Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk, ti mit szólnátok ha a barátnőtök így öltözne
fel nyáron egy buliba, vagy fesztiválon, úgy hogy ti is
ott vagytok vele?
Kíváncs leszek, itt is meglesz-e a "kéccáz komment" :D
30/f
2017. jún. 24. 20:20
Semmi baj ezzel, de bele fogsz izzadni rendesen az ujja és az anyaga miatt.
Én voltam már fürdőruhafelsőben shorttal, mert dög meleg volt és összeizadták a topom az emberek a koncerten, többször le is öntöttek. Nem lesz kirívó, sokan mászkálnak nappal bikinifelsőben.
Utcára közönséges, nekem amúgy nem tetszik, de nem a rövidsége rettent el, valahogy olcsónak hat.
Miért teszel fel kérdést arról, hogy mit gondolnak erről az öltözékről, ha már úgyis eldöntötted, hogy ebben mész és úgyis csak azt hallod meg ami a te álláspontoddal megeggyezik?
Nekem nem tetszene, ha így öltözködne a jövendőbeli barátnőm buliban függetlenül attól, hogy ott vagyok vagy sem. Öltözködjön így akkor amikor szingli, habzsolja az életet meg a pasikat vagy, ha nyitott kapcsolatban vagyunk.
Alapból nem nagyon tetszene, hogy csak azért öltözködik így mert, hogy ő olyan "hú, de istentelenül szexi nő" és szeretné, ha patakokban csorgatnák utána a nyálukat a pasik.
Ennyi erővel két karúszót is felvehetnél, és akkor legalább nem zavarná a kilátást az a felesleges zsebkendőnyi ruhaanyag.
2017. jún. 24. 20:22
szakítanék.... áhh nem qrwás... aztán ne csodálkozz ha megerőszakolnak
2017. jún. 24. 20:22
Lányként megvédelek. :D Teljesen más a stílusom, és amikor megnyitottam a linket, minimum egy p.csa villantó nadrágra számítottam. Szerintem ez nem k.rvás, mivel ennek a lánynak nincs nagy melle, amitől közönségessé válna. Persze, ezt semmiképp sem hétköznapokra, hanem tényleg bulikban meg fesztiválokon van a helye. De ahogy látom a pasik ezt máshogy gondolják. :D Kérdezd meg a barátod, ha őt nem zavarja, akkor más meg ne érdekeljen. Ez még szerintem a jól néz ki kategória, nem az ízléstelen és közönséges. Persze tudni kell viselni. És mondom ezt úgy, hogy én inkább a dark meg kislányos vonalat képviselem.
2017. jún. 24. 20:24
Tudom, újra divatba jött a haspóló, meg kánikula van, de ennél diszkrétebb darabot is választhatsz, amitől ugyanúgy vonzó leszel a párodnak, de nem fogják még többtucatnyian a nyálukat csorgatni. Illetve az anyaga tényleg nem előnyös, ha a tiéd is ilyen. Elég nagy a választék az üzletekben, de ha azok nem is tetszenek, egy normál pólót vagy rövid ujjú inget (még nem futott ki az ing a divatból) simán át tudsz alakítani.
2017. jún. 24. 20:28
Pedig elég közönséges ruhadarab.
2017. jún. 24. 20:28
Kapásból árulnám jó pénzért. Legyen valami hasznom, ha már csinos a barátnőm.
2017. jún. 24. 20:31
Combban elég duci a csaj, de egyébként szép nő. Nagyon ez kurväs öltözet, de attól még egy-egy éjjelre be lehet vállalni, az ember néha akarhatja érezni, hogy mindenki felfalja a szemével. :D Kétféle férfi van, az egyiknek díszkellék a csaja, szereti ha felállítgatja a farkakat és kicsordítja a nyálakat, a másik típusnak viszont szeretett párja a nő, aki szégyelli, ha az beöltözik srtichelő ringyónak.
2017. jún. 24. 20:32
Kapcsolódó kérdések: