Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ilyen okkal elutasítani valakit?
Figyelt kérdés
Egy nő randi után azért utasított el mert szerinte azért vagyok unalmas mert fagyizni hívtam és csak egy gombócot vettem az is csoki és ebből szerinte le lehet szűrni hogy ki mennyire unalmas vagy izgalmas....2017. máj. 22. 06:39
1/11 anonim válasza:
Hülyeség, nem talált jobb kifogást. Megmondhatta volna simán hogy nem jössz be neki azt kész.
2/11 anonim válasza:
Ha nem indokolja meg, akkor meg az a baj...
Te döntötted el, hogy kap egy gombóc csokifagyit? Meg se kérdezted, hogy mit szeretne? Ebben az esetben talán ezzel lehetett baja, nem gondolod?
3/11 A kérdező kommentje:
2. Magamnak vettem....
2017. máj. 22. 07:14
4/11 anonim válasza:
csak indokott keresett...
valószínű az volt a baj, hogy nem a ZARA boltba vitted egy 30 ezres felsőért :D
5/11 anonim válasza:
Ez csak egy " egyszerű" kifogás volt. Valószínűbbnek tartom azt, hogy vagy a személyiségre, viselkedésre vagy külsőre nem jöhettél be neki.
7/11 anonim válasza:
Az az az igazi férfi, aki ha belenyal a puncsfagyiba, akkor felnyögnek a mazsolák!
Szegény csaj meg nem hallott semmit, amíg te belenyaltál a csokisba. Hogy eszed a fagyit? Szopogattad? Gyorsan, harapdálva? Esetleg lassan nyalogattad, alaposan kiélvezve az ízeket?
Bizony, sok mindenre lehet következtetni egy gombóc fagyi után! XD
A következő csajt vidd inkább kávézni!
8/11 anonim válasza:
Szóval magadnak vettél egy csokifagyit őt meg meg sem kérdezted, hogy kér e?
9/11 A kérdező kommentje:
Nyilván megkérdeztem, ő evett 3 gombócot és ilyen idióta fagyik voltak mint hupikék törpikék, meg mit tom én....
2017. máj. 22. 08:03
10/11 anonim válasza:
Mindenkinek joga van bármilyen indokkal visszautasítani mást... max. a véleményünk meglehet róla... hülye p...a :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!