Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok barátnőt találni? Ennyire nincs rám szüksége a világnak?

Figyelt kérdés

Érzem, hogy egyre jobban eltorzul a személyiségem, agyamra megy a kiéletlen vágy. Lehetetlenségnek érzem a becsajozást. Bárhova megyek, mindenütt párban vannak már a lányok, mindenkinek van kapcsolata, akinek nincs, azs se akar semmit, mert olyan k**rva óvatosnak kell lenni, nem szabad ismeretlenekkel ismerkedni, vagy csak szimplán nem kellek neki. Senkinek nem kellek. Egész életemben az volt az érzésem, hogy soha nem vagyok elég jó. Miközben már kb. minden ismerősömnek van párja. De nekem nem lehet. Lábfetisiszta vagyok. Aki nem érti, annak elmagyarázom, hogy ez azt jelenti, hogy nekem olyan meglátni egy meztelen (vagy harisnyás) lábat, mint másnak egy meztelen mellett. Elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol a lányok leveszik a cipőiket, és érzem, hogy megőrülök. Mintha meztelen lányokat látnék. Ha a társadalom többségét érintené ez, már rég törvényileg szabályoznák, és közszeméremsértésnek tartanák ezt, de nincs olyan szerencsém, hogy a többséghez tartozzak. Úgy érzem, megvert ezzel az isten, és senki nincs rám tekintettel. Egyetlen kívánságom lenne, hogy találjak egy lányt, akinek bejövök, és bejön nekem, és partner ebben, és legyen egy pár jó évem, amikor kedvemre kényeztethetem, és elmerülünk a szexuális élvezetekben. Egyszóval, kapjam meg azt, amit mindenki más. De azt nem, azt sosem kaphatom meg. És azon kapom magam, hogy kezdek úgy gondolkodni, mint az incelek, az amerikai lövöldöző őrültek. Egyre inkább meg tudom érteni őket. Mert a társadalom ki**szott ignoráns az iránt, aki segítségre szorulna, aki valami miatt nem képes kiélni a vágyait és egyre jobban belegabalyodik. Én már ott tartok, hogy kezdek megőrülni. Érzem, hogy egyszerűen nem kellek a nőknek, de talán senkinek se. Egy alapvetően vidám, humoros, impulzív, izgalmas, érdeklődő személyiség vagyok, az utóbbi időben lettem ilyen, mert megőrjít az, hogy mindenki megtalálja a párját, csak én nem.

Hol? Hol kéne keresnem? Elmentem egy gólyabálra, ahol sok a lány. Tudjátok, mit csinálnak? Egymással táncolnak. Véletlenül se fiúkkal. Akinek van párja, az azzal táncol, akinek nincs, az a barátnőivel. Egy idegen fiút elvből elzavarnak. Máshova ha megyek, szakkörökbe, sportolni, bárhova, ott is mindnek van valakije, vagy nem akar tőlem semmit. Lehetetlennek érzem nőt szerezni. És miben kéne reménykednem, ha még nem volt kapcsolatom 26 évesen? Miért ne legyek incel, miért ne kezdjek el őrjöngeni? Én mindent megteszek, az élet meg csak büntet és büntet és büntet. Akkor én miért legyek rendes, miért ne rúgjam fel a rendet?

2018. nov. 16. 01:20
 61/100 anonim ***** válasza:
Hogy ismered meg őket?
2018. nov. 17. 13:13
 62/100 anonim ***** válasza:
88%
Példát kérsz, hol sarkitassz? Az összes eddigi kommented egy példa. Katasztrófa
2018. nov. 17. 13:16
 63/100 anonim ***** válasza:
77%

“Biztos neked kell ezt elhinnem, nem mondjuk egy volt barátnőmnek. Akinek anno virágot vittem, egyenrangúként kezeltem, és jól érezte magát velem.”

Most akkor volt baratnod vagy mint a kerdesedben is irod 26 evesen meg nem volt kapcsolatod? Eloszor ezt dontsd el.

