Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok barátnőt találni? Ennyire nincs rám szüksége a világnak?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy egyre jobban eltorzul a személyiségem, agyamra megy a kiéletlen vágy. Lehetetlenségnek érzem a becsajozást. Bárhova megyek, mindenütt párban vannak már a lányok, mindenkinek van kapcsolata, akinek nincs, azs se akar semmit, mert olyan k**rva óvatosnak kell lenni, nem szabad ismeretlenekkel ismerkedni, vagy csak szimplán nem kellek neki. Senkinek nem kellek. Egész életemben az volt az érzésem, hogy soha nem vagyok elég jó. Miközben már kb. minden ismerősömnek van párja. De nekem nem lehet. Lábfetisiszta vagyok. Aki nem érti, annak elmagyarázom, hogy ez azt jelenti, hogy nekem olyan meglátni egy meztelen (vagy harisnyás) lábat, mint másnak egy meztelen mellett. Elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol a lányok leveszik a cipőiket, és érzem, hogy megőrülök. Mintha meztelen lányokat látnék. Ha a társadalom többségét érintené ez, már rég törvényileg szabályoznák, és közszeméremsértésnek tartanák ezt, de nincs olyan szerencsém, hogy a többséghez tartozzak. Úgy érzem, megvert ezzel az isten, és senki nincs rám tekintettel. Egyetlen kívánságom lenne, hogy találjak egy lányt, akinek bejövök, és bejön nekem, és partner ebben, és legyen egy pár jó évem, amikor kedvemre kényeztethetem, és elmerülünk a szexuális élvezetekben. Egyszóval, kapjam meg azt, amit mindenki más. De azt nem, azt sosem kaphatom meg. És azon kapom magam, hogy kezdek úgy gondolkodni, mint az incelek, az amerikai lövöldöző őrültek. Egyre inkább meg tudom érteni őket. Mert a társadalom ki**szott ignoráns az iránt, aki segítségre szorulna, aki valami miatt nem képes kiélni a vágyait és egyre jobban belegabalyodik. Én már ott tartok, hogy kezdek megőrülni. Érzem, hogy egyszerűen nem kellek a nőknek, de talán senkinek se. Egy alapvetően vidám, humoros, impulzív, izgalmas, érdeklődő személyiség vagyok, az utóbbi időben lettem ilyen, mert megőrjít az, hogy mindenki megtalálja a párját, csak én nem.

Hol? Hol kéne keresnem? Elmentem egy gólyabálra, ahol sok a lány. Tudjátok, mit csinálnak? Egymással táncolnak. Véletlenül se fiúkkal. Akinek van párja, az azzal táncol, akinek nincs, az a barátnőivel. Egy idegen fiút elvből elzavarnak. Máshova ha megyek, szakkörökbe, sportolni, bárhova, ott is mindnek van valakije, vagy nem akar tőlem semmit. Lehetetlennek érzem nőt szerezni. És miben kéne reménykednem, ha még nem volt kapcsolatom 26 évesen? Miért ne legyek incel, miért ne kezdjek el őrjöngeni? Én mindent megteszek, az élet meg csak büntet és büntet és büntet. Akkor én miért legyek rendes, miért ne rúgjam fel a rendet?

2018. nov. 16. 01:20
 11/100 anonim ***** válasza:
83%

Hogy jön ide a lábfétis? Netán azzal indítasz a lányoknál, hogy mm, úgy megnyalnám a talpad? Csak mert akkor persze, hogy inkább elmenekülnek. Ez pedig nem a társadalom ignoranciája, hidd el, az sem célravezetőbb, ha egyből a közölésről kezd el valaki beszélni a frissen megismert lánynak.

Egyébként próbáld meg a társkeresőt, és beszélgessetek. Esetleg megpróbálkozhatsz egy fétises szexpartner-keresővel is, és akkor legalább találhatsz olyat, akinek hasonló vágyai vannak, és még abból is alakulhat valami.

