Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából van bármi értelme annak, hogy egy nem annyira jóképű pasi figyeljen az öltözködésére, jó cuccokat hordjon?
Mert kezdem úgy gondolni, hogy tök mindegy, magasság + jóképűség számít, akkor hordhat az ember akármit, akkor is bejön a nőknek, ha meg ezek nincsenek meg, akkor aztán lehet akármilyen ízléses is, le se szják.
Van akkor bármi értelme, hogy az ember pénzt költsön ilyesmire, vagy egyáltalán törődjön a megjelenésével?
Ez így van, egy időbe én is mindent megtettem, eljártam edzeni, izmosabb lettem, megdolgoztam a kockahasért minden másért is, aztán divatosan öltözködtem, nem a mostani lányos divat szerint, hanem normálisan, modern miegymás, sok ember véleményét kikértem és mondták h igen az a ruha jól áll.
De felesleges, ha nem vagy jóképű b**aszhatod.
Mellette személyiségre is érdemes lenne rágyúrni.
Amúgy nőktől függetlenül én szeretek normálisan és igényesen kinézni, mert önmagamnak akarok ezzel megfelelni, de lehet, én látom rosszul a dolgokat.
nincs.
Az összes ilyen közhely hamis.
Azt mondják, hogyha lesz@od a nőket, akkor maguktól keresnek majd. Én már lassan 5 éve, hogy nem foglalkozom velük, de semmi jelét nem adják az érdeklődésnek.
Semmi értelme nincsen,ha nem vagy jóképű,onnantól teljesen mindegy mit viselsz,vagy mit csinálsz,esélyed sem lesz a nőknél...:/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!