Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F

Figyelt kérdés

Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.

Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...

2017. aug. 25. 18:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 A kérdező kommentje:
Bennem is nemrégen tudatosult, hogy egy senki vagyok. Eddig ugye gyerek voltam és minden más volt. Mindig élt bennem a remény, hogy talán nem vagyok lekésve még semmiről mert ugye ez is meg az is annyi idős volt mint én mikor ez vagy az sikerült neki. Noha komolyan soha nem is próbáltam meg tenni és annyira tehetséges nem is vagyok semmiben mégis mint egy gyerekben élt bennem a remény, hogy még csak ennyi idős vagyok ki tudja mit tartogat számomra a jövő. Hát, mint kiderült semmit, ugyan olyan semmilyen ember leszek mint a nagy többség. Másnak ennyi idősen 20 évesen nagyon sok minden van a háta mögött ha más nem legalább abba támaszkodhat, hogy egy szép nő/jóképű férfi akire már csak a külseje miatt felfigyelnek és legalább kicsit pozitívabban is kezelik akár egy szórakozóhelyen akár egy állásinterjún. Ráadásul ha valaki még jó külsejű is és van valami amiben komoly sikereket elért/híres az mindennek a teteje, nem is tudom, hogy juthat ennyi jó egy embernek és annyi sok rossz másoknak. Mindegy, számomra a jövőbeni család nem fontos, nem is létezik a barátok pedig most sincsenek sehol az életemben, egyáltalán nem ragaszkodok senkihez. Simán megtörtént, hogy valaki 4-5 évig volt a közvetlen szoros barátom de egyik napról a másikra ha elsodor minket az élet egyáltalán nem is érdekel mi van vele. Ez így olyan szemét, gonosz személyiségre utal pedig alapjában véve nem vagyok az mert mindenkivel kijövök de senki sem fontos a jelenlegi családomon kívül. Azt például nem tudnám elképzelni, hogy egy napig ne beszéljek a szüleimmel. Lényeg a lényeg nem szeretem magam mert egy senki vagyok és ezen nem tudok változtatni most már, az összes lehetőség elment mint egy vonat. Igazából nem is elment előttem mert még ott sem voltam, hogy előttem mehessen el. Értem ezt arra, hogy nem bánhatom logikusan, hogy nem lettem futballista, ha soha nem is játszottam komoly csapatban noha nagyon szeretek focizni járni. Ha sikerem lenne a külsőm, személyiségemből adódóan a lányoknál (olyanoknal akikbe első látásra beleszeretek) akkor úgy érezném, hogy az élet ennyivel kárpótolt. Budapesten is például szebbnél szebb lányok vannak akikkel az összessel megismerkednék szóval nem vagyok annyira de válogatós. De így, hogy nem jött be az élet nem tudom magam nem utálni.
2017. szept. 30. 22:35
 102/119 anonim ***** válasza:

Szia, nem olvastam végig, csak bele-bele. Megértem a helyzetedet. Ha nincs sikerélmény úgy nehéz lelkesnek lenni, és az ember pikk-pakk belekerül egy negatív spirálba amiből egyre nehezebb kikerülni, beindul a lavina. Te is alaposan benne vagy ebben az örvényben. Úgy látom a legfőbb problémát a társkeresési/szexuális frusztráció okozza. Ezt abszolut megértem, viszont nem vagy lekésve semmiről. Egészen biztos vagyok benne hogyha sok energiát fektetnél magaba akkor megtéülne. Em egyhamar, évek múlva. Nem tudom mi a munkád, de ha nem valami hulladék és szereted akkor légy benne egyre jobb, fejlődj. Egy idő után pénzt, sikerélményt és tartást fog adni. Ezen kívül tanulj, művelődj, olvass. Tudj hozzászólni a világ dolgaihoz. Közben foglalkozz a külsőddel is. Sportolj, erősíts, válassz előnyös frizurát, öltözködj jó ízléssel, légy ápolt. Ha tudsz annyit keresni, vegyél kocsit, költözz külön, saját lakásba. Mindezt persze idővel. Ha rászánsz pár évet erre az életedből fantasztikus változást fgsz elérni.