2018. nov. 16. 08:36
 12/100 anonim ***** válasza:
11%
A lábfétis nem lehet akadály, nők közül is van, akinek bejön, és sokan belemennének azért, mert a párjuknak bejön. A külsőddel van a gond. Vagy nézz ki jobban, vagy pénzzel kompenzálj!
2018. nov. 16. 08:40
 13/100 anonim ***** válasza:
94%
Te nem barátnőt keresel, hanem egy dugható valamit. Nem ugyanaz.
2018. nov. 16. 09:07
 14/100 A kérdező kommentje:

Tök felesleges ide írnom, mert ahogy leírom, hogy nem tudtam kiélni a vágyaim, a sok, a normál IQ-eloszlás átlagától balra három szórásra elhelyezkedő f**z mindjárt elkezd itt ugatni, hogy "JAAAJ, PERSZE, HOGY AKKOR NEKED CSAK A LYUK KELL, MI? HÁT ÚGY KELL NEKED, TE BÜDÖS KANDISZNÓ, AKKOR B**SZÁL MEG EGY LYUKAT A FALON".

Mert b*zdmeg, nektek nem kell a szex. Mert titeket nem a hormonjaitok ösztökéltek a csajozásra, képmutató idióták. Ti csak udvaroltatok, aztán néztétek a nőt, esetleg festettetek róla egy szép képet, de leginkább leveleztetek vele, mert tudvalevőleg a szex az állati szinten élő untermenschek viszolyogtató hóbortja, és ti ezeknél persze mindig különbek voltatok. Ezért beszéltek itt velem ilyen magas lóról, ugye?

Vagy most jön az, hogy "tudod, öcsi, a kapcsolat több mint szex"? Nahát, tényleg? És én hol írtam, hogy egy lyukat (vagy egy lábat) akarok csak, b**szátok alássan? Azt írtam, hogy nőt akarok az életembe, PÁRT, barátnőt, hogy javuljon az önértékelésem, fejlődjek, és nem mellesleg a vágyaimat is kiéljem - és egyébként rettenetesen zavar a sok kéretlen inger, ami speciel számomra izgató (lábak). Ennyit írtam, és nem többet. Hogy ki mit olvas ki belőle, az leginkább őt magát minősíti.

Én azt gondolom, az incelség létező probléma, és többek között az ilyen előítéletes barmok miatt alakul ki az emberben. Érdekes a társadalom hozzáállása: aki szexel, arra felnézünk, aki maszturbál, az szánalmas nyomorék. Holott a folyamat kb. ugyanaz. Akinek van párja, azt már önmagában is tiszteljük, akkor is, ha mondjuk csak kihasználja a nőt, és megcsalja, vagy megalázza, vagy szexre "tartja". Akinek meg kész tervei vannak arról, hogy milyen közös programokat csinálna egy barátnővel, meg mikor szeretne családot alapítani, az menjem a p*csába, mert csak álmodozni tud, nincs senkije. Ja, és neki nincs joga kiéhezettnek lenni. Aki véletlenül talál egy csajt, és fél éven át éjjel-nappal szexel vele, annak meg van, mert a sok hülye csak ezt az egy kvalitást képes nézni ilyenkor: hogy kell-e a nőknek, vagy nem. Magyarán csak az akaratérvényesítő erő számít, de azért képmutatóan úgy teszünk, mintha ez erkölcsi kérdés lenne.

Szeretőm nekem is lehetne. Van olyan csaj, akit be tudnék hülyíteni ehhez, és el tudnám hitetni vele, hogy komolyan akarom. Aztán rögtön otthagyhatnám, amint találok jobbat. Csak nekem gyomrom nincs ehhez. De gondolom, ha lenne, akkor máris nagy király lennék, mert van kivel szexelnem. Már nem perverz állat lennék, aki csak nézi messziről a csajokat, meg a lábukat, hanem lenne kivel kiélnem, és akkor már mindegy is lenne, hogy erkölcsileg hulladék lennék közben.

2018. nov. 16. 10:05
 15/100 anonim ***** válasza:
82%

1. Hagyd abba a rinyálást. Sugárzik kifelé. A nők nem szeretik a picsogó kisfiúkat. (bocs)

2. Ne a becsajozás legyen az életed központi témája mert így semmit sem fogsz tudni adni a nőknek. Szerinted hány nőnek kell olyan férfi, akinek annyi a célja az életben, hogy legyen egy barátnője?? Elárulom: egyiknek sem.

Legyenek céljaid, álmaid, érj el dolgokat, legyenek barátaid, legyenek hobbijaid (a nők üldözése NEM hobbi) és találkozni fogsz egy nővel. Addig nem.

