Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok barátnőt találni? Ennyire nincs rám szüksége a világnak?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy egyre jobban eltorzul a személyiségem, agyamra megy a kiéletlen vágy. Lehetetlenségnek érzem a becsajozást. Bárhova megyek, mindenütt párban vannak már a lányok, mindenkinek van kapcsolata, akinek nincs, azs se akar semmit, mert olyan k**rva óvatosnak kell lenni, nem szabad ismeretlenekkel ismerkedni, vagy csak szimplán nem kellek neki. Senkinek nem kellek. Egész életemben az volt az érzésem, hogy soha nem vagyok elég jó. Miközben már kb. minden ismerősömnek van párja. De nekem nem lehet. Lábfetisiszta vagyok. Aki nem érti, annak elmagyarázom, hogy ez azt jelenti, hogy nekem olyan meglátni egy meztelen (vagy harisnyás) lábat, mint másnak egy meztelen mellett. Elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol a lányok leveszik a cipőiket, és érzem, hogy megőrülök. Mintha meztelen lányokat látnék. Ha a társadalom többségét érintené ez, már rég törvényileg szabályoznák, és közszeméremsértésnek tartanák ezt, de nincs olyan szerencsém, hogy a többséghez tartozzak. Úgy érzem, megvert ezzel az isten, és senki nincs rám tekintettel. Egyetlen kívánságom lenne, hogy találjak egy lányt, akinek bejövök, és bejön nekem, és partner ebben, és legyen egy pár jó évem, amikor kedvemre kényeztethetem, és elmerülünk a szexuális élvezetekben. Egyszóval, kapjam meg azt, amit mindenki más. De azt nem, azt sosem kaphatom meg. És azon kapom magam, hogy kezdek úgy gondolkodni, mint az incelek, az amerikai lövöldöző őrültek. Egyre inkább meg tudom érteni őket. Mert a társadalom ki**szott ignoráns az iránt, aki segítségre szorulna, aki valami miatt nem képes kiélni a vágyait és egyre jobban belegabalyodik. Én már ott tartok, hogy kezdek megőrülni. Érzem, hogy egyszerűen nem kellek a nőknek, de talán senkinek se. Egy alapvetően vidám, humoros, impulzív, izgalmas, érdeklődő személyiség vagyok, az utóbbi időben lettem ilyen, mert megőrjít az, hogy mindenki megtalálja a párját, csak én nem.

Hol? Hol kéne keresnem? Elmentem egy gólyabálra, ahol sok a lány. Tudjátok, mit csinálnak? Egymással táncolnak. Véletlenül se fiúkkal. Akinek van párja, az azzal táncol, akinek nincs, az a barátnőivel. Egy idegen fiút elvből elzavarnak. Máshova ha megyek, szakkörökbe, sportolni, bárhova, ott is mindnek van valakije, vagy nem akar tőlem semmit. Lehetetlennek érzem nőt szerezni. És miben kéne reménykednem, ha még nem volt kapcsolatom 26 évesen? Miért ne legyek incel, miért ne kezdjek el őrjöngeni? Én mindent megteszek, az élet meg csak büntet és büntet és büntet. Akkor én miért legyek rendes, miért ne rúgjam fel a rendet?

2018. nov. 16. 01:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:
62%

Hisztikézhetsz, az átlagnők klasszisokkal jobban néznek ki, mint az átlagpasik. De ezek szerint te több olyan pasit látsz egy nap, akit szívesen leszopnál, mint én, nálam elég ritka. Azért kívánod jobban az átlagnőt, mert az egy nemnélküli pontozásban 7-es, míg az átlagpasi 3-as.

Nem, ma már nektek is tenni kell valamit azért, hogy jól nézzetek ki. Mi nők ezt hamar lenyeljük, mindenhonnan ez folyik születésünktől fogva, hogy milyen hosszú legyen a hajad, hány kiló legyél, milyen megalázásokat vállalj be a szexben, miket főzz, hogy viselkedj, mit mondj, mit ne mondj.. Nektek semmit nem kell teperni. A nők többsége hanyatt vágja magát, ha kiviszed a szemetet, annyira nincs felétek elvárás. Eltűrjük a megalázást, hogy minden lyukunkat véresre bsszátok, hogy bokát nem lehet villantani a hozzád hasonló beteg állatok miatt, megtámadtok, megöltök minket, és még mi alkudjunk meg? Ha ezt antilop-oroszlán hasonlatban látod, akkor arra kérsz, feküdjünk le a gyilkosainkkal, mikor menekülnünk kéne.