“Vonzalomkeltésben nem vagyok elég gyakorlott, de ez nem csak az én hibám, hanem van egy trend, miszerint nehéz megfelelni a mai nőknek.”

De ha mar legalabb belatod, hogy nem vagy jo a vonzalomkeltesben akkor miert nem azon vagy, hogy azon valtoztass, ahelyett, hogy azt akarnad, hogy a vilag valtozzon meg ugy ahogy neked is megfelelne? Mert hiaba vagy emiatt frusztralt, attol ez igy fog maradni mert az embereknek csak egy kis szazaleka erzi ugy ahogy te is. Azt meg megint nem ertem miert a noket hibaztatod a sikertelensegert. Ha nekem nem jon ossze egy ferfi akkor en se leszek egybol ferfigyulolo es altalanositok, hogy minden ferfi paraszt mert nyilvan nem igy van. Lehet eloszor ezen kene valtoztatni.

“Akkor tehát az a férfi, akire a nők következetesen nemet mondanak, annak dacára, hogy mondjuk jóképűnek született, az nem vonzó, igaz?

Nincs olyan ferfi akit valaki ne talalna vonzonak. Azert ezt te is belathatnad, ha kimesz az utcara rengeteg csunya ferfinek is van jo noje. Tudod itt az a problema, hogy sokkal tobb a szep no, mint a helyes ferfi. Es ezert nem a noket kell hibaztatni vagy azokat a ferfiakat akik jobban neznek ki. A nok igenyesebbek ilyen egyszeru. A legtobb no szeret szepen oltozkodni, csinos lenni. A ferfiak nagy reszerol meg kb az mondhato el, hogy ket naponta le furdik, es az 5 eve kapott karacsonyi ajandek pulcsit hordja, es ebben kiteljesedik szamara az igenyesseg. Mert szerintuk csak a b u z i k oltozkodnek fel divat szerint, rendesen, mennek el fodraszhoz, neadjisten kozmetikushoz, hogy ne legyen tiszta ragya a fejuk, borotvalkoznak, kiszedik az osszenolt szemoldokuket, MERT az annyira b u zis. Ez a baj. A noknek nem esik nehezere csinosnak lenni, nem erzik ugy, hogy ettol ok prostik lennenek, de vannak ferfiak akik szerint mar az is b u zis ha valaki annal jobban ad magara, hogy ket naonta lezuhanyzik. Ha a nok is rengeteg mindent megtesznek azert, hogy vonzoak legyenek akkor ez forditva miert ne lenne elvarhato?!

Tudom ki ez a srac tenyleg nem volt ronda, de valoszinuleg nem volt epp mentalisan. Mint ahogy az ilyen incelek akik lovoldoznek egyszeruen nem epek mentalisan. Az a baj, hogy akik igy altalanositanak mint te is azok soha nem fogjak megerteni ezt hiaba ragjak a szajukba millioszor mert akkor is az o igaza szerint fog gondolkozni. De azert megprobalom megegyszer. Adott egy ismerosom tok jo fej, nagyon jol elbeszelgetek vele, elegge hasonlo a gondolkodasunk a vilagrol stbstb., de nem tetszik egyaltalan kulsore, nem vonzodok hozza. Na o belole lesz baratzona, es nem azert mert o olyan szeretheto. Adott a baratom, akirol belsore ugyan az elmondhato mint az elozorol, sot meg tobb pozitivum, es meg a kulseje is tetszik, vonzodom hozza, na es o belole lesz kapcsolat. Nem ertem miert kell ezt tul bonyolitani, mindenkinek mas a vonzo.

2018. nov. 17. 13:24
 64/100 anonim ***** válasza:

"Tudom ki ez a srac tenyleg nem volt ronda, de valoszinuleg nem volt epp mentalisan."

Lehetséges magyarázat:

[link]

2018. nov. 17. 13:48
 65/100 A kérdező kommentje:

#61: tapasztalatokkal. Lánybarát, lányrokon beszámolóit vetem össze a saját és társaim élményeivel. Olvasok. Meghallgatom olyan emberek véleményét, akiknek adok a szavára.

