Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű fiúk, miért szerettek szórakozni a lányokkal? Miért olyan jó ez nektek?
Volt a suliban egy végzős fiú, akivel 1 évig szemeztünk. Nagyon sokszor utánam nézett, a haverjai is sokszor néztek, rám mosolyogtak, és a fiú is rengetegszer hátra fordult miattam és a szemembe nézett, ez egy évig folyamatos volt.
Csak a bökkenő ott volt, hogy ez a fiú nagyon nagyon helyes, és bulikban mindig más csajokat szedett fel, folyamatosan más csajokkal volt együtt gondolom szexuálisan is.
És teljesen magam alatt vagyok, egyrészt mert bennem nagyon nagy lett a plátói szerelem, másrészt úgy érzem hogy teljesen hülyére lettem véve, talán ez fáj a legjobban.
Nektek mi a véleményetek? Fiúk, miért jó ez nektek?
Mert megtehetik. És ti hagyjátok magatokat. Még akkor is, ha ebben a konkrét esetben valószínüleg te sokkal többet akartál a sráctól, mint ő tőle. De ti lányok folyton futtok a "jóképű macsók" után, hogy aztán jól pofáraessetek, miközben az átlagos pasikat, akik esetleg tiutánatok futnak, na őket észre sem veszitek.
Ugye kapizsgálod már, hogy mi folyik itt...
#6-nak igaza van, hiába pontozzátok le. Egyébként a csinos lányok ugyan úgy szeretnek szórakozni velünk, szóval oda vissza megy a játék.
És csak mondom, hogy egy férfi fele annyira sem felszínes mint egy nő. Mi hamarabb meglátjuk a belső jót, mint a lányok.
Tisztelet a kivételnek mielőtt még meglincseltek.
24/F
#6-os vagyok megint,
Lehet, hogy kicsit félreérthető voltam, "Mert megtehetik" úgy értettem, hogy nagyon sok jóképű álompasi ill. fullos bombacsaj úgymond megteheti, hogy játszon a nálánál alacsonyabb kategóriás, ellenkező nemű ember érzéseivel (akár csak apró flörtölés szintjén, akár sokkal komolyabban is). És sajnos vannak olyan egyedek, akik ezt meg is teszik. Szegény áldozat (mint például a kérdező) pedig sajnos sokszor ész nélkül áhítozik tovább az ilyen görények után, ahelyett, hogy észrevenné, hogy a saját kategóriájában ott van az a kedves, figyelmes másik ember, akivel kölcsönösek lehetnenek az érzései és boldogságot találna.
És hogy egy kicsit játszam az ördög ügyvédjét (és legyen miért megint lepontozni :) ), a konkrét srác lehet, hogy észre sem vette, hogy mit csinál, az elszállt egója miatt flörtölget jobbra-balra, ez nála lehet a napi rutin, te pedig kedves kérdező, belelovaltat magad egy ilyenbe. Megesik. Lány vagy, szóval később akár mint a tíz ujjadra fog majd jutni egy kérő...
Ja, és ha már a lepontozásnál tartunk, lepontoztatok, rendben, de a való életet -ha nem tetszik- nem lehet ilyen könnyen lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!