Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F
Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.
Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...
Önsajnáltatás helyett olvashatnál önfejlesztő, önismereti, kommunikációs, párkapcsolati könyveket, sportolhatnál, dolgozhatnál azon, hogy pozitív legyen a kisugárzásod, hogy szeresd magad. És közben növeszthetnél t..köt is, hogy merd leszólítani a csajokat, ha p..fára esel, se esel kétségbe, mert addig küzdesz, míg eléred a célodat. Ennyi.
Rocky is a végtelenségig küzdött, akár csak Dan, a Békés harcos útja című filmben. Ezeket is nézd meg.
Az a baj, hogy hiába nézem meg olvasom nekem nem segít. De azért köszönöm a tanácsot :)
Olyan nincs. Aki jóképű az nem lúzer és mindig van valaki aki összejönne vele anélkül, hogy tepernie kellene valakinél is.
"Az a baj, hogy hiába nézem meg olvasom nekem nem segít."
Mert így állsz hozzá, ennyi, kifogásokat keresel, mindenhez ilyen pesszimistán állsz, de a sült galamb nem fog csak úgy az öledbe pottyanni minden erőbefektetés nélkül.
Akkor jobb lesz, ha veszel egy kutyát, akit öregkorodig eldédelgethetsz, is úgyse akarsz csajt, úgyse akarsz gyereket, mert azért tenni is kéne, és hát neked úgyse menne, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!