Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok barátnőt találni? Ennyire nincs rám szüksége a világnak?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy egyre jobban eltorzul a személyiségem, agyamra megy a kiéletlen vágy. Lehetetlenségnek érzem a becsajozást. Bárhova megyek, mindenütt párban vannak már a lányok, mindenkinek van kapcsolata, akinek nincs, azs se akar semmit, mert olyan k**rva óvatosnak kell lenni, nem szabad ismeretlenekkel ismerkedni, vagy csak szimplán nem kellek neki. Senkinek nem kellek. Egész életemben az volt az érzésem, hogy soha nem vagyok elég jó. Miközben már kb. minden ismerősömnek van párja. De nekem nem lehet. Lábfetisiszta vagyok. Aki nem érti, annak elmagyarázom, hogy ez azt jelenti, hogy nekem olyan meglátni egy meztelen (vagy harisnyás) lábat, mint másnak egy meztelen mellett. Elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol a lányok leveszik a cipőiket, és érzem, hogy megőrülök. Mintha meztelen lányokat látnék. Ha a társadalom többségét érintené ez, már rég törvényileg szabályoznák, és közszeméremsértésnek tartanák ezt, de nincs olyan szerencsém, hogy a többséghez tartozzak. Úgy érzem, megvert ezzel az isten, és senki nincs rám tekintettel. Egyetlen kívánságom lenne, hogy találjak egy lányt, akinek bejövök, és bejön nekem, és partner ebben, és legyen egy pár jó évem, amikor kedvemre kényeztethetem, és elmerülünk a szexuális élvezetekben. Egyszóval, kapjam meg azt, amit mindenki más. De azt nem, azt sosem kaphatom meg. És azon kapom magam, hogy kezdek úgy gondolkodni, mint az incelek, az amerikai lövöldöző őrültek. Egyre inkább meg tudom érteni őket. Mert a társadalom ki**szott ignoráns az iránt, aki segítségre szorulna, aki valami miatt nem képes kiélni a vágyait és egyre jobban belegabalyodik. Én már ott tartok, hogy kezdek megőrülni. Érzem, hogy egyszerűen nem kellek a nőknek, de talán senkinek se. Egy alapvetően vidám, humoros, impulzív, izgalmas, érdeklődő személyiség vagyok, az utóbbi időben lettem ilyen, mert megőrjít az, hogy mindenki megtalálja a párját, csak én nem.

Hol? Hol kéne keresnem? Elmentem egy gólyabálra, ahol sok a lány. Tudjátok, mit csinálnak? Egymással táncolnak. Véletlenül se fiúkkal. Akinek van párja, az azzal táncol, akinek nincs, az a barátnőivel. Egy idegen fiút elvből elzavarnak. Máshova ha megyek, szakkörökbe, sportolni, bárhova, ott is mindnek van valakije, vagy nem akar tőlem semmit. Lehetetlennek érzem nőt szerezni. És miben kéne reménykednem, ha még nem volt kapcsolatom 26 évesen? Miért ne legyek incel, miért ne kezdjek el őrjöngeni? Én mindent megteszek, az élet meg csak büntet és büntet és büntet. Akkor én miért legyek rendes, miért ne rúgjam fel a rendet?

2018. nov. 16. 01:20
 71/100 anonim ***** válasza:
70%
Egy ilyen pszichopata csak ne mondja, hogy fogjam be a szám. Az összes eddigi válaszodat nem fogom idézni, te idióta. Amúgy vicces, hogy mindenkitől kiragadsz egy-két mondatot és kielemezgeted a beteg világ látásod szerint. És emellett még randa is lehetsz. Gratulálok
2018. nov. 17. 16:41
 72/100 anonim ***** válasza:
69%
Ja és valami tuti az agyadra ment, azt legalább jól érzed. A stílusodtol konkrétan a hideg futkos a hátamon.
2018. nov. 17. 16:43
 73/100 anonim ***** válasza:
63%
Mi értelme volt ezt a kérdést kiírni? Egyik válasz sem felel meg, ami nem illeszkedik az önképedbe. Legközelebb kímélj meg minket.
2018. nov. 17. 16:51
 74/100 A kérdező kommentje:

Miért ne mondjam? Ennek a válaszodnak se volt semmi értelme. Te nem tudsz vitázni, csak veszekedni. Ha nem tetszik a világlátásom, le lehet írni, hol tévedek. Csak az nehezebb, mint vagdalkozni.

"És emellett még randa is lehetsz. Gratulálok"

Köszönöm! Mindennek ez az oka, és születésem előtt döntöttem róla, így nem csoda, hogy gúnyolódsz a rossz döntésem miatt. Perdöntő érv.

