Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F
Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.
Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...
Jól nézel ki de egy bambizáson meg beszélgetésen kívül veled nem tudnék mást elképzelni...
Ezek után ugyan mire lennél kiváncsi.
Kérdező, egyetlen nagyanyámat ismertem egész életemben, mert a másik a születésem előtt néhány évvel meghalt. Akit pedig ismerek, az anyai nagyanyám (tehát anyám anyja), az egy gonoszkodó, kötekedő, önző, rosszindulatú nőszemély. Ha ilyen lettem volna, mint te, akkor az ő viselkedése és cselekedetei miatt most a diliházban csücsülnék valahol elzárva és magamba roskadva. De nem vagyok ilyen, én erős vagyok, és nem fogom hagyni, hogy mások tönkretegyék az életem. Sajnos anyám nem ilyen erős lelkileg, mint én, és nagyanyámnak őt sikerült tönkretennie, ezért nagyon haragszom nagyanyámra. És haragszom rá azért is, mert látom, másoknak milyen jó a kapcsolatuk a nagymamájukkal, nekem pedig ezt soha nem volt lehetőségem megtapasztalni, ő az egyetlen nagymamám, akit ismertem, és ezt a jó nagyszülő-unoka kapcsolat lehetőséget elvette tőlem, megfosztott ettől.
Te még 20 éves vagy, fiatal, van időd a sarkadra állni és úgy dönteni, hogy nem érdekelnek mások, te akkor is jól fogod érezni magad, és élsz. Vagy visszabújhatsz a csigaházadba, ha gyengének érzed magad, és járhatsz életed végéig pszichiáterhez majd. Ha nem vagy elég erős, ezért sem vagy hibáztatható, csak tudd, hogy most még van időd ezt megelőzni, és anyámnál is lett volna idő megelőzni, ha ismerték volna a kezdeti jeleket, ha lett volna a témában annyi szakirodalom, mint manapság, és időben lépnek, én még kicsi voltam, ha most visszamehetnék az időben, akkor tudnám, mit kellene tenni, mert én ebben nőttem fel, és első kézből láttam, hogyan alakul át az idióta nagyanyám hatására, és most már itt van az orrunk előtt egy rakás könyv, hanganyag, ami segít a megelőzésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!