#62: hagyjuk a teatralitást, nem a színpadon vagy. Idézz konkrétan, mint ahogy én is idézek, és mutass rá, miben tévedek. Vagy fogd be a szád. Én nem sarkítok, hanem levezetek dolgokat, a válaszolók többsége meg nem az én gondolataimra reflektál, hanem kifordítja és leegyszerűsíti őket.

2018. nov. 17. 15:00
 66/100 A kérdező kommentje:

"De ha mar legalabb belatod, hogy nem vagy jo a vonzalomkeltesben akkor miert nem azon vagy, hogy azon valtoztass, ahelyett, hogy azt akarnad, hogy a vilag valtozzon meg ugy ahogy neked is megfelelne?"

Mert van, amikor a világnak kell megváltoznia, azért. Mert vannak válságok, és foglalkoznunk kell velük. A férfiak elértéktelenedése csak az egyik. Az autokráciák felemelkedése világszerte egy másik. A környezetpusztítás és fenntarthatatlanság egy harmadik. Van még egy pár. Nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy mindenben megalkuszunk, mert ez tart hatalmon zsarnokokat és ebbe döglik bele a föld.

Az is egy válság, hogy a férfiak nagyrészének nincs normális apaképe, a társadalom nem kínál semmilyen férfivá avatást a fiatal fiúk számára, és a nők egyre kevesebb férfit tartanak vonzónak. Japánban ez a probléma például eléggé előrehaladott és komoly méreteket öltött.

"Mert hiaba vagy emiatt frusztralt, attol ez igy fog maradni mert az embereknek csak egy kis szazaleka erzi ugy ahogy te is."

Én ezt vitatom. Sokan vannak, csak kevesen beszélnek róla.

"Azt meg megint nem ertem miert a noket hibaztatod a sikertelensegert. Ha nekem nem jon ossze egy ferfi akkor en se leszek egybol ferfigyulolo es altalanositok, hogy minden ferfi paraszt mert nyilvan nem igy van."

De ha a legjobbat adnád magadból, és ennek ellenére is sorozatosan nem jönne össze, akkor azért már lehet, hogy benned is kicsírázna valamilyen általános ellenszenv.

"Nincs olyan ferfi akit valaki ne talalna vonzonak."

Tudom, hogy most meg leszek kövezve, de a legtöbben nem "valakit" akarunk. Mindig azt érzem, amikor erről van szó, hogy az emberek szerint a nőnek szabad válogatni, de a férfi az csak kussoljon. Örüljön, ha jut neki nő. Bocs, de mi van, ha én külsőre jóképűnek tartom magam, és ezért elvárom, hogy legyen bizonyos mozgásterem, és ne olyan mellett kössek ki, akihez nem is vonzódom? Ez most annyira arrogánsan hangzik? Te tkp. ugyanezt írod pár sorral lejjebb: van, aki nem tetszik, bocsika. Az én bajom az, hogy egy férfinak mintha nem lenne ez megengedve.

"Tudod itt az a problema, hogy sokkal tobb a szep no, mint a helyes ferfi. Es ezert nem a noket kell hibaztatni vagy azokat a ferfiakat akik jobban neznek ki. A nok igenyesebbek ilyen egyszeru. A legtobb no szeret szepen oltozkodni, csinos lenni."

Na, itt álljunk meg egy szóra, mert itt van egy félreértés.

Most megint nem leszek népszerű, de az a helyzet, hogy a nőnek a dolga csinosnak lenni. Van az a régi mondás, hogy a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Ez nyilván túlzás, mert ne nézzen ki kellemetlenül, de alapvetően a férfi nem a külsejével hódít. A férfiak a nőkben a szépséget keresik elsősorban, ennek biológiai okai vannak, s nyilván az se véletlen, hogy a nők szenvedélye a szépítkezés, amire sok időt és pénzt áldoznak. A férfit viszont a TULAJDONSÁGAI teszik vonzóvá, nem a külseje. Kell, hogy értsen valamihez, jó, ha magasan van a ranglétrán, kell, hogy határozott és magabiztos legyen, kell, hogy tudjon pénzt keresni és megvédeni a nőt. Legfőképpen, kell valami, amiért a nő fel tud nézni rá. Ami miatt "szüksége van" a férfira. Mert úgy amúgy nagyon nincs. Nem tombol bennük olyan késztetés, hogy járjon a másik után, mint bennünk.