Fordítva ülsz a lovon.

2018. nov. 16. 10:06
 16/100 anonim ***** válasza:
86%

Az incelek pedig egész egyszerűen annak a bizonyítéka, hogy ha kinevelünk egy generációt, melynek hímnemű képviselői a számítógép előtt töltötték a gyerekkorukat, akkor ivaréretté válva képtelenek lesznek kapcsolatot teremteni, mert alapvető szociális készségek hiányoznak belőlük.

Szóval a midlands környékén élő vidéki basement dwellerekkel ne nagyon közösködj. Magad alatt vágod méginkább a fát.

2018. nov. 16. 10:10
 17/100 A kérdező kommentje:

"Bocsi, de ez senkinek sem jár automatikusan!"

Kivéve, ha nőnek születsz.

"Amúgy ha csak szexpartnert keresel arra viszonylag elég könnyű partnert találni."

Látszik, hogy nő vagy, és lövésed nincs a dolgok menetéről. Azt hiszed, ez nekünk is annyi, mint nektek, hogy csak csettintek egyet, meg rámosolygok pár srácra az egyetemi bulin, és már mindjárt lesz valaki, aki "meg akar hívni egy italra". Akkor hadd avassalak be:

- netes társkereső: szart sem ér. A nők nem válaszolnak, még a tök átlagos pasiknak se.

- tinder (amit komoly kapcsolat keresésére is használnak): el lehet felejteni. Tele van statisztikákkal, mérhető adatokkal a net arról, hogy a NŐK találati aránya 80% feletti, a férfiaké pedig 1% alatti. A tinder akkor jó férfiként, ha te vagy Brad Pitt. Egyébként meg mindenki csak "nézelődni van fent", meg "magam sem tudom, mit keresek itt", és két üzenet után eltűnik.

- nem virtuális társkeresés:

középsuli: működik, ha van önbizalmad és jól nézel ki. De amúgy a lányok ott is inkább felfelé és kifelé néznek. A korán érő srácoknak lesz gimiben csaja.

- egyetem: működik, ha mázlid van, de inkább alapszakon. Mesterszakra már a csajoknak van valakijük.

- szórakozóhelyek, bulik: esélytelen. Itt van az, hogy a lányok csapatostul, körben táncolnak, a fiúk meg nézik őket messziről. A bátrabbja odamegy és elhajtják. Ők csak táncolni vannak ott.

- utca, BKV: bármikor, ha ilyennel próbálkoztam, egy ostoba porszívóügynöknek éreztem magam. Van egy portékám, rá akarom tukmálni valakire, akit nem ismerek, és akinek rohadtul nincs rá szüksége, és már látom, hogy menni akar, és én vagyok aznap a 25. próbálkozó, és unja az egészet, és azon gondolkozik, hogy hogy tud elküldeni udvariasan. Az egy hülye helyzet, ha csak megtetszik egy lány, és ez alapján mész oda hozzá.

- szakkörök, jóga, tánc: több a fiú, mint a csaj. Mindig, mindenhol. Mindenki csajozni akar. A csajok is tudják ezt. Ki is élvezik a helyzetet.

"Vicces, hogy sokan azt gondolják nekik JÁRNAK a dolgok. Hát nem... senkinek sem jár automatikusan szex, párkapcsolat, házasság, stb."

A férfiaknak valóban nem, nekik vért kell érte hugyozni. A nőknek jár. Illetve, nem az a helyes kifejezés, hogy JÁR, mert semmi külső norma nem szabályozza, inkább azt mondanám, hogy JUT. Egyszerűen az a realitás, hogyha nőnek születsz, akkor, ha normális a családod meg a környezeted, és nem vagy csúnya, akkor 40 éves korodig nem lesz gondod a párkereséssel. Ha meg igen, akkor azt magadnak csinálod, mert túlválogatsz, de az nem a jelentkezők hibája.

Férfiként meg ez úgy néz ki, hogy alapból nem kellesz senkinek. A férfiak kvázi értéktelenebbek a természet szempontjából, mint a nők. Nekünk mindig is bizonyítanunk kellett. Ranggal, harci virtussal, pénzzel, verekedéssel. Erről szólt a férfilét a történelemben mindig. A probléma az, hogy ma már ezek megszüntek. Max. pénzzel, státusszal lehet bizonyítani, meg ravaszkodással. De szörnyen naiv/képmutató az az állítás, hogy egálban lennénk ilyen szempontból. Egyáltalán nem. Nagyon is felétek lejt a pálya.