Végignéztük, ahogy tönkretettéket a nagyszüleinket, kihasználtátok az anyáinkat, megerőszakoltátok a nővéreinket. Ennek itt van vége. Háborút akarsz? Legyen. Álmodozhatsz, micsoda puncitöbblet lesz majd a tied, de inkább a halál, mint te.

Pont azért reszkettek, mert tudjátok, mit tettetek. Én is összeszarnám magam, ha elnyomnék mindenkit, azok pedig elkezdenének lázadozni.

2018. nov. 17. 21:38
 92/100 anonim ***** válasza:
57%

"Utoljára elárulok neked egy titkot, amit a férfiak tanulnak csak meg, hátha belefér az agyadba: a nő arra izgul, aki az erő, a dominancia jeleit mutatja. Ez nem azt jelenti, hogy az illető erőszakos. Hanem mondjuk azt, hogy sikeres, a társaság középpontjában áll, kiugróan magas az önbizalma. "

Nem tudom te melyik bolygó élsz...

De ha szerinted ez kell a nőknek, akkor nem értem miért a gyakorin pazarlod az idődet, ahelyett hogy tanulnál/dolgoznál (=siker), segítenél másoknak (=társasági ember) és fejlesztenéd az önismeretedet (=önbizalom).

Amit meg kell tanulnod, azt úgy hívják, hogy ALÁZAT. Nem te vagy a világ közepe.

2018. nov. 17. 21:50
 93/100 A kérdező kommentje:

"Tehát akkor azért jöjjön össze valaki, mert megfenyegeted, hogy akkor gyilkolászni fogsz."

Nem fenyegettem senkit. Nem az én hibám, ha nem érted meg, mit írtam.

"Te kis kritikán aluli, gerinctelen féreg, remélem, hosszú életed lesz, és soha nem lesz barátnőd, a nők elfognak kerülni, és megölni sem mered magad."

Oda is hasonló jókat. Látod, ez aztán az emberi kvalitás, ilyeneket kívánni a másiknak. És te akarsz leckéztetni engem empátiából meg nőkkel szembeni bánásmódból.

2018. nov. 18. 10:09
 94/100 A kérdező kommentje:

"Hisztikézhetsz, az átlagnők klasszisokkal jobban néznek ki, mint az átlagpasik."

És ki az, aki mindkettőről meg tudja mondani, hogy néz ki? Mert én egy nőt tudok pontozni, de egy pasit nem. Azt se tudom, hogy mi alapján kéne. Ha ezen elgondolkodsz, már megértem, miért ökörség, amit írsz.

"De ezek szerint te több olyan pasit látsz egy nap, akit szívesen leszopnál, mint én, nálam elég ritka."

Nálad alapból ritka az ilyesmi, mivel nő vagy, és egy nő ilyet max. a férfiak (számára) felső tíz százalékára mond:

[link]

"Azért kívánod jobban az átlagnőt, mert az egy nemnélküli pontozásban 7-es, míg az átlagpasi 3-as."

Milyen az a nemnélküli pontozás, idióta? Leírtam egy állatvilágból vett példával, miért f**zság, amit írsz, nem tetszett elolvasni? Nem ment át a neuronjaidon az inger? Nem fogod fel, hogy nincs olyan, hogy "objektív szépség"? Az tesz valakit "szép"-pé, hogy mennyire kívánatos valaki szemében. Az arany sem "szebb" a lószarnál, csak csillogóbb, ellenállóbb és ritkább, ezért az emberek szemében kívánatosabb, mint a lótrágya. De már a legyek nem értenének velünk egyet, számukra érthetetlen, hogy mitől vagyunk megveszve az aranyért, amit nem lehet megenni.

A nők attól kívánatosabbak, hogy a férfiak jobban kívánják őket. Pont. Vannak külső paraméterek, amik a férfiakat beindítják, amikre képesek felizgulni. Olyan van, hogy ki mennyire vonzó a nők között, meg olyan is, hogy egy férfi mennyire vonzó a nők szemében, de a kettőt hülyeség összemérni.

"Nem, ma már nektek is tenni kell valamit azért, hogy jól nézzetek ki. Mi nők ezt hamar lenyeljük, mindenhonnan ez folyik születésünktől fogva, hogy milyen hosszú legyen a hajad, hány kiló legyél, milyen megalázásokat vállalj be a szexben, miket főzz, hogy viselkedj, mit mondj, mit ne mondj.. Nektek semmit nem kell teperni."

Ja, nem kell teperni, nekünk "csak" annyi a dolgunk, hogy megfeleljünk nektek, rivalizáljunk értetek, harcoljunk, párbajozzunk és háborúba vonuljunk értetek, ha már történelmi példákat akarsz. A mondatod úgy szól helyesen, hogy CSAK nekünk kell teperni. Egy nő nem "teper". Van egy anyaszerepe, amibe beleszületett, mert neki van méhe és melle, csak ő képes az utód világrahozatalára és gondozására. Kár rinyálni azért, mert az igényes külső elvárás, egy férfinek ennél sokkal többet kell teljesítenie az életében. Nem tudok hanyatt esni ettől.