"A stílusodtol konkrétan a hideg futkos a hátamon."

Látom, viszont valami mazochizmus lehet benned, hogy mégis olvasod, hogy ezt leírhasd. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne nagyon olvass társadalomtudományi cikkeket, és ne hallgass ilyen témájú vitákat. Nézd a Dallast vagy az Álomhajót, az majd megnyugtat.

2018. nov. 17. 17:10
 75/100 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon nem találtad el, miket nézek. Na jó, őrjöngj magadnak, hulyegyerek. Most már unalmas vagy
2018. nov. 17. 17:12
 76/100 anonim ***** válasza:
62%
Te vitázol ám itt mindenkivel :D egy vicc vagy. Remélem, más se fog írni a vagdalkozasaidra
2018. nov. 17. 17:14
 77/100 A kérdező kommentje:

"Mi értelme volt ezt a kérdést kiírni?"

Reméltem, hogy esetleg találok olyan embert, aki hasonlóan nehéz helyzetben volt, mert nem tudott csajozni, vagy hasonlóan eltorzította a sok kudarc a nőkhöz való viszonyát, de sikerült kijönnie belőle. Egy ilyen emberrel szívesen beszélgetnék erről. Azt is szívesen venném, ha olyan embert találnék, aki ismer hozzám hasonlót, és megérti a helyzetemet, túljutva a "hátezpszichopataezmenthetetlen"-fázison. Senki nem születik cinikusnak, vagy frusztráltnak, vagy embergyűlölőnek. A kudarcok, bántalmazások és ezek kibeszéletlensége teszi őket azzá. Én örülnék, ha megtalálnám magamat 20 évvel később.

"Egyik válasz sem felel meg, ami nem illeszkedik az önképedbe. Legközelebb kímélj meg minket."

A #63, #67-es válaszok írója tök jó dolgokat írt. A 2-3. oldalakon érkeztek megértő, józan, értelmes válaszok. Nem akkor gúnyolok ki egy választ, ha nem tetszik, amit ír, hanem akkor, ha valaki primitív dolgokat ír. Pl. azt, aki írta, hogy a pszichiátrián lenne a helyem. Ezt kéne komolyan vennem? Jártam már pszichiáternél (nem ezért, mielőtt valaki elkezd belekapaszkodni ebbe), és ő nem utalt be a pszichiátriára. Pszichopata sem vagyok, mert akkor nem lennének szorongásaim, és főleg nem írnék feltáró kérdéseket magamról a gyk-ra, hanem megvezetnék és kihasználnék minden nőt, aki a közelembe kerül, ők ugyanis ezt teszik. Csak ehhez tudni kéne egyáltalán, mi az, hogy pszichopata valaki. Olyan szavakkal dobálóztok itt, amiknek a jelentését sem ismeritek, és úgy vágjátok őket a fejemhez, hogy engem sem ismertek. Ezt kéne komolyan vennem? Azzal a néhány értelmes emberrel, aki nem besértődött rám, hanem hajlandó volt reagálni arra, AMIT ÍRTAM, és nem pszichiátriára küldött, szívesen vitázok kulturáltan.

2018. nov. 17. 17:21
 78/100 anonim ***** válasza:
62%

Azt azért megengeded, hogy a nők eldöntsék maguknak, hogy mi tetszik? Elég vicces kijelenteni, hogy csajok, ti nézzetek ki jól, engem meg így szartak ki, így kelljek nektek.

Nekem nem tetszenek az ördögnél egy fokkal szebb lények. Akinek kellek, részben azért is, mert jól nézek ki, az hozzon egy színvonalat, és igenis legyen magához képest a legvonzóbb. Én sem tetsszem mindenkinek, ez van.

2018. nov. 17. 17:28
 79/100 anonim ***** válasza:
51%
Jaj baba, ez az egész kérdés egy nagy hiszti a részedről, csöpög az érzelmektől a kiírás is.
2018. nov. 17. 17:29
 80/100 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy magamból igyekszem kihozni a maximumot. Azt is leírtam már pár tucatszor, hogy nem gondolom, hogy velünk lenne a baj, amikor nagyon sok teljesen normálisan kinéző, teljesen átlagos srác van egyedül. Van ilyen csaj a környezetemben, aki állandóan azért sír, hogy neki nincs normális pasija. Konkrétan 10-ből 9-et következetesen elutasít, pedig jelentkező lenne bőven, de mindegyikkel van valami baja. Túlválogattok. A fogyasztói kultúra bekerült a párkeresésbe.
2018. nov. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!