Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F
Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.
Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...
Nem. De mint ők is, te is tévedsz.
Te kis baba.
Járd a saját utadat és xarj a nőkre. :D
A MGTOW legyen veled. :D
Az 5. oldalig jutottam a valaszok, de a Kerdezo ugy felbosszantott, hogy az osszes komment elolvasasa nelkuil valaszolok.
Kerdezo, 33 eves no vagyok. Nagyon sokaig odaig voltam egy szerintem nagyon jokepu ferfiert, aki raadasul gazdag is. Amikor eloszor lattam, 10 evvel ezelott, legszivesebben elszaladtam volna, mert a tipikus macso ferfinak gondoltam. Ha mas korulmenyek kozott talalkozunk, biztosan szuoba se alltam volna vele. Erzed? Jokepu valaki, de en lanykent menekultem volna tole, amint meglattam.
Aztan megimsertem, es egy vegtelenul jo embert ismertem meg benne. A szemelyisege nagyon megdogott. Ezt is erzed? A szemelyisege tetszett meg, ezert alltam vele szoba. Sajnos o nem tudta viszonozni az erzeseimet, de az elmult honapok ravilagitottak arra, hogy nem is baj. Miert? Mert nagyon nyafogos, es a gazdagsagabol fakadoan olyan kenyelmi szintje van, amit nem tudok elfogadmi. Csak egy pelda: setalni neki mar kihivas, mindenhova kocsival jar. Erzed megint? Jokepu, bejon kulsore, de a szemelyisege miatt nem tudom elviselni paromkent. Valahogy megint a szemelyiseghez jutottunk el :)
Hovatovabb, ennek a ferfinak a nagyon szep lanyok tetszenek, es mindig nala 10-15 evvel fiatalabb lanyokkal van egyutt. Nagyon szeretne meghazasodni es babazni, de ez eddig nem jott ossze neki. Tehat jokepu ferfirol van szo, es kozel 40 evesen meg nem tudott meghazasodni.
Meg egy dolgot hozzatennek ehhez: en jokepunek tartom ot, de egy baratnom szerint nem az. Neki egy masik ferfi tetszett, akinek volt egy kis pocakja, es azt mondta, h azert, mert olyan gondoskodonak tunik. (Ennek a jokepunek is van egy kis pocakja, de nekem igy jobban tetszik kulsore, mint amikor kis sovanyka volt)
Latod, Kerdezo? A jokepu ferfiaknak sem fenekig tejfel az elet. Az en peldam is megerositi: a kulso nem minden, a szemelyiseg a vonzo es megtarto ero.
Fejleszd magad, egyedul is lehet elvezni az eletet. Egy korabbi hozzaszolo irta, hogy egyedul utazott, es milyen jo volt. Ezzel teljes mertekig egyetertek: en is egyedul vagyok, de nem gubozom be, nem sajnaltatom magam, hanem megvalositom az almaimat :) Csak gondolkodj el ezen, kerlek.
96-os vagyok (a hosszú litániával): Kérdező, félreértettél. A gazdag, jóképű fickó igazán családcentrikus (én nem hallottam még férfit úgy beszélni a szüleiről, családjáról, ahogyan ő beszél), és már évek óta szeretne megállapodni, szeretne családot, de legfőképpen gyereke(ke)t. Most gondold el: 40 éves férfi, és még nem jutott el a házasságig. Ennek okai mostanában derülnek ki számomra (elég sokszor nálam keres lelki támaszt): ő barátnőt a barátai számára választ és nem magának (ha nekik tetszik, akkor minden OK, ha nem, akkor megy a levesbe); a fiatal és szép lányok, akik még egyetemre jártak és soha nem dolgoztak, nem babázni akartak, hanem élni egy kicsit; nagyon irányító természetű; nagyon anyagias és az anyagaikkal akarja elvarázsolni a kiszemeltet, nem pedig saját magával.
Ebből a példából iszonyatosan látszódik az, hogy a külső csak egy dolog, és neki is azt magyarázom, hogy nem a lány szépsége fogja a kapcsolat tartósságát meghatározni, hanem az, hogy mennyire passzolnak össze személyiségileg. Addig sajnos bajban lesz, amíg a szépség és a barátok (?) véleménye lesz nála a mérce. Pedig egy áldott jó férfi...
Én nem olvastam egy választ sem, de jóképűként is nehéz élni... te csak 20 éves vagy, én bennem a te korodban tudatosult, hogy nem lesz belőlem profi sportoló, és civil munkából kell megélnem.
Fontosabb dolog a barátok és a család, én egyedül is lefoglalom magamat, bár nekem is volt ilyen időszakom.
Van erről valami pszichológiai lépcsős nem tudom mi, az emberi fejlődés szempontjából, először legyen az embernek normális baráti kapcsolata, utána párkapcsolat. De több minden volt csak ezek ragadtak meg bennem.
Egyébként ugye mondod hogy irigy vagy a sikeres pasikra, én nem vagyok irigy, mert tudom hogy én sokkal értékesebb vagyok némelyiknél. Én ha régen bementem egy helyre azt figyeltem az emberek vajon mit gondolhatnak rólam. Most azt figyelem én mit gondolok ő róluk.
Egyébként a vallás is sokat segíthet rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!