Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nagyon kicsi rá az esély?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal. Használtunk óvszert. Beleélvezett, de nem volt lukas az óvszer csak olyan furán állt utana rajta...de ugye az nem lehet hogy felül(ahol rá kell húzni) kijött sperma belém. Nagyon félek.
Kérlek értelmes valaszokat adjatok.
17/L
2015. ápr. 7. 00:17
2/7 anonim válasza:
Használat után csapnál töltsétek bele vizet. Nem kell sok, csak annyi, hogy látszódjon nem lyukas sehol
3/7 anonim válasza:
Nem. Kizárt. De ha mégis, nevezzétek el David Copperfield-nek!
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem , nyugi nallunk is furan all utanna rajta de szerintem mindenkin. En is parazos vagyok de nem kell aggodnod minden oke
18/L
5/7 anonim válasza:
ma 01:01 Paraztok de a fqszt szeretitek mi? ?? Akkor tessek szepen a kis David copperfieldel is foglalkozni....
6/7 A kérdező kommentje:
05:13 szerintem te meg nézz utána a szótárban, hogy mit jelent az, hogy "értelmes". Csak, mert a kiírásban azt kértem, és én igen csak úgy látom, hogy a te válaszod nem igazán értelmes.
2015. ápr. 7. 09:52
7/7 A kérdező kommentje:
01:01 nagyon szépen köszönöm! 😊 Ettől kicsit megnyugodtam.
2015. ápr. 7. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!