Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából van bármi értelme annak, hogy egy nem annyira jóképű pasi figyeljen az öltözködésére, jó cuccokat hordjon?
Mert kezdem úgy gondolni, hogy tök mindegy, magasság + jóképűség számít, akkor hordhat az ember akármit, akkor is bejön a nőknek, ha meg ezek nincsenek meg, akkor aztán lehet akármilyen ízléses is, le se szják.
Van akkor bármi értelme, hogy az ember pénzt költsön ilyesmire, vagy egyáltalán törődjön a megjelenésével?
Én nem csak a nők miatt adok magamra,nálam ez alap.
Szerintem mindenkinek így kéne felfogni.
most komolyan, mit vártatok? :D hogy felvesztek valami ruhát, gyurmáztok és utána körbe fognak ugrálni?
a karizma a lényeg.
"elment egy rakás pénzem ruhára parfümre kondi bérletre kajára"
Itt b.aszod el. Soha ne MÁS igényeinek akarj megfelelni. Ne azért öltözz igényesen, ne azért figyelj a táplálkozásra, ne azért fújd magadra a pacsulit (egyébként egy Baba szappan is csodákra képes...), ne azért izzadj a teremben, hogy tetsszél MÁSnak. Magadnak felelj meg, a lényeg, hogy Te elégedett legyél MAGADdal.
Amíg ezt nem fogja fel a sok homályökör, addig b.aszhatják.
ma 17:38
Persze, fontos a karizom, de aki lábra nem gyúr, az homár!
8#
Küldenék, de letiltotta a vírusirtó.
@8
Bár én itt nem válaszoltam most, de ha nem felejtem el, holnap csinálok képet és én is elküldöm. Egyébként is érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások, mert azt tudom, hogy én magamról mit gondolok.
Nem kell divatosan öltözködnöd, nem kell rengeteg bűzös parfüm, sem pofábanyalt frizura. Elég, ha rendszeresen tisztálkodsz, nem vagy sem büdös, sem koszos és nem hordasz két számmal nagyobb húsz éves elnyúlt, kopott ruhákat. A többi már rajtad múlik.
Amúgymeg szerintem, ha nem a menő csajokra buknál, hanem a normálisakra, mindjárt találnál barátnőt.
te kit nézel meg jobban?
egy csinos, szépen felöltözött, igényes, jó illatú nőt, vagy egy kinyúlt mackóban összefogott zsíros hajjal rohangálót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!