Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már nagyon karakán, határozott barátnőtök? Hogy működött vele a dolog?
Felütötte olykor a fejét a "két dudás egy csárdában" esete, vagy alapvetően sikerült harmonikusan, nagyobb vitáktól mentesen működtetni a kapcsolatot?
Vonzónak találtátok ezt a tulajdonságát, netán közre is játszott abban, hogy beleszerettetek? Mi a kulcs egy nagyon határozott nővel való jó kapcsolathoz, milyen "bánásmódot" igényelnek? Hogy lehet harmonikusan fenntartani a hagyományos férfi-női szerepeket egy ilyen kapcsolatban?
Csak olyan volt aki ezt mondta magáról, de füllentett. Igazából sárkány volt. Sokáig nem húztuk a dolgot. :).
30/f
Volt, annyira hasonlitottunk,hogy az szinte felelmestes. De neki soha semmi nem volt eleg jo, igy masbol sem allt a kapcsolat, csak joforman veszekedesbol. Sirt, sirt, igergetet, de akkor mar tul keso volt, mai napig unneplem a napot mikor megszabadultam tole. Az az elotti baratnommel, evi egy kissebb veszekedes volt, de az sem tul komoly. Szoval, ha egy norol kiderul, hogy karakan, tulsagosan hatarozott, akkor abbol nem lesz kapcsolat, megegyszer nem szivatom meg magamat.
Milyen banasmod? Ez egyenenkent valtozik.
Hagyomanyos ferfi-noi szerepeket ugy lehet fenntartani, ha masikat keresel, ha egy no tulsagosan dominans nem fog mukodni a kapcsolat, kiveve ha partnere szubmissziv magyaran papucs, s minden sz.rt elnez a baratnojenek.
Dehogy kell tesze-toszának lenni. Tudja mit akar+következetes=karakán. Nem tudja mit akar, de azt azonnal+következetlen=sárkány. Előbbi mellett ki lehet teljesedni férfiként utóbbi esetén vagy boxolóként vagy gátfutóként, de férfiként semiképp.
30/f
Volt. Szarul működött.
Mert én ugyan nem vagyok az a karakán, főnökösködős típus, kb. magasról teszek rá, ki mit csinál, a csajaim életébe se szoktam egyáltalán beleugatni, de nagyon nem vagyok papucs sem, nem tűröm el, hogy beleugasson bárki is, hogy mit mikor hogyan csináljak. Volt is ebből elég bajom a katonaságon.. :D
Ő viszont nagyon szeretett nem csak maga dolgaiban, hanem nekem is diktálni.
Hát az elején exem is eljátszotta hogy egyenlőség párti, de a végén megmutatta önmagát.soha többet még egyszer. egy kapcsolatban két ember van. Így két vélemény is. Persze van aki erre vágyik, de az nem én vagyok. Nem papucsoskodok és kuszok,mászok.De a kompromisszum az oké (y)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!