Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudok barátnőt találni? Ennyire nincs rám szüksége a világnak?
Érzem, hogy egyre jobban eltorzul a személyiségem, agyamra megy a kiéletlen vágy. Lehetetlenségnek érzem a becsajozást. Bárhova megyek, mindenütt párban vannak már a lányok, mindenkinek van kapcsolata, akinek nincs, azs se akar semmit, mert olyan k**rva óvatosnak kell lenni, nem szabad ismeretlenekkel ismerkedni, vagy csak szimplán nem kellek neki. Senkinek nem kellek. Egész életemben az volt az érzésem, hogy soha nem vagyok elég jó. Miközben már kb. minden ismerősömnek van párja. De nekem nem lehet. Lábfetisiszta vagyok. Aki nem érti, annak elmagyarázom, hogy ez azt jelenti, hogy nekem olyan meglátni egy meztelen (vagy harisnyás) lábat, mint másnak egy meztelen mellett. Elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol a lányok leveszik a cipőiket, és érzem, hogy megőrülök. Mintha meztelen lányokat látnék. Ha a társadalom többségét érintené ez, már rég törvényileg szabályoznák, és közszeméremsértésnek tartanák ezt, de nincs olyan szerencsém, hogy a többséghez tartozzak. Úgy érzem, megvert ezzel az isten, és senki nincs rám tekintettel. Egyetlen kívánságom lenne, hogy találjak egy lányt, akinek bejövök, és bejön nekem, és partner ebben, és legyen egy pár jó évem, amikor kedvemre kényeztethetem, és elmerülünk a szexuális élvezetekben. Egyszóval, kapjam meg azt, amit mindenki más. De azt nem, azt sosem kaphatom meg. És azon kapom magam, hogy kezdek úgy gondolkodni, mint az incelek, az amerikai lövöldöző őrültek. Egyre inkább meg tudom érteni őket. Mert a társadalom ki**szott ignoráns az iránt, aki segítségre szorulna, aki valami miatt nem képes kiélni a vágyait és egyre jobban belegabalyodik. Én már ott tartok, hogy kezdek megőrülni. Érzem, hogy egyszerűen nem kellek a nőknek, de talán senkinek se. Egy alapvetően vidám, humoros, impulzív, izgalmas, érdeklődő személyiség vagyok, az utóbbi időben lettem ilyen, mert megőrjít az, hogy mindenki megtalálja a párját, csak én nem.
Hol? Hol kéne keresnem? Elmentem egy gólyabálra, ahol sok a lány. Tudjátok, mit csinálnak? Egymással táncolnak. Véletlenül se fiúkkal. Akinek van párja, az azzal táncol, akinek nincs, az a barátnőivel. Egy idegen fiút elvből elzavarnak. Máshova ha megyek, szakkörökbe, sportolni, bárhova, ott is mindnek van valakije, vagy nem akar tőlem semmit. Lehetetlennek érzem nőt szerezni. És miben kéne reménykednem, ha még nem volt kapcsolatom 26 évesen? Miért ne legyek incel, miért ne kezdjek el őrjöngeni? Én mindent megteszek, az élet meg csak büntet és büntet és büntet. Akkor én miért legyek rendes, miért ne rúgjam fel a rendet?
"Az előbb magad is leírtad, hogy lenne olyan csaj, akivel te is tudnál lenni, mégsem kell. Talán tevagy az, aki túlválogatsz?"
Szóval akkor férfiként kussoljak, és csak fogadjam el az első nőt, aki kegyeskedik igent mondani nekem, akár bejön nekem, akár nem, mi? Hm, kíváncsi vagyok, egy nő ezt az életformát meddig bírná.
"Azért, mert neurotikus, prűd görcsök vagytok."
Még mindig ezerszer jobb, mint a magadfajták drogelvonós páciensekre emlékeztető állapota, és az ebből következő őrjöngései. A neurotikusat nem tudom, honnan szeded. Valószínűleg el sem tudod képzelni, hogy a szexfüggés hiánya micsoda lelki békével - és ebből következő nyugodt, csendes boldogsággal - jár.
Te panaszkodsz arról, hogy senkinek sem kellesz! Aztán kiderül, hogy lenne, de neked az nem kell. Ja persze, mert te abban a hitvilágban vagy, hogy egy nő bárkit megkaphat, aki csak kell neki. Meg bárkin kiélheti a vágyait. Hát nem.
Egy kicsit nézz már magadba, mielőtt másokat, a világot, a nőket bírálod!
Nem mellesleg évszázadokon át férfielnyomás volt és még van sok helyen! Nézd meg nyugodtan a statisztikai adatokat, hogy ugyanabban a munkakörben a nők hány százalékkal visznek haza kevesebb pénzt. Csak azért, mert éppen nőnek született. Az egyensúlyért a férfiaknak is tenni kell, nem siránkozni és nyavalyogni.
Hm, most aztán megkaptam.
"tolso valszodra pedig csak ugyanazt tudom kerdezni amit te is. Akkor en nokent kussoljak es csak fogadjam el az elso ferfit aki szembejon velem legyen az akarmilyen ronda es patkany is vagy mi?"