Egyet jól jegyezz meg. Igen, a helyes fiúknak ezerszer könnyebb, de tök mimdegy mennyire az valaki ha belül üres, céltalan és nincsenek saját gondolatai.

Azt hogy mi lehetne belőled csak akkor tudhatod meg ha végivmész a változás útján. Van célod, vannak vágyaid, tenned kell érte hogy megvalósítsd őket, akármennyire is mélyen vagy most. Nem vagy beteg, sem fogyatékkal élő, stb. Minden lehetőségex adott hogy változz. Soha, senki nem fog neked, segíteni, egyedül kell végigjárd ezt az utat. Vágj bele, küzdj, legyél lelkes minden újabb lépésnél! Akkor simerülni fog.

2017. okt. 9. 22:32
 103/119 anonim ***** válasza:

Szerezz egy piacképes szakmàt amivel sok pénzt kereshetsz

2.Kezdj el edzeni heti 4-5 edzésed legyen plusz hozzà napi 6-7 kajàlàs plusz turmix.

Mindemellett belsõ jàtékodat is fejleszd,kommunikáció,önbizalom.

De elõbb karriered old meg,legyen pénzed,tudj rendesen edzeni,legyen egy jobb verdàd.

2017. okt. 23. 10:58
 104/119 anonim ***** válasza:

Ne ringasd magad illúziókba!

Ez egy aljas világ olyan szempontból, hogy sokan,

csak a külsőségekre mennek, aztán ami van belül az

meg nem számít..

Egyébként még sose volt kapcsolatom, de lemerem fogadni, hogy némelyik lány is (tisztelet a kivételnek), mint az alma! Kívül szép, belül megrohad!

Sok ember egyébként irreálisan elvan szállva meg telve

magától..Csak tudnám, hogy mire!

Amúgy sok szempontból az állatokat többre tartom, meg

nézem is, mint az embereket!

Van értelme az életnek és ne engedd meg nekik azt örömet, hogy lássák rajtad te rájuk vagy utalva,

szedd össze magad!

Nem körülöttük forog a világ, ha meg azt hiszik,

akkor nagyon tévednek!

Neked lennék nem is foglalkoznék velük!

Nekem sincs senki és nem elvagyok egyedül!

24/F

2017. nov. 1. 15:08
 105/119 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el mindent, de elmondhatom, hogy ha így rinyálsz/kifogásokat keresel, sose lesz barátnőd. Sose.

Mert a lányoknak nem egy rinyagép kisfiú kell, hanem egy férfi. Egy férfi, aki érzelmi biztonságot tud nyújtani a nőnek. Nem a plázapichákból kell kiindulni, akik javarészt a külsőségekre mennek, hanem a valódi nőkre. De ameddig te nem leszel igazi férfi, addig ne akarj nőt. Viszont ez rajtad áll, mikor és mit változtatsz.

21F

2017. nov. 1. 15:34
 106/119 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy rinyagép egyszerűen nem értem hol csúsztam ki. Ha neked minden összejött időben és semmi gondod sincs a csajozásban akkor először próbáld megérteni, próbáld beleképzelni magad a helyzetembe.
2017. nov. 1. 15:45
 107/119 anonim ***** válasza:

105 vagyok

5 évig egy normális nyomorult randi nem jött össze, csak itt sínylődtem gyakorin. És én is ugyanezt éreztem. Egyszerűen ki tudtam lépni ebből a körből, ehhez az segített hozzá, hogy elmentem egy randira, ami okádék fos véget ért, utánna egy hónapig nem is akartam semmit. Majd jött életem szerelme, akivel azóta is együtt vagyok.

Át tudom érezni, amikor átnéznek az emberen.

2017. nov. 1. 15:57
 108/119 anonim ***** válasza:

Én is így érzem!Jó pár éve semmi nő közelébe nem voltam.Nem érdeklem őket!

