Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy nem jóképű férfiként nem sok értelme van élni? 20/F

Figyelt kérdés

Hiába van hobbim amivel lekötöm magam mindig eszembe jut, hogy nem vagyok egy olyan srác akire a lányok vágynak ezért mindig csak az őrlődés, a világvégi hangulat jellemző rám mikor egyedül vagyok, nagyrészt pedig egyedül vagyok itthon és a szüleimmel. Nekem így nincs kedvem élni mert hiányzik az az élet ami a sikeresebb pasiknak összejött és élveznek. Hiába mondja akárki, hogy a párkapcsolat nem minden, nők nélkül meg szerelem nélkül kibírhatatlan.

Most is az jutott eszembe, hogy mekkora szívás volt az egy jól kinéző katonának ha meghalt egy háborúba. Legszívesebben cserélnék vele...

2017. aug. 25. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:

Nincs értelme azon agyalni, mi lett volna, ha. Ha a szüleim gyerekkoromban nem vittek volna el fogszabályzásra, akkor nem tették volna tönkre a fogzománcomat már gyerekkoromban. Persze ők nem tudták, mi lesz a következménye, és nem tudták, hogy egy pénzéhes idiótához kerülök, ők jót akartak. Mindegy. Nem lehet visszacsinálni. Változni viszont soha nem késő, bár tény, a 80-hoz közel járó nagyanyámnál már nem reménykedem, hogy valaha megváltozik és magába néz, és rájön, mennyi rosszat tesz és megtanul bocsánatot kérni, bár történhetnek még csodák. De te még nem vagy idős a változáshoz, szóval ha jót akarsz magadnak, akkor leszel szíves megemberelni magad.

22 éves voltam, amikor elegem lett abból, hogy senkit nem érdekel az akkori ismeretségi körömben az, ami engem, és egyedül elutaztam külföldre, életem egyik legjobb döntése volt, és azóta többször is utaztam így egyedül, azóta nem érdekel, jön-e velem valaki vagy sem.

2017. aug. 26. 21:43
 42/119 anonim ***** válasza:

Az önsegítő könyveknek van értelmük, de ahhoz te is kellesz, maguktól nem tesznek csodát, csak akkor segítenek, ha te is készen állsz arra, hogy cselekedj. Egy pszichológus sem fog csodát tenni, ha homokba dugod a fejed.

Ha megjelenne melletted egy halott ősöd, de te azt mantrázod magadnak, hogy ez nem lehetséges, akkor sem fogod észrevenni, ha körülötted mindenki más látja. Elsősorban TE kellesz a változáshoz, és persze lehet melletted segítség valaki más is, de ha te elzárkózol, akkor senki nem tud segíteni rajtad.

2017. aug. 26. 21:47
 43/119 A kérdező kommentje:
Nehéz nagyon. Félek az élettől is most már, míg gyerek voltam vártam különféle okok miatt de most előre sem merek tekinteni, hogy mi lesz mégis hisz nem tudok helyt állni benne. Egyedül meg még nehezebb volna. Se testvérem aki ha lenne sem lehetne az anyám és apám. Egyedül fogok maradni és kipusztulni, ez pedig elég reális feltevés. Ha nem lesz egy lány aki pszichológiailag helyre tenne (csak ő tudná ezt velem megtenni, az a "trófea" adna erőt) akkor semmi sem fog segíteni.
2017. aug. 26. 22:01
 44/119 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálattal kell közölnöm, hogy mindenki csak saját magát mentheti meg. Téged semmiféle trófea nem fog helyretenni. Ezzel a gondolatmenettel tényleg egyedül fogsz elpusztulni, de csak mert nulla belső tartásod van. Teljesen üres vagy, hogy gondolod, hogy bárki meglát benned bármit, mikor te is értéktelennek gondolod magad?
2017. aug. 26. 22:10
 45/119 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy nulla a belső tartásom? Ez nem hiszem, hogy annyira látszana rajtam egy kívülállónak akinek fogalma sincs erről. Különben is mikor szokott egy lány felmérni egy pasit, hogy az milyen belül? Hol érdeklik őket ilyenek, legyen jóképű, izmos meg azért tudjon vele elbeszélgetni. A jó szex tuti fontosabb annál, hogy milyen a belső tartása. Annyi nőt/lányt látok aki biztosan nem a belső tartása miatt van avval akivel.
2017. aug. 27. 06:31
 46/119 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit buta vagy sajnos. Nem baj, nem muszáj mindenkinek szaporodni.
2017. aug. 27. 09:42
 47/119 anonim ***** válasza:
Kösd fel magad. Kérlek.
2017. aug. 27. 10:07
 48/119 A kérdező kommentje:
Fel is lehetne itt néhány embertől. Azt mondják a lenyeg a belső értékek meg a kisugárzás. Attól ugyanolyan csúnya marad mindenki és egyetlen szép lány sem fog elájulni a makulátlan szent lelkétől. Nem tudom ez még itt mindig ennyire hihető történet? Minden lány a legjobb arcú, testű pasira vágyik és amelyik lány még jól is néz ki nem is fog nála alábbvalót választani.
2017. aug. 27. 10:20
 49/119 anonim ***** válasza:
72%
Na csak kiderül, hogy a nőkkel van baj.
2017. aug. 27. 10:27
 50/119 anonim ***** válasza:
63%
Nem "itt néhány embertől" hanem tőled. Magad miatt vess véget ennek a szenvedésnek. Meg lehet többeknek is sokat segítesz ezzel hogy nem létezel.
2017. aug. 27. 13:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!