Szóval ezt is fals érvelésnek érzem, mert ebben sem ugyanúgy működik a két nem. Az más kérdés, hogy megintcsak kifordult a világ, és ma már ez kell sok nőnek. Mindenesetre egy férfi, ha nem szép is, rengeteg dologgal kompenzálhat. Egyébként sem teljesen értem, hogy te magad mit gondolsz, mert a megelőző mondatodban még azt írod, hogy sok csúnya srácnak van nője, és a kettő mintha ütné egymást.

Ami a nőnél a szépség, az a férfinál kb. a hatalom, státusz, pénz, magas szakértelem, versenyképesség. És még egyszer: nekem az a bajom, hogy ennek megszerzése ma már a nőknek is prioritása. Tehát én úgy fogalmaznám át, amit írtál, hogy több a szép nő, mint amennyi az olyan férfi, aki ezekben magasan a nők felett áll. A nők külsőre továbbra is vonzóak, de belül egyre inkább férfimódra működnek, és a férfi nem tud kihez képest férfi lenni. Érted már? Mi nem vagyunk "szépek", nagyon kevés az olyan férfi, aki a külsejével tud pénzt keresni. Nekünk másban kell kitűnnünk. Csakhogy én, és még valszeg sokan azt érezzük, hogy amit kaptunk, hogy kitűnjünk, az se elég már a nőknek. Régen valszeg egy átlag férfi is átütötte egy nő vonzalomszintjét, ma már nem ez a helyzet.

"Ha a nok is rengeteg mindent megtesznek azert, hogy vonzoak legyenek akkor ez forditva miert ne lenne elvarhato?!"

Ha a férfiak rengeteg mindent megtesznek, hogy nagy izmaik legyenek, akkor ez fordítva miért nem elvárható? Azért nem, mert a férfiak nem nők, a nők nem férfiak. Nincs értelme ugyanolyan igényeket támasztani feléjük. Előrébb lennénk, ha mindenki azt csinálná ehelyett, amiben természetesen jó.

"Adott egy ismerosom tok jo fej, nagyon jol elbeszelgetek vele, elegge hasonlo a gondolkodasunk a vilagrol stbstb., de nem tetszik egyaltalan kulsore, nem vonzodok hozza. Na o belole lesz baratzona, es nem azert mert o olyan szeretheto. Adott a baratom, akirol belsore ugyan az elmondhato mint az elozorol, sot meg tobb pozitivum, es meg a kulseje is tetszik, vonzodom hozza, na es o belole lesz kapcsolat. Nem ertem miert kell ezt tul bonyolitani, mindenkinek mas a vonzo."

Azért bonyolítom túl, mert tudva tudom, hogy nem így működik. Mert ha ez igaz lenne, akkor a nők rá se néznének a kiöregedett, kövér pénzeszsákokra, akiknek rendre fiatal, csinos női vannak. Egy Berlusconi mennyire vonzó külsőre? A férfiak a hatalmukkal hódítanak. Fogadok, hogy az egyes számú fiú, akiről beszélsz, átütötte volna a vonzósági küszöböt nálad, ha belsőre ugyanolyan lett volna, mint a barátod. Én meg inkább azt gondolom, hogy a barátod tudott csajozni, a srác meg nem.