Ezen nem lehet változtatni.28f

2017. nov. 1. 16:24
 109/119 anonim ***** válasza:
sajnálom, előző.
2017. nov. 2. 09:57
 110/119 anonim ***** válasza:

Szivem, tudod hány bűn ronda embert látni szép társsal? Néha sokkol.

Nem általánosságba kellene gondolkodnod cső látással.

Ne feledd senki sem egyforma, max hasonló. Egyediek vagyunk nem csak külsőleg, de belül is több nézetből!

Ez pedig azt is jelenti: Mindenkinek más-más az ideál külső-belső szemszögből!

Valakinek a vékony, valakinek szálkás, valakinek a duci ember jön be, az arckarakterről nem is beszélve hány millió arc van.

Ha mindenkinek csak az "ideál" tetszene, már rég kihaltunk volna s pár szerencsés találna egymásra kb.

Te csak bolond vagy s nem gondolod mindezt át!

A megjelenés, a személyiség, az igényesség is sokat dob embereken.

Ha meglátnának az itthoni egyszál plédbe felkontyolt kócos hajammal ahogy kockulok fel se ismernének.

Ha viszont kimegyek, igényesen emelt fejjel teszem mosolyogva, még ha valakinek nem is tetszek, valakinek úgyis fogok, mert nem depressziós kisugárzással görnyedten megyek ki.

Olyan aurával az emberre rá se néznek vagy kikerülik "ennek valami baja van".

Jegyezd meg: Az emberek nagy része leszarja a másikat, mégha az illető bajban is van!

Pl végállomáson egy fiatal nyomorult egy idős nőt csesztetett s húzta ki a kezéből a táskát lopás szándékkal.

Én voltam az egyetlen, aki oda futott és segített! Miközbe az emberek oldalra nézve nézték meg összesúgtak...szánalmas, hogy én nőként oda álltam, de pl a kigyúrt faszi is csak nézte s oda ordítottam : Undorítóak vagytok Mindannyian!

Ezek az emberek... Szval ráde se fognak nézni, amíg ilyen vagy.

Sőt a problémás emberekre senki se kíváncsi, senki se akarná hallgatni.

Ezért kell a fejedben rendet rakni, majd kicsit adni magadra. Az alkati nagyobb dolgokat pl zsír nem kívánt helyen - ledolgozható, ha tényleg akarsz is " valaki" lenni.

Se egy lány se egy srác nem fog veled kezet, ha nem vagy szimpatikus.

Kíváncsi vagyok te tettél is-e valamit ilyen dolgok terén.(?)

Lehet valaki akármilyen selyem fiú, ha belülről rohadt s "érezhető".

Te azért vagy egyedül, mert "rohadsz belül".

Más a magamfajta, kifejezetten irritál s nyüg a barátság tartás számomra, de ettől függetlenül vannak az ismerősök, akikkel elvagyok/kimozdulok, ha kedvem van.

Minden ember szügséglete más, de ha nem tudja azt megteremteni, amit igényel, akkor ott magában kell keresni a hibát.

Csak 20 éves vagy szval van időd változtatni ezen. Főleg mielőtt kilépsz a nagybetűs világba, ahol még gusztustalanabbak olykor bizonyos emberek.

Kupáld ki magad vagy különben elás a világ maga alá.

De ha változtatsz, fordulhat a kocka s jobban fogod érezni magad.

Nézz körbe, lásd az embereket.

Valakinek betegség miatt lóg a fele arca s mégis láttam többször, hogy lett egy párja, akivel sokat sétálnak mifelénk. Szerinted ő mit lát nap, mint nap a tükörbe, ahogy csinálja a haját a randira?

Sokan ilyenekre nem is gondolnak, ahogy te se nagyon.

Lehet utálok bizonyos embereket, de csak, mert én Mindent nézek s látok, átérzem s gondolom.

2017. nov. 13. 02:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!