kellek neki. Senkinek nem kellek. Egész életemben az volt az érzésem, hogy soha nem vagyok elég jó. Miközben már kb. minden ismerősömnek van párja. De nekem nem lehet. Lábfetisiszta vagyok. Aki nem érti, annak elmagyarázom, hogy ez azt jelenti, hogy nekem olyan meglátni egy meztelen (vagy harisnyás) lábat, mint másnak egy meztelen mellett. Elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol a lányok leveszik a cipőiket, és érzem, hogy megőrülök. Mintha meztelen lányokat látnék. Ha a társadalom többségét érintené ez, már rég törvényileg szabályoznák, és közszeméremsértésnek tartanák ezt, de nincs olyan szerencsém, hogy a többséghez tartozzak. Úgy érzem, megvert ezzel az isten, és senki nincs rám tekintettel. Egyetlen kívánságom lenne, hogy találjak egy lányt, akinek bejövök, és bejön nekem, és partner ebben, és legyen egy pár jó évem, amikor kedvemre kényeztethetem, és elmerülünk a szexuális élvezetekben. Egyszóval, kapjam meg azt, amit mindenki más. De azt nem, azt sosem kaphatom meg. És azon kapom magam, hogy kezdek úgy gondolkodni, mint az incelek, az amerikai lövöldöző őrültek. Egyre inkább meg tudom érteni őket. Mert a társadalom ki**szott ignoráns az iránt, aki segítségre szorulna, aki valami miatt nem képes kiélni a vágyait és egyre jobban belegabalyodik. Én már ott tartok, hogy kezdek megőrülni. Érzem, hogy egyszerűen nem kellek a nőknek, de talán senkinek se. Egy alapvetően vidám, humoros, impulzív, izgalmas, érdeklődő személyiség vagyok, az utóbbi időben lettem ilyen, mert megőrjít az, hogy mindenki megtalálja a párját, csak én nem.

Hol? Hol kéne keresnem? Elmentem egy gólyabálra, ahol sok a lány. Tudjátok, mit csinálnak? Egymással táncolnak. Véletlenül se fiúkkal. Akinek van párja, az azzal táncol, akinek nincs, az a barátnőivel. Egy idegen fiút elvből elzavarnak. Máshova ha megyek, szakkörökbe, sportolni, bárhova, ott is mindnek van valakije, vagy nem akar tőlem semmit. Lehetetlennek érzem nőt szerezni. És miben kéne reménykednem, ha még nem volt kapcsolatom 26 évesen? Miért ne legyek incel, miért ne kezdjek el őrjöngeni? Én mindent megteszek, az élet meg csak büntet és büntet és büntet. Akkor én miért legyek rendes, miért ne rúgjam fel a rendet?

2018. nov. 16. 01:20
 81/100 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ne írogass priviket, te elmeroggyant. Ja, persze, tudom, nem te voltál. És nem vagyok a Dia ;)
2018. nov. 17. 17:44
 82/100 A kérdező kommentje:
Pedig én tényleg nem írtam privit senkinek.
2018. nov. 17. 17:49
 83/100 anonim ***** válasza:
77%
És te azt akarod, hogy valaki beérje veled? Éljetek együtt, ritkán kelletlenül szexeljetek? Mert ahhoz neked semmi közöd, ha valaki olyan válogatós, hogy millióból milliót elutasít. Az az ő dolga. Nem tőled vesz el valamit, ezt kell felfognod.
2018. nov. 17. 17:58
 84/100 A kérdező kommentje:
Nem csak az én dolgom, mert ma már nagyon sok csaj ilyen, és ez rendszerszintű válságot jelez.
2018. nov. 17. 18:28
 85/100 anonim ***** válasza:
79%
Akkor sem lesz változás. Vagy ti változtok, vagy sírhattok együtt. Ahogy mondtad is, nekünk mindig jobban kellett kinézni, csak már nem vagyunk hülyék, hogy beérjük bárkivel. A 10-es pasik nincsenek egy szinten a 10-es lányokkal. Ha csak mint vonzó embereket pontoznánk, nemi szétválasztás nélkül, a tetején nők lennének, az alján férfiak. Az ördögnél egy fokkal szebbek.
2018. nov. 17. 18:41
 86/100 A kérdező kommentje:

"Akkor sem lesz változás. Vagy ti változtok, vagy sírhattok együtt."

Vagy polgárháború lesz és mind sírunk. Nem viccelek, komolyan mondom. A papírforma az, hogy ahogy szűkülnek az erőforrások vagy a nőkhöz való hozzáférés, kitör a háború. És az nektek is csúnya lesz, nem csak nekünk.

Persze ez a nyugati világban elég valószínűtlen, de mindenesetre a társadalom szerkezete instabilabb lesz. Van olyan elmélet, miszerint az iszlám térhódítása is végső soron erre vezethető vissza. De felbukkannak mindenféle radikalizmusok, és ahol elég elégedetlen férfi van, ott kitör a csetepaté előbb-utóbb. És nem, nem csak egymást gyilkolják, hanem női áldozatok is vannak ilyenkor.