2018. nov. 17. 15:19
 67/100 anonim ***** válasza:

“Mert van, amikor a világnak kell megváltoznia, azért. Mert vannak válságok, és foglalkoznunk kell velük. A férfiak elértéktelenedése csak az egyik. ”

Bar en ezt nem igazan veszem eszre, hohy ez akkora problemat jelentene, de nyilvan a masik oldalon allok igy azert nehez is atlatni ezt elismerem. DE amit pl. az incelek csinalnak az visszataszito ezt te is belathatnad ezzel csak ellenszenvet valtanak ki magukbol nem tobbet. Hogy oszinte legyek igazabol nem tudom erre mi lenne a megoldas, de a nogyulolet meg a nok hibaztatasa ilyen szelsosegesen biztos nem az. Most a feministakat tudom felhozni peldakent ( nyilvan nem a mai formajaban, az is mar nagyon felrement, szelsoseges lett ezert is valt ki ellenszenvet a legtobb emberbol koztuk belolem is) ok is tettek azert, hogy nekik jobb legyen olyan modszerrel ami azert elfogadhato volt, nem gyilkolasztak halomra. De tenyleg nem tudom mi lenne erre a megoldas, viszont szelsosegekben nem fog mukodni a dolog.

“Most megint nem leszek népszerű, de az a helyzet, hogy a nőnek a dolga csinosnak lenni. Van az a régi mondás, hogy a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Ez nyilván túlzás, mert ne nézzen ki kellemetlenül, de alapvetően a férfi nem a külsejével hódít.”

Ez teny, hogy a ferfi alapvetoen nem a kulsejevel hodit, de azert a kello igenyesseg az igenis elvarhato. Es itt megint nem valami lehetetlen dolgokra gondolok, hanem szimpla higieniara. Borotvalkozas; tiszta, osszepasszolo ruhak hordasa a sajat meretben; fodrasz; egeszseges etkezes ( mert azert valljuk be a tulsuly nem tul vonzo); es meg sorolhatnam. Ugy gondolom ezek alapveto dolgok, de meg igy is sokan ezt nem tudjak megugrani. Es amig lesznek olyan ferfiak akiknek ez nem esik nehezukre addig a nok oket fogjak valasztani, mert nyilvan ki az a no aki nem orulne annak ha a parja igenyes.

“Mindenesetre egy férfi, ha nem szép is, rengeteg dologgal kompenzálhat. Egyébként sem teljesen értem, hogy te magad mit gondolsz, mert a megelőző mondatodban még azt írod, hogy sok csúnya srácnak van nője, és a kettő mintha ütné egymást.”

Osszekevered a kettot. En szetvalsztom azt aki csunya meg aki igenytelen. Mert aki csunya, de igenyes az mindig is feljebb fog allni annal aki igenytelen. Ezert mondom, hogy csunya ferfiaknak is van baratnojuk mivel, konyorgom csunya nok is vannak nyilvan egymasra talalnak. De az igenytelenseg az mas es en arra ertem ezt, hogy az apoltsag ugy gondolom elvarhato egy ferfitol.

“Azért bonyolítom túl, mert tudva tudom, hogy nem így működik. Mert ha ez igaz lenne, akkor a nők rá se néznének a kiöregedett, kövér pénzeszsákokra, akiknek rendre fiatal, csinos női vannak.”

De most altalanositasz. Azert mert vannak ilyen nok attol meg nem az osszes ilyen. Azert mert vannak taho ferfiak akik kepesek otthagyni a feleseguket terhesen, 3 gyerekkel mert nekik mar nem eleg friss hus attol meg en se veszem egy kalap ala a ferfiakat, hogy mindegyik egy bunko paraszt. Vannak ilyen nok nem mondom, hogy nincsenek, de sokkal kevesebb mint hinned. Csak mint mar irtak aki hangosabb azt jobban eszreveszik.