"A nők többsége hanyatt vágja magát, ha kiviszed a szemetet, annyira nincs felétek elvárás."

Ja, nincs felénk elvárás. Csak legyünk benne a felső 10%-ban, hogy kegyeskedjetek észrevenni minket és ránk mosolyogni, keressünk jól, legyen kocsink, hozzuk haza a házhoz a pénzt, hogy nektek szép ruháitok lehessenek és értsünk mindenhez. Én is el tudok ilyeneket mondani.

"Eltűrjük a megalázást, hogy minden lyukunkat véresre bsszátok,"

Miért tűröd el? Ha valaki bántalmaz szexuálisan, akkor fordulj a rendőrséghez, a NaNe-hez. Nagyon erős törvények védik a nőket. KONKRÉTAN téged mikor "bsztak véresre"? Vagy soha nem történt ilyesmi, csak úgy leírod, mert így eladhatóbbá válik az érvelésed?

"hogy bokát nem lehet villantani a hozzád hasonló beteg állatok miatt,"

Villanthatsz bokát meg mellet, meg bármit, aztán majd sírni fogsz, hogy a férfiak tárgyiasítanak és fogdosnak. Vedd tudomásul, hogy ezek erotikus testrészek, és ha azt akarod, hogy egy munkahelyen, állásinterjún komolyan vegyenek, akkor nem ezeket kell mutogatni. Nem véletlen, hogy régen ezeket takarták. A muszlim nők által fejen hordott fátyolnak a magyar megfelelője például a fejkendő. Régen a lány "hajadon volt", amíg "be nem kötötték" a fejét, mivel a haj is vonzó testrésznek számított. Elmész vidékre, a mamák a mai napig kendőket hordanak. Persze nem azt mondom, hogy mindenki hordjon kendőket, de vannak testrészek, amik egyszerűen ingerlik a férfiakat. Mi se tesszük közszemlére a fütyköst.

"megtámadtok, megöltök minket, és még mi alkudjunk meg?"

Én nem támadtam és nem öltem meg senkit. Téged ki támadott és ki ölt meg?

"Ha ezt antilop-oroszlán hasonlatban látod, akkor arra kérsz, feküdjünk le a gyilkosainkkal, mikor menekülnünk kéne."

Látom, sikerült megérteni az antilop-oroszlán hasonlatot. Mivel szemlátomást nincs erre kapacitásod, jelzem, hogy az előző mondat irónia volt. Úgy látszik, nem nagyon vagy képes absztrakt hasonlatok értelmezésére.

"Végignéztük, ahogy tönkretettéket a nagyszüleinket, kihasználtátok az anyáinkat, megerőszakoltátok a nővéreinket."

Én ezek közül egyiket se tettem. De ha már történelemkönyvezni akarsz, akkor ne csak a női áldozatokról emlékezz meg. Férfiak se önként és dalolva mentek el megdögleni lövészárkokba vagy Sztálingrádba. Agyadra ment a feminista propaganda, azt hiszed, férfinak mindig jobb volt lenni, mint nőnek. Régen EMBERNEK volt szar lenni, nemtől függetlenül az emberek döntő többsége szívott, mindig. Igen, a nő nem volt egyenrangúként kezelve. Viszont védett státusa volt a társadalmon belül, a férfiak megvédték és ellátták őket. Ezzel szemben egy átlag férfi egész nap nehéz fizikai munkát végzett és állandóan fennállt a veszélye, hogy behívják valami értelmetlen háborúba meghalni, akár akarja, akár nem.

"Ennek itt van vége. Háborút akarsz? Legyen. Álmodozhatsz, micsoda puncitöbblet lesz majd a tied, de inkább a halál, mint te."

Hú, nagyon frusztrált itt valaki. Túl sok radikális feminizmust kaptál reggelire, úgy látom. Csak nem a Gumiszoba szerkesztőnőjéhez van szerencsém? :D

Ezen a ponton azért megjegyezném, hogy mulatságos, hogy engem pszichopatáznak, miközben sokkal nyugodtabb hangvételben és összefüggőbben írok, mint te.

Ha tényleg háború lesz, azt ti fogjátok megszívni, elárulom. A nők biztonságának záloga a stabil jogállam, ahol az erőszakoskodás nem tud érvényesülni a rendőrség és a törvények miatt. Ha instabillá válik a társadalom mert túl sok lesz a frusztrált férfi és felbomlik a rend, akkor ti kerültök bajba.

