Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok lehetnek ami miatt egy csinos kedves aranyos lány alacsony igények mellett nem találja a társát?
belsőre milyen?
lehet van elviselhetetlen tulajdonsága, vagy túl visszafogott, vagy túl rámenős?
24F
-Távolság.
-Büdös száj.
-Nem ezen a földön él.
És mik azok az alacsony igények?
Csak mert elnézem a haveri körömet, mármint akikkel tényleg mindent megbeszélünk, ez velem együtt 6 ember, mind a 29-30 sávban, gyerekkori cimborák.
A 6-ból egy házas, egynek van tartós kapcsolata, a többieknek hol van, hol nincs, pedig ahogy meg tudom ítélni nem rajtuk múlik: szintén nem érnek az égig az elvárások, nem is idióták, nem is rémisztő megjelenésűek...
"Társkeresőn is volt de mindig csak szexet akartak tőle."
Ezt kissé azt sugallja, hogy azokra panaszkodik, akik mindenkire ráírnak szex reményében. Nyilván tőle is ezt akarják. Viszont ha az illetőnek meggyőződése, hogy "a kezdeményezés a férfi dolga" (á la nagyanyám), őneki eszébe sem jutna magától ismerkedést kezdeményezni. Ez pl. lehet egy ok.
5. Nagyon jó barát barátnőm, volt hogy együtt segítettem társat találni neki, tényleg olyan kövér pasiknak is visszaírt hogy csak nézett......
Elkezdtek beszélgetni és azt vettem észre, hogy így nulla kommunikáció a férfiak részéről, valóban egy két szavas válaszok, meg hogy este nálam aludnál-e stb...
Elég borzalmas volt....mondtam is neki hogy inkább törölje már onnan magát....
Szvsz a társkereső nem az aduász, kell hozzá egy kis szerencse, bátorság, nyitottság.
Azon kívül meg 28 évesen már kicsit döcögős ismerkedni.
Szóval van ilyen, simán. Ha 35 lesz, akkor minden mindegy alapon, összejön majd a társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!