Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tévhit vagy reális dolog az hogy egy nagyon kövér csóró férfi tud annnyira kompenzálni humorral kedvességgel dumával hogy nagyon csinos vékony barátnője legyen?
Vékony, csinos lány vagyok, szeretek sportolni, pasikban is csak a sportosak tetszenek. Nem csak a külsejük miatt, hanem mert így ezen a téren egyezik az életmódunk, életfelfogásunk, mindkettőnknek fontos az egészséges élet. A kövér pasik engem taszítanak, lehet akármilyen dumájuk. Sajnálom, ha ezzel megbántok valakit, de ez van.
21N
Lattam mar erre peldat.
Többet is. Van olyan baratom, aki ilyen volt, amikor gyönyörü baratnöjevel megismerkedett, azota ö is edz es egeszsegesen taplalkozik es kifejezetten jol nez ki.
Lattam olyat is, hogy egy ilyen srac raadasul roma kisebbseghez tartozik es csodaszep baratnöje van (aki nem roma etnikumu). Elöször nem hittem a szememnek, de megismerve a sracot mar en is rohadtul örültem nekik es megertettem, hogy a lany miert van oda erte. Azt akkor sem tudom, hogy a duci, csoro csavo hogyan kapott egyaltalan eselyt egy ilyen lanynal, hogy megmutathassa szemelyiseget, de neki sikerült valahogy es sugarzik roluk a boldogsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!