"Pont azért reszkettek, mert tudjátok, mit tettetek."

Én nem tettem semmit. Nem érzed, mennyire szánalmas ez? Ez most olyan, mintha én indián lennék, és átkoználak téged, mert fehér ember vagy, hogy majd egyszer lecsap rád az isten haragja. Miközben te személyszerint nem vagy felelős semmiért. Ez egy nagyon jó kommunikációs trükk, hogy azonosulsz egy sértett csoporttal, és a feltételezett sértőket utólagosan, generációkra visszamenőleg egy kalap alá veszed. Na, ebből szoktak háborúk kirobbanni. A te fajtád a múltban ártott az én fajtámnak. Te román vagy, én meg magyar, úgyhogy dögölj meg, te szemét, elvettétek tőlünk Erdélyt. Értelmes ember nem von kollektíven felelősségre olyanokat, akik személy szerint nem csináltak semmit.

Remélem, lesznek majd értelmes, intelligens emberek, akik ezt elolvassák. Nagyon szépen kidomborodik itt, hogy a feminizmus hogyan mosta át egyes sértett nők agyát, és miért frusztrálják emiatt a komplett férfitársadalmat.

"Én is összeszarnám magam, ha elnyomnék mindenkit, azok pedig elkezdenének lázadozni."

Te így is összeszarod magad, ahogy látom. Rád férne egy jó dugás.

2018. nov. 18. 10:48
 95/100 anonim ***** válasza:
67%

"viszont védett státusa volt a társadalmon belül, a férfiak megvédték és ellátták őket. "

Aha. Akkor majd hallgass történeteket arról, hogy hogyan erőszakolták meg a nőket a háborúkban.

Ma voltam önismereti csoportban, a nők harmada abuzált volt a jelenlevők közül. Most, 2018-ban. Egy 10 éves kislányra mégsem mondhatod, hogy "miért hagyta magát".

Persze bármit mondunk úgyis kiforgatod.

2018. nov. 18. 19:54
 96/100 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, tombolhatsz, amennyit akarsz, beleértve a minősítgetéseidet meg a verbális támadásaid sorozatát, az emberek többsége akkor is - teljes joggal - téged tart agresszív, perverz, beteges idiótának. Tudod, Occam borotvája: ami annak látszik, az nagy valószínűséggel az. Az még külön vicc, hogy hovatovább a társadalmon (még jó hogy nem hivatalos intézményeken) kéred számon, hogy miért nem biztosítja a vágyaid kiélését. A magadfajtákat az emberek többsége sosem fogja komolyan venni.
2018. nov. 18. 21:41
 97/100 A kérdező kommentje:

Egy ideje már nem tombolok, nem tudom, észrevetted-e. Leginkább kérdéseket teszek fel. Az emberek pedig bonyolultabbak annál, minthogy "ami annak látszik, az valószínűleg az is". Ajánlott film: Az ötödik pecsét.

Azt meg nem értem, mitől lennék perverz. Le ne írd, hogy a lábfetisem miatt, mert kiröhöglek. Nem segít a mondanivalótok hitelességén, hogy dobálóztok olyan súlyos szavakkal, mint "pszichopata" meg "pszichiátriára való", meg "perverz", anélkül, hogy bármi lenne mögöttük. Ezek csak retorikai fogások. Ezeknek a szavaknak van konkrét jelentése, valódi meghatározása, amik nem illenek rám. Kicsit régebb óta foglalkozom ugyanis magammal, mint ti velem, és elég alaposan utánajártam, mi vagyok. Pszichopata és perverz biztosan nem.

2018. nov. 18. 22:04
 98/100 anonim ***** válasza:
37%
Feminácikkal nem érdemes vitatkozni, kérdező. Ha férfi vagy, már eleve egy szar alak vagy náluk. Ha a tetejébe még rendes is, akkor pedig csak pszichopata lehetsz. Engedd el, hidd el, ezeknek a legbosszantóbb az, ha nem reagálsz a gyűlölködő provokációikra.
2018. nov. 19. 07:38
 99/100 anonim ***** válasza:
65%

#98: A feminácizmus létező jelenség, de itt az a helyzet, hogy a kérdező az egyik szélsőség, a #91-es válaszoló pedig a másik.

Incel vs. crazy cat lady. :)

2018. nov. 19. 08:58
 100/100 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok igazi incel. Volt már több barátnőm is, de csak rövid időkre. És azért néha össze szokott jönni egy-egy randi. Ezt a p*csát viszont már az isten se fogja megmenteni, elsősorban azért, mert túl ostoba.
2018. nov. 19. 23:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!