2018. nov. 17. 15:46
 68/100 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudok neked hinni, hogy lánybarátokkal beszélgetsz. Ilyen megnyilvánulások után aki nő, és barátkozik veled, azzal valami nagyon nincs rendben. Te sem barátkoznál velem, ez így normális. Nem keressük olyanok társaságát, akik lenéznek minket. Hacsak nem a hokedlin ülsz csendben a sarokban, mikor az unokatesó átmegy félévente, és ott fülelsz.
2018. nov. 17. 15:53
 69/100 A kérdező kommentje:

"Ez teny, hogy a ferfi alapvetoen nem a kulsejevel hodit, de azert a kello igenyesseg az igenis elvarhato. Es itt megint nem valami lehetetlen dolgokra gondolok, hanem szimpla higieniara. Borotvalkozas; tiszta, osszepasszolo ruhak hordasa a sajat meretben; fodrasz; egeszseges etkezes ( mert azert valljuk be a tulsuly nem tul vonzo); es meg sorolhatnam. Ugy gondolom ezek alapveto dolgok, de meg igy is sokan ezt nem tudjak megugrani. Es amig lesznek olyan ferfiak akiknek ez nem esik nehezukre addig a nok oket fogjak valasztani, mert nyilvan ki az a no aki nem orulne annak ha a parja igenyes."

Egyrészt ezeket a feltételeket teljesítem, és sokan teljesítik. Másrészt meg csomó ellenpéldát látok. Ne haragudj, hogy ezt írom, de általában az az érzésem, hogy a nők vakfoltja saját maguk. Mintha akkor, amikor az igényeitekről és arról beszéltek, hogy mi vonzó, és milyen legyen az ideális pasi, akkor egy tankönyvből olvasnátok fel, és ehhez képest tömegesen ellenpéldákat látni mindenhol. És ezt ne nekem hidd el, hanem sétálj be egy PUA-fórumra és kérdezd körbe az ottani férfiakat. Sőt, kérdezz meg akármilyen férfit, aki korábban sikertelen volt a nőknél. Mind azt fogja mondani, hogy amit mondtok, az teljesen más, mint amit a valóságban elvártok, a gyakorlatban. Mintha a nők nem átmenetekben gondolkoznának, hanem ilyen ki/bekacsolós módon. Vagy jó, vagy nem jó. Vagy vonzó, vagy nem vonzó. Amikor vonzó, az vonzó és kész. Nincsenek levonva tanulságok, hogy mitől vonzó, nem hiszünk a társkeresős statisztikáknak. Erre mondják az okos emberek, hogy aki halat akar fogni, az ne a haltól kérjen tanácsot, hanem a horgásztól.

"De most altalanositasz. Azert mert vannak ilyen nok attol meg nem az osszes ilyen."

Én nem is írtam ilyet, hogy az összes ilyen lenne. Viszont az összes ilyen pénzeszsák talál magának nőt, ha akar. Magyarán: nem mindenki ilyen, de vannak elegen ilyenek.

2018. nov. 17. 16:09
 70/100 A kérdező kommentje:

"Nem tudok neked hinni, hogy lánybarátokkal beszélgetsz."

Jó, akkor ne hidd el. Mit lehet erre írni?

"Ilyen megnyilvánulások után aki nő, és barátkozik veled, azzal valami nagyon nincs rendben."

Jó, majd megmondom nekik. Elképzelem a párbeszédet:

"-Ki mondta, hogy nincs velem rendben valami, mert barátkozom veled?

- Nem tudom, valami névtelen kommentelő a gyk-ról.

- Aha. És ismer az engem?

- Nem.

- És téged ismer?

- Nem, csak látta egy kérdésemet, meg pár válaszomat.

- Aha."

Esetleg azon gondolkodj inkább el, hogy ha mégis vannak lánybarátaim, akkor lehet, hogy a te diagnózisod téves, és nem pont olyan vagyok, mint amilyennek ez alapján a 6 oldal alapján gondolsz. Ez egy oldalam. Van még elég sok, amiről nem tudsz.

"Te sem barátkoznál velem, ez így normális. Nem keressük olyanok társaságát, akik lenéznek minket."

Én senkit nem nézek le azért, aki. Azt nézem le, ha valaki vitázik és megsértődik, és nem képes az érveket elválasztani az érzelmektől. És azt, ha túl könnyen és gyorsan ítél, és könnyen manipulálható. Az előtted író válaszoló nem sértődött meg, hanem végiggondolta a válaszaimat, és reagált rájuk, kialakult egy értelmes vita.

2018. nov. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!