Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 40-éves koráig nem igen találta meg az igazit, akkor már kicsi rá az esély, hogy megtalálja?
Itt mindig azt tanácsolják, hogy beszélj a pároddal a dologról és próbáljátok meg rendbe hozni...
Az én személyes véleményem pedig az, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Kell egy kis vérfrissítés. Kezdd újra nélküle, mármint tedd ki a szűrét és kezdj magaddal valamit. Lehet beletelik fél év, mire új partnered lesz, de ha oda figyelsz magadra és mersz válogatni, akkor az a férfi klasszisokkal jobb lesz, mint a mostani, vagy akármelyik másik. Nem kell elhamarkodni a párválasztást. Sokan ezt cseszik el, hogy muszáj valakivel összejönniük, holott az ember egyedül is tök jól boldogul egy ideig...
Én azt mondom, hogy amíg van reális esély a problémák megoldására, addig érdemes megpróbálni megoldani, de ha erre már nincs esély, akkor haladéktalanul lépni kell, mert mindenki életét megmérgezi, a tiédet a párodét, a gyerekekét...
Természetesen vannak speciális esetek is, de azzal azért a legtöbb ember nem találkozik.
Az igazi megtalálásában meg nincs korhatár.
Inkább ideje lenne felnőni, és elfelejteni, hogy van olyan hogy igazi. Miért, a mostani hamisítvány!?
Olyan van, hogy működő párkapcsolat és összeillő emberek.
Ha eddig nem tudtál ilyet átélni, akkor elég valószínű, hogy benned (is) van a hiba. Mindegy, hány kapcsolatot dobálsz el, viszed magaddal a problémát és a rossz mintákat az új kapcsolatba is.
Csak egy idő után arra fogsz ráeszmélni, hogy már nem igazán kellesz senkinek.
# 3: Nagyrészt egyetértek azzal, amit írsz, kivéve az elejével. Szerintem igenis megéri megpróbálni megjavítani a kapcsolatot, akkor is, ha nem sikerül. Hogy miért? Amikor a házasságom romokban volt, mindent megpróbáltam, hogy helyrehozzuk. Feltártuk a problémákat, egyenként megvizsgáltuk, hogy orvosolható-e, törekedtünk a megjavítására - bár inkább csak én. Nem sikerült, DE:
-Szembenéztem önmagammal, megtudtam, hogy milyen hibákat vagyok hajlamos elkövetni egy kapcsolatban. Ezeket a mostani kapcsolatomban már NEM követem el.
-Megismertem az igényeimet, hogy mi az, ami igazán fontos számomra, és mi az, ami kevésbé... ezekre már a társkeresésnél gondosan ügyeltem.
-Megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor a párom nem hallja meg a problémáimat és nem törekszik az igényeim kielégítésére, ezért most százszor jobban értékelem a jelenlegi párom, aki már az első jelzésnél odafigyel és nem hagyja elmérgesedni a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!