Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F
Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.
Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...
El ne hidd hogy minden sikeres ember csak úgy ott lett ahol...
Fogat csikorgatva, olykor sírva, depressziós időszak... Sokaknál meg esett, akik önerőből kapaszkodtak fel.
Én is kapaszkodok, ahogy tudok.
De volt hogy kudarcok után ciánt vettem volna be, s lám mégse.
Miért? Mert nem akarok szánalmasan elpatkolni. S akarom a sikert.
Minden embernek vannak kudarcai.
Ha valaki többet próbálkozik annak nem csak a kudarc sokkal több, de a siker is.
És sírànkozni jó?
Miért nem mész edzeni inkàbb?
Miert nem építed az egzisztenciàd?
Fejleszd belsõdet is.
Ennyi ezek kellenek.
Inkàbb cselekednél.
Óó mert mit érek az edzéssel? Hülyeség az egész. Azt csak az szereti akinek az edzés meg a konditerem az egyik hobbija. Ki nem állhatom az egészet. Nem hiszem, hogy egy pár centi nagyobb kartól vagy mellbőségtől fognak imádni a csajok.
Építem a jövőmet az egyetemen (már ha ott lehet ilyet egyáltalán mert manapság nem sok értelme van már az egyetemnek sem) de mégis kinek? Magamba járok így is mindenfelé a kocsival-gyalog teljesen mindegy, annyira megutáltam már ezt a magányos létet, hogy egyáltalán nincs is hozzá már kedvem.
,,Óó mert mit érek az edzéssel? Hülyeség az egész. Azt csak az szereti akinek az edzés meg a konditerem az egyik hobbija. Ki nem állhatom az egészet. Nem hiszem, hogy egy pár centi nagyobb kartól vagy mellbőségtől fognak imádni a csajok."
Mondjuk fullos tested lesz.
Tudod milyen jó érzés,hogy a ruha feszül rajtad,és a csajok bámulnak plusz keveset kell beszélned és könnyen ágyba jönnek beindulnak rád,és randizni se kell sokszor.
Pedig de,a nők szeretik az izmos férfiakat akárki akármit mond,hidd el tapasztalat.
Láttál már izmos srácot rinyálni p*inahiányra?
Na nézd meg kik körül vannak a csajok.
,,Építem a jövőmet az egyetemen (már ha ott lehet ilyet egyáltalán mert manapság nem sok értelme van már az egyetemnek sem) de mégis kinek? Magamba járok így is mindenfelé a kocsival-gyalog teljesen mindegy, annyira megutáltam már ezt a magányos létet, hogy egyáltalán nincs is hozzá már kedvem."
Mert lesz egzisztenciád és mellette kigyúrod magad akkor jönni fognak a nők is,plusz fejleszd belső játékodat,hogy a karriered is íveljen felfele.
Legyen mert akarsz normális életet vagy kis szürke semmit szeretnél?
,,Első osztályos korom óta építem az életem, mégsem tartok még vele sehol. Másnak 20 éves korára már van saját autója (amit kapott vagy vett) meg barátnő meg teljes élet."
Épitsd tovább és menj edzeni,soft skillekre is gyúrj rá és legyen piacképes szakmád,közben teperj a munkahelyeden,hajtsd magad,dolgozz ezerrel,érd el,hogy nélkülözhetetlen legyél.
De ehhez piacképes szakma kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!