Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F

Figyelt kérdés

Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.

Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...

2017. aug. 25. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 A kérdező kommentje:

Jól nézel ki de egy bambizáson meg beszélgetésen kívül veled nem tudnék mást elképzelni...

Ezek után ugyan mire lennél kiváncsi.

2017. aug. 25. 22:15
 32/119 anonim ***** válasza:
87%
Ami rinyát itt letoltál, lehetsz te az atyaúristen is, akkor se tudna sok ember elképzelni veled semmit. Ha lenne minimális belső tartásod, talán egy cseppet szimpatikus lennél, de így a hideg futkos a hátamon tőled. Aki önmagából képtelen erőt meríteni, abban nincs semmi. Márpedig a semmivel mit lehet kezdeni...? Semmit. Az meg kinek kell?
2017. aug. 26. 08:09
 33/119 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, én még nem láttam rólad képet, szóval nem tudom, hogy külsőleg tetszenél-e vagy sem, de még ha tetszenél is, ilyen hisztis, pesszimista pasi a hátam közepére sem kell. Menj pszichológushoz vagy akihez akarsz, de tedd rendbe magad fejben, mert ez, amit csinálsz, baromi idegesítő. Mondom, nem tudom, milyen a külsőd, tehát én most nem arról írok, hanem ahogy itt viselkedsz.
2017. aug. 26. 09:07
 34/119 anonim ***** válasza:
96%
Nem azért nincs barátnőd, mert nem vagy jóképű, hanem a borzasztó negatív hozzáállásod miatt. Egy rakás nem jóképű férfi él párkapcsolatban. Az a különbség közöttük és közted, hogy ők nem otthon ültek és sajnáltatták magukat, hanem helyette addig próbálkoztak a csajozással, amíg egy össze nem jött.
2017. aug. 26. 09:46
 35/119 A kérdező kommentje:
Nem voltam mindig negatív, most már nem is tagadom, nem is lehet, hogy az vagyok. Kezdetben csak a szemlélője voltam mindennek aztán egyszer megpróbáltam azt amit minden más fiú rajtam kívül. Elhajtottak a lányok és nem is az elején hanem majd akkor mikor má éreztem is valamit irántuk. Ezek után legyen pozitív valaki meg lássam mindenben a jót. Megnéznélek téged 20 éves fejjel úgy, hogy nem volt sem egy csókban részed sem egy kézen fogásban milyen optimista lenne a személyiséged. Attól nincs nagyobb pofon mikor valakinek nem kellesz. Legyen akárki akármilyen "csúnya" mindegyikőjük csókolózott már legalább egyszer 20 éves korára. Elhiszem, hogy csak a rosszat látja mindenki bennem mert most már tényleg nagyon negatív lettem ha látom, hogy mindenkinek megy csak nekem nem, mégpedig azért mert belátom amit mondtok, hogy hopp itt tényleg csak én vagyok a hibás senki más. Bárkit kérdeztem mindenki azt mondta sok jóra nem számítana a helyemben a leendő életemben. El tudjátok ezt képzelni mennyire rosszul esik felfogni. Ez mindig bennem marad és érzem ha lányokkal kellene beszélgessek. Így van, minek jöjjön velem össze mikor egy csődtömeg vagyok, mikor van más ennyi idősen akinek nagyszerű személyisége, humora, külseje van.
2017. aug. 26. 18:34
 36/119 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyetlen nagyanyámat ismertem egész életemben, mert a másik a születésem előtt néhány évvel meghalt. Akit pedig ismerek, az anyai nagyanyám (tehát anyám anyja), az egy gonoszkodó, kötekedő, önző, rosszindulatú nőszemély. Ha ilyen lettem volna, mint te, akkor az ő viselkedése és cselekedetei miatt most a diliházban csücsülnék valahol elzárva és magamba roskadva. De nem vagyok ilyen, én erős vagyok, és nem fogom hagyni, hogy mások tönkretegyék az életem. Sajnos anyám nem ilyen erős lelkileg, mint én, és nagyanyámnak őt sikerült tönkretennie, ezért nagyon haragszom nagyanyámra. És haragszom rá azért is, mert látom, másoknak milyen jó a kapcsolatuk a nagymamájukkal, nekem pedig ezt soha nem volt lehetőségem megtapasztalni, ő az egyetlen nagymamám, akit ismertem, és ezt a jó nagyszülő-unoka kapcsolat lehetőséget elvette tőlem, megfosztott ettől.