Nem. Nem is mondtam ilyet. De nőnek amúgy nem is kell, nettó demagógia ez, amit írsz. Látszik, hogy csak érzelemből tudsz érvelni. Én csak annyit mondtam, hogy attól, hogy férfi vagyok, még nekem is vannak szempontjaim, és nem fogok KIHASZNÁLNI valakit, agyhalott majmok. Érdekes, hogy csak azt hallom, hogy pszichiátrián lenne a helyem; azt miért nem jegyzi meg senki, hogy rendes tőlem, hogy van bennem annyi gerinc, hogy nem használok és dobok el egy csajt, akivel ezt meg lehetne amúgy csinálni? Sokan teszik ezt az én helyzetemben. Én inkább szenvedek, kivárok, és rátok öntöm a frusztrációmat a gyk-n, minthogy belemenjek egy egészségtelen kapcsolatba, amiben én gyors kielégülést szereznék, a lánynak meg csak rontanám az önbecsülését.
"Szóval aki neked nem kell, az már egy senki. "
Nem, hanem azok, akik nekem kellenek, azok rendre hátat fordítanak, és az az egy, aki akarna valamit, történetesen egyszerűen nem passzol hozzám. Mit nem lehet ezen felfogni? Tök világos, de soha nem lehet ellenállni a kísértésnek, hogy sarkítsunk, hogy nekünk legyen igazunk, ugyebár.
"Még mindig ezerszer jobb, mint a magadfajták drogelvonós páciensekre emlékeztető állapota, és az ebből következő őrjöngései."
"Magamfajták" alatt gondolom a 16-40 közötti férfiakat érted. Csak tisztázzuk, hogy a nőkhöz képest minden férfi szexfüggő. Ne áltasd magad, nem csajozni jöttél ide, kár megjátszani az erkölcscsőszöt. Csak aki ki tudja élni, azon kevésbé látszik a frusztráltság.
"A neurotikusat nem tudom, honnan szeded."
Onnan szedem, hogy amit írtál, az alapján nekem egy frigid fapina jutott eszembe, akit gyerekkorában vallási fanatikus családba neveltek, aztán egyszer lázadásból elszökött egy lakókocsiban egy gitárossal, akivel életében egyszer kipróbálhatott egyet-mást, de aztán a csávója otthagyta egy gyerekkel, és azóta az az élete tanulsága, hogy a szex mocskos egy dolog, és meg kell vetni a bűnös élvezeteket. Nem tudom, valamiért ez ugrott be :) De akkor lehet, hogy én tévedtem, és szerzetes vagy.
"Valószínűleg el sem tudod képzelni, hogy a szexfüggés hiánya micsoda lelki békével - és ebből következő nyugodt, csendes boldogsággal - jár."
De, simán el tudom képzelni. Elég elmennem egy öregek otthonába. Nagyon szépen elvannak az aranyos nénik és bácsik, kötögetnek, keresztrejtvényt fejtenek, tévéznek, beszélgetnek. A pöc$e már sajnos senkinek nem áll, de nekik már nincs is rá szüksége. Én azért még szeretném kiélvezni az életet, amíg lehet ;) Nem véletlenül kaptam a vágyaimat. Miért ne változtassam őket energiaforrássá? Nem csak lemondani lehet a szexről, hanem erőforrássá is tenni, akár úgy, ahogy a tantrikusok csinálják.
"Te panaszkodsz arról, hogy senkinek sem kellesz! Aztán kiderül, hogy lenne, de neked az nem kell. Ja persze, mert te abban a hitvilágban vagy, hogy egy nő bárkit megkaphat, aki csak kell neki. Meg bárkin kiélheti a vágyait. Hát nem."
Igaz, a 10-es pasikon nem. Csak attól lefelé. Én kérek elnézést.
"Nem mellesleg évszázadokon át férfielnyomás volt és még van sok helyen! Nézd meg nyugodtan a statisztikai adatokat, hogy ugyanabban a munkakörben a nők hány százalékkal visznek haza kevesebb pénzt."
Aha. És ez mitől férfielnyomás? Miért a pénz mennyiségét nézzük, miért nem mondjuk azt, hogy hányszor esnek áldozatul leépítésnek nők és hányszor férfiak? Lehet, hogy egy nő átlagkeresete alacsonyabb (egyébként amennyire tudom, ez is nagyon túl van mitizálva, sokkal inkább az az ok, hogy a nők még mindig a kevésbé kompetetitív szakmákhoz vonzódnak ösztönösen), de összességében biztonságosabb életet élnek. Nem mellesleg tovább is élnek, de a nyugdíjat is hamarabb kapják. Katonának se fogják őket besorozni soha. Hogy van ez akkor?
Olyan apróságokra már ki sem térek, hogy a komplett társadalom a nőket védi alapból:
https://www.youtube.com/watch?v=k2D348tMv50
Nincs férfielnyomás a nyugati világban. Ami azt illeti, egyre inkább a férfiak szorulnak védelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!