2018. nov. 16. 10:19
 18/100 anonim ***** válasza:
83%

Incel vagy, és nőgyűlölő. Fetisizmus ide vagy oda, nekem nem kéne olyan barlanglakó, akinek elhagyja az a száját, hogy nekem könnyebb, mert nő vagyok.

Menj, őrjöngj, csak magaddal kezd a gyilkolászást.

2018. nov. 16. 10:39
 19/100 A kérdező kommentje:

"Az incelek pedig egész egyszerűen annak a bizonyítéka, hogy ha kinevelünk egy generációt, melynek hímnemű képviselői a számítógép előtt töltötték a gyerekkorukat, akkor ivaréretté válva képtelenek lesznek kapcsolatot teremteni, mert alapvető szociális készségek hiányoznak belőlük."

Én nem "gép előtt" nőttem fel, vagyis nem csak ebből állt az életem. Viszont tény, nem sok ember volt a környezetemben, akire számíthattam volna, egyedül voltam és pocsék volt a kamaszkorom.

Viszont engedj meg egy kérdést: miért mindig a férfi a hibás? Az miért nem opció, hogy nekem van igazam, és a nők növekvő elvárásainak egyre kevesebb férfi tud megfelelni, amitől begőzölnek? Senki nem jódolgában kezd el lövöldözni. Ezek kétségbeesett emberek, akik számára nincs jövőkép. Egyszerűen nem kellenek a nőknek, ezt szerintem manapság elég sokan tapasztaljuk. A nők köszönik, elvannak magukban, nem szorulnak rá egy férfi támogatására.

Én azt se mondom, hogy én nem vagyok hibás, de ne tegyünk már úgy, mintha ez csak az én kvalitásaimról szólna, miközben a nőknél a legfogalmatlanabbtól a legintelligensebbig mindenkinek akad párja. Nagyon egyszerű a képlet: a nők a csinosságukkal hívják fel magukra a figyelmet, és kellenek a férfiaknak, a férfiak meg a státuszukkal tudják felhívni a figyelmet, és meg kell dolgozniuk a nőért, de alapból nem kellenek senkinek. Ehhez kevés köze van annak, hogy valaki emberileg milyen. Rossz halmazba születtem. Ez nem újdonság, az iszlám hódítás mögött is egyfajta incel-jelenség áll: Mohamed kitalálta a többnejűséget, ami egy fokozottan egyenlőtlen társadalomhoz vezet, ahol sok férfi nő nélkül marad. Megoldás? Új területeket kell meghódítani. Ha egy férfinak nem jut nő, az erőszakhoz fordul előbb-utóbb. Csak az olyan társadalmak tudnak stabilak lenni, ahol mindenkinek van reális esély nőhöz jutni. Én ehhez képest azt látom, hogy fiatal felnőttkorban, pont, amikor a legtöbb a tesztoszteron, rengeteg fiú marad egyedül, mert nem tud eléggé felérni a nőkhöz. A csajok meg vagy választanak egy párt, vagy amolyan sorozatos keresgélésre rendezkednek be, ahol randizgatnak, válogatnak, de leginkább szinglik, csak ez esetükben még menőnek is számít. Szex meg úgyis lesz, ha akarják.

2018. nov. 16. 10:41
 20/100 A kérdező kommentje:

"Incel vagy, és nőgyűlölő. Fetisizmus ide vagy oda, nekem nem kéne olyan barlanglakó, akinek elhagyja az a száját, hogy nekem könnyebb, mert nő vagyok."

Jaj, hát ez a legkönnyebb, megsértődni és kivonulni. Nehogy már a tényekkel kelljen vitatkozni, még a végén kiderül, hogy nincs igazad :) Tényleg, szóval neked nem könnyebb nőként? És mondd, hányszor kellett teperned pasik után? És hányszor próbálkoztak nálad? És hány pasit utasítottál el?

Te nem velem vitatkozol, hanem a világgal. Nem kell incellé válni, hogy az ember lássa a nyilvánvalót:

[link]

2018. nov. 16. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!