Te még 20 éves vagy, fiatal, van időd a sarkadra állni és úgy dönteni, hogy nem érdekelnek mások, te akkor is jól fogod érezni magad, és élsz. Vagy visszabújhatsz a csigaházadba, ha gyengének érzed magad, és járhatsz életed végéig pszichiáterhez majd. Ha nem vagy elég erős, ezért sem vagy hibáztatható, csak tudd, hogy most még van időd ezt megelőzni, és anyámnál is lett volna idő megelőzni, ha ismerték volna a kezdeti jeleket, ha lett volna a témában annyi szakirodalom, mint manapság, és időben lépnek, én még kicsi voltam, ha most visszamehetnék az időben, akkor tudnám, mit kellene tenni, mert én ebben nőttem fel, és első kézből láttam, hogyan alakul át az idióta nagyanyám hatására, és most már itt van az orrunk előtt egy rakás könyv, hanganyag, ami segít a megelőzésben.

2017. aug. 26. 20:19
 37/119 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen csókolóztam először, 24 évesen vesztettem el a szüzességemet. Leszartam, hogy addig nem sikerült, úgy voltam vele, nem mindenki kezdi 15 évesen. Persze hiányzott volna, de mindig azon dolgoztam, hogy jobb, élhetőbb, vállalhatóbb legyen a személyiségem. Most 31 vagyok, a párom nagyszerű ember, és én is jó vagyok neki. Persze úgy is lehet, ahogy te csináltad, kérdés, mi az értelme.
2017. aug. 26. 20:35
 38/119 A kérdező kommentje:
Szeretnék ebből kitörni néha mikor jobb kedvem van. De akkor sem tudok, hogy nekifogni. Sőt, olyankor is az kerül előtérbe, hogy miért kalapoljak a lányoknak ha nem kellek nekik úgysem. Nem tudom, rossz megszokás, negatív tapasztalatok, gyenge jellem... de ezen nem könnyű változtatni. Máskor meg úgy érzem lesz***m az egészet jól vagyok én így is. Ha belegondolok nyilván érzem, hogy ez most lehet kényelmes meg egyfajta védekezési mechanizmus de ahogy írtad, hosszútávon csak nagyon rosszul járok mert 5 év múlva is itt leszek és ha 3 éve léptem volna valami érdemlegeset akkor ma már minden rendben lenne és akkor minden ennyi idős koromra be lenne pótolva és jelen pillanatban teljesen nyugodt is lennék. Nem tudom, hogy kezdjek neki, a legyél nyitott, légy önmagad megfoghatatlan tanácsokon kívül nem találok semmit. A külsőmből mindent kihoztam tényleg amit eddig tudtam, szerencsére az ízlésem sem rossz öltözködés terén de ha így sem vagyok elég akkor már nem tudok mást mit kitalálni.
2017. aug. 26. 21:00
 39/119 A kérdező kommentje:
A belsőmmel kapcsolatban pedig hiába olvasok el ezernyi könyvet ha azok nem érdekelnek és startból nem is hiszek bennük. Ami nem érdekel azt nem tudom olvasni és meg sem érteném amilyen komplikált ezeknek a rejtett mondanivalója. Ezt felejtsük el. A másik pedig, hogy ennyi idős korra már ki van alakulva egy személyiség egy jellem (az enyém ugyebár borzasztó) ezen csak úgy egy két könyv nem fog változtatni.
2017. aug. 26. 21:05
 40/119 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem kötelező fejlődni, de akkor nem kell rinyálni. Be is lehet látni, hogy ennyi vagy, mást nem tudsz hozzátenni az élethez, mint az elutasítást és az önsajnálatban tapicskolást. Vagy ha többre vágysz, mondjuk elmehetsz pszichológushoz, aki segít kideríteni, miért hiszed, hogy nem érdemled meg az egészséges, kielégítő társas kapcsolatot, és miért vagy a saját boldogságod gátja. Lehet, megdöbbensz majd. Az önsegítő könyv lofsz, nagyjából halottnak a csók kategória addig, míg rá nem jössz, mitől érzed magad ilyen világi nyomorultnak (és mielőtt kapnál az alkalmon: nem azért, mert nincs nőd, a dolog fordítva van; azért nincs nőd, mert elhiszed, hogy egy ilyen nyominak nem lehet - ez a tévút, ide hogy jutottál, ez a kérdés).
2017. aug. 26. 21:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!