Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jóképű fiúk, miért szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű fiúk, miért szerettek szórakozni a lányokkal? Miért olyan jó ez nektek?

Figyelt kérdés

Volt a suliban egy végzős fiú, akivel 1 évig szemeztünk. Nagyon sokszor utánam nézett, a haverjai is sokszor néztek, rám mosolyogtak, és a fiú is rengetegszer hátra fordult miattam és a szemembe nézett, ez egy évig folyamatos volt.

Csak a bökkenő ott volt, hogy ez a fiú nagyon nagyon helyes, és bulikban mindig más csajokat szedett fel, folyamatosan más csajokkal volt együtt gondolom szexuálisan is.

És teljesen magam alatt vagyok, egyrészt mert bennem nagyon nagy lett a plátói szerelem, másrészt úgy érzem hogy teljesen hülyére lettem véve, talán ez fáj a legjobban.

Nektek mi a véleményetek? Fiúk, miért jó ez nektek?

2017. aug. 23. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
nem szeretünk, legalábbis nem mindannyian
2017. aug. 23. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Az irasodbol egyaltalan nem jon le az, hogy barki is szorakozott volna veled. A srac neha radnezett, nabumm...ettol nem barom.
2017. aug. 23. 14:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
De ennek ellenére is futsz utánuk tovább és tovább... Értelmes, logikus dolog ez, valóban.
2017. aug. 23. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vafy? 12? Mert max akkor érthető ez a viselkedés, hogy juj, a szemembe nézett, biztos szeret..
2017. aug. 23. 14:39
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Nyilvan az a tipus aki csak bulikba mer ismerkedni. Sokan vannak igy amugy. De ha annyira elkepesztoen bejottek volna neki szerintem lepett volna. Szoval O nem szerelmes beled szerintem. Ja es nem minden jokepu srac ilyen am ha ez megnyugtat teged :)
2017. aug. 23. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Mert megtehetik. És ti hagyjátok magatokat. Még akkor is, ha ebben a konkrét esetben valószínüleg te sokkal többet akartál a sráctól, mint ő tőle. De ti lányok folyton futtok a "jóképű macsók" után, hogy aztán jól pofáraessetek, miközben az átlagos pasikat, akik esetleg tiutánatok futnak, na őket észre sem veszitek.

Ugye kapizsgálod már, hogy mi folyik itt...

2017. aug. 23. 14:47
 7/13 anonim ***** válasza:
38%
#6-os vagyok megint, elfelejtettem aláírni: 31/F
2017. aug. 23. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

#6-nak igaza van, hiába pontozzátok le. Egyébként a csinos lányok ugyan úgy szeretnek szórakozni velünk, szóval oda vissza megy a játék.

És csak mondom, hogy egy férfi fele annyira sem felszínes mint egy nő. Mi hamarabb meglátjuk a belső jót, mint a lányok.

Tisztelet a kivételnek mielőtt még meglincseltek.

24/F

2017. aug. 23. 17:03
 9/13 anonim ***** válasza:
De jézusom, ez egy kislány, aki egy évig epekedett az iskolatársa után, aztán meg megsértődött, hogy az mindenféle csajokkal összejött. Hol láttok ti itt lányokkal játszást?
2017. aug. 23. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok megint,

Lehet, hogy kicsit félreérthető voltam, "Mert megtehetik" úgy értettem, hogy nagyon sok jóképű álompasi ill. fullos bombacsaj úgymond megteheti, hogy játszon a nálánál alacsonyabb kategóriás, ellenkező nemű ember érzéseivel (akár csak apró flörtölés szintjén, akár sokkal komolyabban is). És sajnos vannak olyan egyedek, akik ezt meg is teszik. Szegény áldozat (mint például a kérdező) pedig sajnos sokszor ész nélkül áhítozik tovább az ilyen görények után, ahelyett, hogy észrevenné, hogy a saját kategóriájában ott van az a kedves, figyelmes másik ember, akivel kölcsönösek lehetnenek az érzései és boldogságot találna.

És hogy egy kicsit játszam az ördög ügyvédjét (és legyen miért megint lepontozni :) ), a konkrét srác lehet, hogy észre sem vette, hogy mit csinál, az elszállt egója miatt flörtölget jobbra-balra, ez nála lehet a napi rutin, te pedig kedves kérdező, belelovaltat magad egy ilyenbe. Megesik. Lány vagy, szóval később akár mint a tíz ujjadra fog majd jutni egy kérő...

Ja, és ha már a lepontozásnál tartunk, lepontoztatok, rendben, de a való életet -ha nem tetszik- nem lehet ilyen könnyen lepontozni...

2017. aug. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!