Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéken tényleg kicsi az esély, hogy barátnőt lehessen találni?
Vidék és vidék között is van különbség, de én is ezt tapasztalom amit a kérdező. Vannak azok akik még iskolába járnak (felejtős), utána a 35+ nők. Huszonéves, egyedülálló nőből nagyon kevés van.
Innen is mindenki lelép Budapestre vagy külföldre.
Ja és itt sincs semmi élet. A múltkor 3 órát dumáltunk a barátaimmal hétvégén, este a város (megyeszékhely) sétálóutcáján és 1 részeg hajléktalanon kívül senki nem volt ott rajtunk kívül. Szórakozóhelyek nincsenek (vagyis vannak, csak zárva), csak kocsmák.
Pesten tényleg más a helyzet. Vannak ott is barátaim, néha eljárunk szórakozni. Ott viszont úgy vagyok vele hogy a távolság miatt mi a francnak ismerkedjek. Úgy sem lesz belőle hosszú távon semmi.
szerintem kicsi az esély igen! én is vidéken élek, kb nincs már velem egyidős korcsoport!! nagyon utálom ezt a szitut, főleg, hogy keresztény neveltetést kaptam és számomra fontos, hogy a társam is keresztény legyen, szóval kb a nullával egyenlő az esélye, hogy innen találok magamnak társat! Én emiatt leginkább online társkeresőket használok és elutazok, ha valakivel szeretnék ismerkedni.
Ez az én tapasztalatom!
30/F
Nemcsak vidék és vidék, hanem iparváros és iparváros megyeszékhely között is van különbség. Nem mindegy, hogy Salgótarjánról vagy Győrről van szó.
Szerintem simán te vagy a lúzer. Egy kisvárosban is lehet párt találni, sőt egy faluban is.
Én Szegeden tanultam és ittmaradtam élni is egyetem után, ez a hely tele van fiatal pinával.
Szolnokról származom, az közel áll az iparváros leíráshoz, na ott nincs semmi élet és csajok sem. Péntek-szombaton is a városban csak középiskolásokat látni vagy kevés huszonévest akik nem tanultak tovább és ottmaradtak.
Én a helyedben megcéloznám Pestet, vagy valamelyik hozzád közel lévő, lakosság alapján top 5 nagyvárost lakni, mert ott ahol laksz nem lesz jobb és ha maradsz, akkor ezután is csak síránkozni tudsz majd.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!