Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F

Figyelt kérdés

Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.

Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...

2017. aug. 25. 18:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 anonim ***** válasza:
71%
Mennyi sok szar ember van. Mások halálát kívánják úgy, hogy az az ember semmi rosszat nem tett. Önmagukat meg nem tudják a helyébe képzelni.
2017. aug. 27. 16:16
 52/119 anonim ***** válasza:
95%

Én voltam a helyében, ezért próbáltam segítő választ írni, de hát látod, falra borsó.. meracsajoknakcsakazizmosakkellenek... meh..

2017. aug. 27. 16:36
 53/119 anonim ***** válasza:
"Mások halálát kívánják" - Bocs, a kérdező kezdte eleve úgy, hogy nem sok értelme van élni, ha nem jóképű... Próbáltam én is segíteni, de ha ennyire buta, akkor kösse fel magát, segíteni csak annak lehet, aki elfogadja a segítséget, és cselekszik. Tudod, ha ott kapálózol a tenger közepén hajótöröttként, hiába dobják le neked a helikopterről a kötéllétrát, ha nem fogod meg, és nem kezdesz el mászni fölfelé, ha valaki változást akar az életébe, akkor neki is cselekednie kell, nem fog más varázsütésre megváltani. Hamupipőkét sem vezette a tündérkeresztanyuci kézen fogva a bálba, neki kellett egyedül elmennie, a tündérkeresztanya csak biztosította neki a ruhát és a hintót, de a herceggel táncolni Hamupipőkének kellett egyedül.
2017. aug. 27. 16:56
 54/119 A kérdező kommentje:

De mi volt az a segítő válasz, mégis? Az, hogy járjak társaságba meg olvassak önfejlesztő könyveket? Ezek esetleg akkor jók ha alapvetően csak egy kis pluszra vágysz. Meg mi az, hogy próbálkozzak minden lánynál?? Azért, hogy még egy nyomulós hüly**ek legyek nézve akinek mindegy ki csak legyen valakije. Mindig mérlegelnem kellet, hogy na vajon ő hozzám való lenne-e? Ha az is volt: nem volt szupermodell, nem volt gazdag, nem volt barátja, hasonló érdeklődési kör soha nem kellettem egynek sem akkor mégis mit tudnék tenni. Nem úgy kezdtem neki, hogy na biztos nincs esélyem mert pozitív voltam mindig, ez biztos. Két lány is összejött egy másik nálam biztosan jobban kinéző fiúval akinek megvolt mindene. Nem vagyok ronda sem, alacsony sem (186cm), hobbijaim is vannak, egyetemre járok vagyis nem vagyok egy lusta szemét aki a szülein élősködők, még a farkam sem kicsi, hogy emiatt ne akarjon velem senki tartós kapcsolatot. Míg van nálam szebb addig labdába sem rúghatok. Akkor mondjátok meg, hogy mi a baj ha annyira tapasztaltak vagytok és tudjátok, hogy nem a külső a lényeg.

Akinek meg sikerült hasonló helyzetben valami az csakis szerencse, nekem abból pedig soha-soha nem volt. Az, hogy kössem fel magam pedig meg sem hallottam. ;)

2017. aug. 27. 18:27
 55/119 A kérdező kommentje:
Mielőtt közfelháborodást indítanék el a lusta szemét alatt azt értettem, hogy 18-20 év felett nem tanul tovább és nem is dolgozik csak tartják otthon annak ellenére, hogy fizikailag egészséges és lehetőség is volna akár tanulni.
2017. aug. 27. 18:32
 56/119 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki magad. 2 év alatt szupertested lehet. Jobban fogsz kinézni és jobban fogsz kelleni a csajoknak.
2017. aug. 27. 22:51
 57/119 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező ne rinyalj már, menj el prostizni és vegyél egy kutyát.

Kapsz egy barátnőt 2 részletben.

2017. aug. 27. 22:54
 58/119 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, bocsánat, de szánalmas vagy. 20 éves fiatalemberként kevesebb akarat van benned, mint tavaly elhunyt nagyapámban volt az utolsó pár hónapban...

Növessz tököt!

2017. aug. 27. 22:55
 59/119 A kérdező kommentje:

Hát, kigyúrt nem tudom hogyan lehetnék mivel elég vékony alkat vagyok, nagy eredményeket nem tudnék elérni szteroidok nélkül. Szerintem olyan jó sportosan izmos testem soha nem lenne, legalábbis egy gyúrós ismerősöm ezt mondta, így meg kár pénzt belefektetni.

Elkéstem már most. Kinek kellene egy huszonéves szűz pasi mikor egy lány ennyi idősen már elvár némi tapasztalatot. Van olyan egészséges lány aki így a nyakába venne valakit most komolyan? Nem is feltétlenül szex terén hanem úgy általában a párkapcsolatban. Egy nagy gyerek lennék úgyis, aki nem tanult meg mindent időben.

2017. aug. 27. 23:00
 60/119 A kérdező kommentje:

Soha nem fogok fizetni a szexért, másnak ha ingyen van és sok a legjobb nőkkel nehogy már én erre gyűjtsem a pénzem...

Akarat volna bennem mint ahogy máshoz is van, de ehhez nincs értelme küzdeni ha úgy sem jutok előrébb évek óta.

2017. aug. 27. 23:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!