Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elcsépelt dolog facebookon ismerkedési céllal ráírni valakire?
Fent vagyok randioldalakon is, de ott szinte mindent csak pénzért lehet megtenni. (írni, lájkolni stb)
26 vagyok, nincs nagy baráti köröm, nem igazán van más lehetőségem ismerkedni, csak a net.
Nem vagyok sem egy alfa, sem gazdag stb, átlagos srác vagyok.
Arra gondoltam facebookon jelölök néhány lányt, plusz ezzel egy időben írok is nekik.
Tudom h elég gáznak tűnik de valamit úgy érzem muszáj lépnem.
utcára?!
mert utcán tényleg sokkal jobb...ülni egy padon egyedül, és leszólítani arra sétáló nőket? vagy hogy gondoltad?
utsó:
ez mind oké, el is jártam sok helyre...de egyedül elég gáz az egész.
Nem elcsépelt. Viszont a FB-on történő ismerkedés sikeréhez pontosan ugyanazok a paraméterek szükségesek (szüless jó génekkel, legyél jóképű, ennyi) mint az élőhöz, tehát ha élőben nem rúgsz labdába, akkor ott sem.
És nem, nem tudsz kompenzálni semmiféle szöveggel, humorral, ha az első szűrőn nem mész át, olvasatlanul törlik a leveled. Mindenki.
Hát szerintem ez azért nem a legjobb, mert sokan tartanak attól, hogy idegenek rájuk írnak, mert nem tudhatják mi áll a dolog mögött. Nem akar-e elcsalni, mi van ha kamuzik, kamu profilja van.
Én is furcsállnám, ha egy idegen férfi rámírna. Kedvesnek gondolnám meg minden, csak félnék ezektől a dolgoktól, mivel nem ismerem. De ha rendesnek tűnik, visszairnék neki. Szerintem ezekből nem lesznek tényleges párkapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!