Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F
Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.
Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...
"Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F"
vs.
"Nem hisztizek én senkinek."
Akkor minek írtad ki a kérdésedet, hanem önsajnáltatás és hiszti gyanánt?
Szerinted a párkapcsolat az élet értelme? Szánalmas vagy. Szóval, ha nincs nőd, akkor nincs értelme élned? Ennyit ér számodra az élet?
De jó lenne, ha cserélnél anyukámmal, aki 56 évesen most februárban meghalt, 12 évig küzdött a daganattal. Szóval, ő nem sajnáltatta magát, ő küzdött, volt miért, meg egyszer él az ember.
Jó nagy felszínes p..cs vagy, már bocsi.
Én nem fikázlak le, mert lényegében van abban igazság amit írsz. Nem mindenki születik előnyös adottságokkal amik miatt aztán sok lány olvadozik érte. Nőknél is létezik ez amit te érzel, sőt szerintem mégjobban kiütközik ez náluk. Vannak a top szép lányok akikre mindenki csorgatja a nyálát és vannak kevésbé szépek is akiket nem nagyon keresnek a férfiak. Rengeteg nő örlődik azon, hogy nem látja magát elég szépnek, főleg a mai világban.
Nyilván rossz az neked, hogy azt látod némelyik top pasinak minden ujjára jutnak szebbnél szebb lányok és szinte semmit nem kell tenniük azért, hogy csillogó szemekkel nézzenek rájuk a csajok.
De ne ezen agyalj. Próbálj meg értelmes ember lenni, próbálj meg olyan lenni aki barátságos, akivel szívesen töltene időt egy lány. Persze ezzel még nem garantált a sikered azonnak, de ha ápolt és igényes a külsőd és olyan jellemed van akivel jó időt tölteni valakinek akkor szerintem előbb utóbb te is találsz valakit. Persze lehet, hogy nem a legcsinosabb, legkerekebb popsis, legszebb arcú, legbájosabb lányt fogod magadénak tudni, de szerintem egy hétköznapi takaros csajszinak is bőven örülnél. Ismerkedj.
Én sem vagyok az a top srác akiről a környék csajai álmodnak esténként, de volt már olyan akit ettől függetlenül érdekeltem, mert szeretett velem lenni, mert tetszett neki a jellemem.
12-es nagyon sajnálom anyukádat, részvétem! De a kettő között nem igazán tudok párhuzamot vonni. Szegénynek volt miért éljen és akart is, nekem nincs.
Aki sorstárs az megérti, más csak mondja az okosságokat a lányokkal együtt. Itt biztatják az embert de ha épp hozzájuk menne oda a szerencsétlen máris el lenne küldve.
Köszönöm.
Neked nincs miért élned??? :O Tudod mit, akkor legyél öngyilkos. Ennyi. És vége a szánalmas szerencsétlen életednek.
De miért nem fogod megtenni máris holnap?
Mert ahhoz gyáva vagy, az ember a halál kapujában foggal körömmel ragaszkodik az élethez. Itt csak sajnáltatod magad és kifogásokat keresel.
Tényleg nincs célja az életednek? Az a te célod, hogy csajod legyen? Csak ez az egy? Semmit nem tudsz felmutatni?
Hát, bocsi, de eléggé sivár lehet az életed. És még te csodálkozol, hogy nincs barátnőd? Így? Akinek egyetlen célja az életben, hogy becsajozzon?
Nőj fel inkább agyilag, mert az élet nem erről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!