"Ahogy mondtad is, nekünk mindig jobban kellett kinézni, csak már nem vagyunk hülyék, hogy beérjük bárkivel."

Eddig se hülyék voltatok, csak nem kényeztetett el titeket ennyire a társadalom. Kénytelenek voltatok megalkudni. Ma már csak a férfi kénytelen.

"A 10-es pasik nincsenek egy szinten a 10-es lányokkal. Ha csak mint vonzó embereket pontoznánk, nemi szétválasztás nélkül, a tetején nők lennének, az alján férfiak."

És még én vagyok a pszichopata :D A sovinizmust leszámítva is nettó f**ság, amit írsz, mert objektíve nincs olyan, hogy "szép" csak olyan, hogy kívánatos. Nem az az igazság, hogy az átlag férfi csúnyább lenne, mint az átlag nő, hanem az, hogy az átlag férfi jobban kívánja az átlag nőt, mint fordítva. Semmi értelme ennek az összehasonlításnak, mert nincs egy külső mérce. A férfiak szerint a nők általában szépek, a nők meg bizonyos férfiakhoz vonzódnak. De ez nem a kinézettől függ, hanem a hormonoktól.

Ez egy nagyon hülye példával élve kicsit olyan, mintha azt mondanád, hogy az antilop finomabb, mint az oroszlán, mert az oroszlán vadászik az antilopra, de az antilop nem vadászik az oroszlánra. De ebből még semmi nem derült ki arról, hogy az oroszlánnak milyen a húsa.

2018. nov. 17. 18:52
 87/100 anonim ***** válasza:
42%

"ahhoz neked semmi közöd, ha valaki olyan válogatós, hogy millióból milliót elutasít. Az az ő dolga."

Ha EGY valaki lenne olyan válogatós... de ha MILLIÓ lány olyan, hogy millióból milliót elutasít...? Az már probléma, mert azért vagyok egyedül...

Kérdező, polgárháború biztos nem lesz, de súlyos társadalmi problémák igen. Mindig azt szoktam mondani, hogy Japán a jövő világa. Technológiailag, és társadalmilag is és nemcsak pozitív, de negatív értelemben is. Csak meg kell nézni, mekkora ott az elöregedés, a születésszám, hány férfi van ott egyedül... Gyakran hallunk híreket, hogy ott hódítanak a szexrobotok, a szexbabák, a virtuális barátnők, az öleléspárnák, és egyéb barátnőpótlékok. A japán nők is kezdik megérezni, hogy a férfiak már nem érdeklődnek utánuk, a szerencsések fognak maguknak külföldi pasit, de a nagy többségüket ez nem vigasztalja, bár ők (egyelőre) minden figyelmükkel a karrierépítésre koncentrálják. Itt is ez lesz egy-két évtizeden belül, a férfiak találnak valamit a nők helyett, a nőket ez egy ideig nem is nagyon fogja izgatni (egy ideig...), az emberek meg szép lassan ki fognak halni (a magyar már így is fogy...). Incelek azok lehet, hogy lesznek még, az egy válságtünet, pont úgy, ahogy a '29-es válság tünete a nácik, a 2008-as válságé pedig a... nos a mai politika... Ahogy a '29-es és a '08-as válság veszteseinek (munkanélküliek) azt mondta mindenki, hogy legyenek képzettebbek, ügyesebbek, tehetségesebbek, okosabbak, a mostani "válság" (ugye nevezhetem válságnak? Nehéz lenne új nevet adni a jelenségnek) vesztesei számára is csak azt tudják tanácsolni, hogy pl. legyenek jobb dumások, jobb pasik, magasabbak... És ahogy korábban említettem, előbb utóbb a "társadalom" nagyrésze eljut a "Japán útra", de mint minden válság után egy radikális kisebbség (incelek) is felemelkedik (felemelkedett), jelezve a probléma létezését...

2018. nov. 17. 20:25
 88/100 anonim ***** válasza:
58%
Menj már el egy prostihoz, légyszi
2018. nov. 17. 20:27
 89/100 anonim ***** válasza:
37%

"vesztesei számára is csak azt tudják tanácsolni, hogy pl. legyenek jobb dumások, jobb pasik, magasabbak"

Nem jobb dumás, hanem általában emberileg értékesebb, szélesebb látókörű, habitusát tekintve megoldáscentrikusabb, önreflektívebb, empatikusabb, fegyelmezettebb.

Ha valamelyik fenti kifejezésnek a jelentésével nem vagy tisztában, kérlek, jelezd.

2018. nov. 17. 20:47
 90/100 anonim ***** válasza:
49%

Tehát akkor azért jöjjön össze valaki, mert megfenyegeted, hogy akkor gyilkolászni fogsz.

Te kis kritikán aluli, gerinctelen féreg, remélem, hosszú életed lesz, és soha nem lesz barátnőd, a nők elfognak kerülni, és megölni sem mered magad.

A kérdésedben fején találtad a szöget: nincs a világnak szüksége rád.

2018. nov. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!