Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire van szüksége annak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire van szüksége annak, aki barátnőt akar komolyabban? És hogy csinálja?

Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 16:22
 1/6 Noydra ***** válasza:
Magára. Jól.
2013. nov. 8. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:

1 jó külső

2 legyen kedves

3 legyen aranyos

4 ne egy perverz állat legyen

5 legyen okos

6 legyen cuki

7 legyen kezdeményező

8 ne legyen kb 1 tonna

9 olyan legyen aki fel meri válalni a kapcsolatát

10 ne legyen egy egoista barom

2013. nov. 8. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Pénzre..pénzre...pénzre.. :D

Amúgy,ami szerintem fontos:-beszélőkészség :D

-humor

-udvariasság

-nálam fontos az is,hogy pozitív személyiség legyen

-na,megpersze hűség

Én még elégé tini vagyok,s semmi közöm nem volt szerelemhez,de nálam ezek a mérvadók.(Nem egy szokványos tucatr****anc vagyok. :)

2013. nov. 8. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Pénzre és sármra.
2013. nov. 8. 17:56
 5/6 anonim válasza:
Tokeletesen egyetertek a masodik hozzaszoloval!!!!!!
2013. nov. 13. 07:11
 6/6 Titii68 ***** válasza:
Szerelemre. Semmi másra amúgy. :) Ahhoz viszont szerencse kell ám. Már ha megtalál. Mert megtalál attól ne félj. Szóval kell még türelem is. Kivárni a szerencsédet. Ha meg szerencsés vagy akkor jó alak is. Ha meg jó alakod van akkor azért van mert törődsz magaddal. Ha belátod azt törődni kell magaddal akkor intelligens is vagy, és ezért észreveszed a másik minden rezdülését mert "szerelmes vagy" :). Ennyi.
2013. nov. 13. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!